Yiğenim,eşim,neden yaptığını bilmediğim tavrı .

Kv dem den bir şey beklemedim ama o an o sesini oyle yukseltırken konusurken gaza gelirken bi tamam dese belki utanacak susacak cunku o an ben kocaman adam annesinin yanında bana bagırmaktan utanmıyorsa belki annesinden utanır diye bekledim . Ve inanın o an kim olsa cocuguna bi tamam der yüzüme bakıp ağlamamı beklemez . İlk defa basıma geldiği için de bi şey diyip kendimi haksız konuma dusurmek istemedim

Ne olursa olsun o çocuğun annesine mesaj atmadım annesi halledecek. Kocanız size bağırırken niye sabredip susuyorsunuz? Anasıyla oğlunu tefe koyup çalmak lazım. Ayrı yatmış ne diye yatağa çağırıyorsun yattığı yerde kalsın. İstediği kadar özür dilesin ki ben pek sanmıyorum yarım yamalak bir özür belki diler. Kavga anında fırsat vermeyecek gerekirse ortamı terk edeceksiniz. Ayrıca minige çok üzüldüm yazık. Çocuklar bir şeyler yapar ama ebeveynlerin tavrı çok önemli diğer çocuğun anasını iyi parçalamamış

o dengesiz eltiyle muhattap olmasaydın iyiydi ama olmuşsun artık
ama okocan anasının yanında bilfiğin şov yapmış,

hatasını anlayana kadar tavırını al , hatta mumkunse anasının yanında bile surat yap

Eşiniz size bağırırken siz sessiz mi kaldınız. Hadi cevap veremediniz ortamı terk etseydiniz bari.

O anki üzüntümü anlamaya çalışın yiğenim o kadar hassas bir cocuk ki o kucucuk yasıyla ben dizimi bir yere carpsam gelir öper sarılır , savunmasız birine savunmasız bir cocuk bunu yaparken o cocugun annesinin ayırmaması dur dememesi beni cıldırttı , ablamı eşini artık ciddiye almıyorlar, neler diyor kapıları acmıyor neler yapıyor ama . belki bizden utanır dedim .

Eşiniz size bağırırken siz sessiz mi kaldınız. Hadi cevap veremediniz ortamı terk etseydiniz bari.

Kendimi savundum , karısırmaya hakkım oldugunu yiğenimi savunmama onun karısamayacagını o an sacmaladıgını ve uzattıgını söyledim sustum . Aklı başında avukat adam bundan anlamıyorsa kavga etsem ondan anlar mıydı o an emın değilim

Kayınvalideniz tamam oğlum uzatma dedi,
Kocanızın muhtemel cevabı,

Ne diyorsun anne ya, elin şirret kadınını bize de bulaştırıyor görmüyor musun? Gitmiş üstüne vazife olmayan işe karışmış... vs olabilir...

Kadın oğlunu biliyorsa sizin yanınızda fırça yemek istememiş olabilir. Oğlu saçmalıyor ve ayarsız zaten göz göre göre üstüne gitmemeyi seçebilir.

Yeğeniniz konusunda da siz karışmamalıydınız. Bir tepki verecekseniz önce işe yarama ihtimalini ölçüp tartın.
Bu yaptığınızın işe yarama ihtimali yok.
Onun yerine kardeşinize hayır demeyi öğretin.
Evine almasın. Kayınvalideye ayar çeksin. Babası görmedi mi çocuğun halini? Diyemiyor mu anasına yeter diye?
Annesi babası bir şey yapmadıkça bir şey değişmez. Değişsin istiyorsanız ana babaya anlatın derdinizi.

O anda yanımda kim olursa olsun pısıp oturamazdım kesin..
Bir de koltukta uyuyan öküzü gidip uyandırıp yatağa çağırmak?
Demediniz mi "ben kendi ailemin yanında sana böyle hayvan gibi davransam nasıl hissederdin?" diye..

Böyle böyle havalanıyor değerli totoları..

Benim o mesajımdan sonra bir daha cocukları gorustrmem meram etmeyin yazmıs tripli bir şekilde belki utanmıştır da gorusturmez dovdurttmez diyorum ama nolcak bilmiyorum

Dedim sadece dinledi .

