Yiidolar burda toplaalm

gittik ggeldik canım allaha sukur hersey cok guzeldi ya nasıl geçti anlamadım bi hafta askımın akrabalarıyla tanıştım hepsi çok iyi çok tatlılar ayy anlatmadan edemiycem bi babannem var çok komik ya bi kadınla sohbet ediyo sende filancanın düğününde pek hamileydin dedi ayyy nasıl guldum ya kaydirigubbakcemile3 hele dedem çok neseli onlar soledi ben guldum sizleride çok ozledim nasıl gidiyo hazırlıklar

cikeletam gelmiş hoşgeldin tatlım ohh ne güzel gecmiş günlerin opuyorumnanaktan
kıss özledik senii pek gelemiyom ama biliyon telasımız artıyoo dügün yaklasıyo :kedi:
az kaldı azzzz hihoyyyt

oooo evlenen evlenene.....opuyorumnanaktan

tebrik ederim kızlar, mutluluklar dilerim nişanlananlara ve evlenenlere.....

hele şükür ii geçmiş aman aman Rabbim ağzınızın tadını bozmasınn ii gidiyo yaa son 15 gün cuma günü kocişimde geliyo bi kaç eksiklerimiz kaldı o gelince tamamlıyacazz yatak odası falan beklerim haa :))

kızlar selam herşey çok güzeldi
bayanlar çok iyi anlaştı. bu hafta sonu babası ve murat dahil ailece gelecekler :kedi:

kızlar selam herşey çok güzeldi
bayanlar çok iyi anlaştı. bu hafta sonu babası ve murat dahil ailece gelecekler :kedi:
cok sevindim cnm hadi hayırlısı hersey güzel basladı güzel bitsin :1hug:
hele şükür ii geçmiş aman aman Rabbim ağzınızın tadını bozmasınn ii gidiyo yaa son 15 gün cuma günü kocişimde geliyo bi kaç eksiklerimiz kaldı o gelince tamamlıyacazz yatak odası falan beklerim haa :))
:asigim:
sağol qadifem ayy ne guzel telaşınız canım allah kolaylık versin opuyorumnanaktan

amin inş cnm :Saruboceq:
darısı sana bitanem :1hug: a.s.

ahhh genclik aaaah :asigim: hepinizde bi yastikta kocayin canim hemsolarim opuyorumnanaktan tatilden sonra aramizda taze, taptaze gelinler olcek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kisada teyze oluruz artikim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ahhh genclik aaaah :asigim: hepinizde bi yastikta kocayin canim hemsolarim opuyorumnanaktan tatilden sonra aramizda taze, taptaze gelinler olcek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kisada teyze oluruz artikim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne güzel olur burda yeğenlerin haberini almak, en kısa zamanda inşallah:jeyyar: çok bekelmeyin kıslaar :jeyyar:

kızlar cumartesi didiom ben de bu şehirden...memlekete de gidicem inşallahh..hepinize iyi tatiller.öpüyorum şimdiden canolaropuyorumnanaktan

:kedi:

ceylanım opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
gadifeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim:

kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
iyiyiz hemsom, sen nasilsin Şeniz Şeniz Şeniz

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne güzel olur burda yeğenlerin haberini almak, en kısa zamanda inşallah:jeyyar: çok bekelmeyin kıslaar :jeyyar:
bencede :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: nerde hareket, orda bereket demisler, demi ama :1rolleyes:
kızlar cumartesi didiom ben de bu şehirden...memlekete de gidicem inşallahh..hepinize iyi tatiller.öpüyorum şimdiden canolaropuyorumnanaktan
:gitme: :gitme: :gitme: selametle cano, gule gule git, gule gule gel ins :içelim: bende haftaya bugun sivasin havasini cekecem icime ins :kedi: :kedi: :kedi: darisi tum hemsolarima insssssss :Saruboceq:

ceylan sende bebiş bekle artık inş yegenimiz olsun sevelim :emir_bebek:

:kedi: :kedi: :kedi: gadifem, valla calismalar son suret devam ediyor :jeyyar: ama :eek: :jeyyar: nasip olmadi daha :sm_confused: galiba ben gecikme bedeli olarak, ikiser ucer yapacam sositososito sositososito sositososito yoksa cok arkada kalirim yaaaaa :eek:

üffffff kimsecikler yok mu
gelinimiz gadifemiz neden bizi öksüz bırakıyon
ceylanım bu ara karşılaşamıyoruz ya

9482goog.gif

X