Yiğenim,eşim,neden yaptığını bilmediğim tavrı .

Sorumsuz anne tipi siddet şiddeti doğuruyor böyle bir komşum var kadına çocuğuna sahip çık oğluma vurmasın dedikçe üstümüze geliyor oğlan güzellikle diyorum yok en son annesi varken benim varım yokum çocuklarım bir daha onlara yaklaşmasın çok kötü olur dedim kadın tirsti bence ablanın olaya el atmasi eltisine haddini bildirmesini gerekiyor gerekirse sosyal hizmetlere şikayet edin ellerinden alsınlar çocukları.

Bence sizin olaya dahil olmanız çok çok abes.ablanizin,eniştemizin ağzı yok mu?eğer yoksa yinede laf söylemek size düşmez.esin söylediklerinde haklı fakat davranışında çok hatalı.anasinin yanında aklı sira"ERKEKLIK"yapmış.ozur dilemeli hemde annesinin yanında sizden özür dilemesini sağlayın ki bir daha yapmaya cesaret edemesin

Ben yaparım kusura bakmayın ama ablaniz çok pasif
Yeteri kadar tepki gösterseydi o kadın çıkıp gelmeye cesaret edemezdi

Bir erkek kadınlar arasındaki tartışmaya asla karışmamalı. Çünkü biz kadın milleti çabuk sinirleniriz çabuk soğuruz aramızda da halleder kapatırız. Eşiniz muhtemelen gaza gelmiş annesinin yanında ama çok uzatmayın bence. Bazen bizim de dönemsel olarak gergin olduğumuz zamanlar oluyor. Belki eşinizin de öyle bir dönemine denk gelmiştir. Bir daha böyle yapmayın da demişsiniz. Zaten sevgi saygı temeline dayanan güzel bir evliliğiniz varmış, o da anlamıştır hatasını diye düşünüyorum. Bu arada o çocuklar şiddete maruz kaldığı için hıncını gücü yettiklerinden alıyor belliki. Bence çocukların annesinin tedavi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…