Bacım bence Kadına yazman yanlış tamam olmasa iyi ama senin msj yazmanı gerektirecek bi durum değil ki anne babası da var ve söylemişler sahipsiz değil.ki eşin bide demişsin kadını sevmez diye adam muhatap olmak İstemiyor belli ki tavrı sert olmuş tabisi de belki kayınvalideniz size öyle geldi sevinmesi falan o an sinirlenince öyle düşünmüş olabilirsiniz.eşinize kızdığı için tavır göstermekte haklısınız Tabikide.

Bence size düşmezdi ablanızın eltisini uyarmak aynı evde nasıl haberi olmaz ki ablanızın o kadar dövecek parkeyle vuracak aynı evde ablan duymuyor ya da şiştiyse morardıysa zaten ablanız görmüyor mı karı koca söylerler yani onları ilgilendiren birşey sizi değil yiğeninizde olsa anne babasına düşer ki konuşmuşlardır daha önce de. Kayınvalideniz o arada karışamaz ki sizin aranızdaki soruna başınıza iş açarsınız size sıçrar diye eşinizde kızmış tabii ki annesi yokken daha sakin konuşsa olurdu

ah kuzumm çok geçmiş olsun yeğeninizi korumakta haklısınız
keşke o kadını şöyle tahtayla evire çevire döven biri olsa

eşiniz annesinin yanında artistleşmiş bişey sanmış kendini
pek yüz vermeyin sürünsün biraz

Kayınvalidene karşı dolmamalısın.Eveliyattaki ilşkinizi bilemem.Ama onun da ilk defa başına geldiği için kadın şaşırmıştır.Ne diyeceğini bilememiş karışmak istememiştir.Oğlunu körükleyen gaz veren insanlar da var.Eşin daha önce böyle bir hareket yapmadıysa,ne bileyim belki başka birşeye sinirlenmiştir ya da senin böyle bela insanlarla muhatap olmana kızmıştır.Yaptığını haklı çıkarmaz ama bir kere olmuşsa,tavrını (uzatmadan) alablir,uygun ortam geldiğinde de bir daha tekrarı olursa tepkinin ağlamak olmayacağını belirtirsin

Siz iyi dayniyorsunuz. Biri yegenime öyle davranacak bende susacagim. Yok öyle bir dünya. Ablamda gereken önemleri almasa ben o salak annenin karsina gecerim.21 yasinda 3 cocuk yapip yetistirmemek ne dir ya? Esinize de haddini bildiririn. Kimsenkn size karsi böyle konusmaya hakki yok. O salak anneye gelince: Cocugun bir daha yegenime siddet uygulasa seni sikayet ederim deyin. Tatli dil böyle salaklara islemez. Sikayet etmekten de cekinmeyin. Ya cocugu niye ezdiriyorsunuz?!

Onu düşündüğüm için çağırmadım , eşlerin ayrı yatmasından ve buna alışmaktan korktuğum için ağzımın ucuyla git yerine yat dedim bıraktım geldim sonra o geldi .
Haklı olan sizken, neden böyle kaygıları siz yaşıyorsunuz ki? Karısı ona kırılmış, adamın bunları düşünmesi gerekirken, karısı kalkıp yatağından onu çağırıyor. Burada küsmek bi tehditti aslında. “Bu tavrın beni rahatsız etti, tekrarı olursa tepkim daha büyük olur” demek. Siz o ağız ucuyla yatağa çağırma meselesinde o tehditin boşa olduğunu anlatmış oldunuz bence.

Gel gelelim sizi de ciddiye almamışlar. Yazık çocuğa üzüldüm dediğim gibi minicikmis daha. İki çocuk yan yanaysa göz ayirmamak lazım. Keşke ablaniz güvenmeseymis. Dediginize bakılırsa kadın bayağı vukuatlı. Elti melti görüşmesin bir daha laftan anlamıyorsa. Eşiniz de iyi okuzmus ama annesinden gazi aldı ki totosunu yere sağlam vurmaniz lazım yoksa önünü alamazsınız.

Bence eltiye mesaj atmanız iyi olmuş yeğeninizin de ablanızın da arkasında birileri olduğunu bilsin. Eşiniz belki yeğeninizi kıskanmışta olabilir, benim eşim mesela yeğenlerimi sevmemi kıskanır sizinki de belki öyle bişidir. Ama kaynananın zevk alması pek iyi olmamış o zevki içine kaçırtmak şart :)

Taaa ablanızın eltisine laf etmek size düsmez di .
Koltukta yatan hödüğü yataga niye çağırırsınız ne hali varsa görseydi .
Bir iki gün koltukta yatsa ölmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…