- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
cok sevindim cnm hadi hayırlısı hersey güzel basladı güzel bitsin :1hug:kızlar selam herşey çok güzeldi
bayanlar çok iyi anlaştı. bu hafta sonu babası ve murat dahil ailece gelecekler :kedi:
:asigim:hele şükür ii geçmiş aman aman Rabbim ağzınızın tadını bozmasınn ii gidiyo yaa son 15 gün cuma günü kocişimde geliyo bi kaç eksiklerimiz kaldı o gelince tamamlıyacazz yatak odası falan beklerim haa :))
sağol qadifem ayy ne guzel telaşınız canım allah kolaylık versin opuyorumnanaktan
ahhh genclik aaaah :asigim: hepinizde bi yastikta kocayin canim hemsolarim opuyorumnanaktan tatilden sonra aramizda taze, taptaze gelinler olcek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kisada teyze oluruz artikim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gadifeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim::kedi:
ceylanım opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
iyiyiz hemsom, sen nasilsin Şeniz Şeniz Şenizkızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
bencede :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: nerde hareket, orda bereket demisler, demi ama :1rolleyes::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne güzel olur burda yeğenlerin haberini almak, en kısa zamanda inşallah:jeyyar: çok bekelmeyin kıslaar :jeyyar:
:gitme: :gitme: :gitme: selametle cano, gule gule git, gule gule gel ins :içelim: bende haftaya bugun sivasin havasini cekecem icime ins :kedi: :kedi: :kedi: darisi tum hemsolarima insssssss :Saruboceq:kızlar cumartesi didiom ben de bu şehirden...memlekete de gidicem inşallahh..hepinize iyi tatiller.öpüyorum şimdiden canolaropuyorumnanaktan
ceylan sende bebiş bekle artık inş yegenimiz olsun sevelim