Yiğenim,eşim,neden yaptığını bilmediğim tavrı .

Olayın dönüp dolaşıp yine kaynanaya patlaması... Adı kaynanaya tabi doğuştan suçlu! Sussa suç konuşsa suç. Konuşsa eşime karşı duruşumu sarsıyor diye oğlu tavır yapacak. Sussa gelin nem kapmaya zaten hazır.
Sevincini hissedip buna kinlendiğinize göre sizde müneccimsiniz galiba.

Yiğenine gelince elbette üzülürsün, bu çok doğal. Ama çözüm yolu bu değil, sana tutupta ona yazmak düşmez. Ablan halletsin. Ki zaten o elti nasıl bir tipki eve geliyor kapı açılmıyor, geri gidiyor kaynanası ile geri geliyor, ne garip yaşam formları var pess.

Yeğenlerim söz konusu olunca dünya durur...resmen gözlerim yaşardı.

21 yaşında kadının okul çağında çocuğu mu var...Allah yardımcısı olsun ablanızın, ben olsam ne bu kadın ne çocukları evime giremezdi bi daha

3 yaşında savunmasız bebeyi döven geleceğin canisi olmaya aday...keşke o çocukları da sosyal hizmetler alsa.

Dedim , yiğenimi korumak istemekte haklıyım ve sen bu konuda bana karışamazsın siz yiğrnlerinizle abinizle görüşmüyorsunuz diye ben de mi sahip çıkmayım diye .
Şu cümlenizden sonra eşinizi de çok haksız görmedim o kadar kızmakta.Sizin meselenizde insanları kendi sorunlarıyla vurmaya çalışmak pek de hoş değil.

Tavır alıp neden yatağa çağırdınız?
Yaptığınız tavrın anlamı kalmamış.
Umarım tekrarlamaz yine.

Oğlumu çocuk da olsa bi canlı o hale getirecek, elti dediğim mahlukatta buna seyirci kalacak?! O evi o eltiyle kaynananın başına geçiririm!!! Kapıma gelmeye cesaretleri olmaz! Ben bile yedi yabancı halimle sinir oldum. Keşke ablan yeterince haddini bildirseymiş de sana gerek kalmasaymış! Ablanı o eltiden ve çocuklarından uzak tut. Kocana gelecek olursam annesine şov yapmış. Kaynananda “oh oğlum çok erkek , ne güzel erkek ne güzel ağırıyo karısına helal olsun” diye gururlanmış belliki. Allah ablana da sana da sabır versin.

Ben ortada eşinizin bağırıp çağırmasını gerektirecek bir konu göremedim. Hadi öyle bir durum olsa bile bunu baş başa olduğunuz zaman oturup sakince söylemesi gerekirdi. Kendisini annesine böyle kanıtlayabileceğini sanmış yerinizde olsam onu orda rezil ederdim.

Sizi annesinin yanında rezil eden adamı rezillik olmasın diye niye alttan aldınız. Ben olsam sen misin deliren al sana delirmek der onu orda yerin dibine sokardım.. Kaldı ki hem tavır alıp hem niye yatağa çağırıyorsnz ki, şimdi isterseniz bi hafta ağlayın yeri gelince yine aynısını yapacak. Erkekler hiç de öyle vah karım ağladı üzüldü diyip pişman olmuyar valla, anca işleri düşünce alttan alırlar sonra yine aynı. Sonuna kadar haklıyken alttan almamalıydın.

Yatağa çağırmak bana da garip geldi.Haksız ama küsen yine eşiniz.Siz de eşinize "Siz kardeşinizle küssünüz diye ben de mi küs olmak zorundayım" gibilerinden bir cümle kurduğunuzu yazmışsınız yukarıda bir yerde.O da olmamış.Haklıyken haksız duruma düşüp sonra da eşinizi yatağa çağırmanız yanlış bence.

Bilmiyorum.
Ablanizin eltisine sizin mesaj cekmeniz yanlis gibi geldi.

Ablaniz ve enisteniz kavga bile etse küsse bile haklilar ama.sizin araya girmeniz pek dogru degil.

Bence eşin bu kadını sevmediği için bu konuyla daha doğrusu o kadınla pek diyaloğa girmeni istemiyor. Evet darp edilen senin yigenin ama senin çocuğun değil. Sen kadınla aynı ortama girdiğinde soğuk davran bu yeterli olur. Kadina tekrar mesaj atıp eşini yine aynı duruma dusurme derim. Kocan seni seviyor merak etme sadece olaylara karışmanı istememiş ve sesini yükseltmiş bu yuzden ona karşı tavır alma, aksine alttan alman daha iyi olur. Kadından da uzak dur. Kocanın bilhassa "kaynananın"yanında lafını açma bu kadının. Ablanla tek kaldığında konuşursun yine kadının ne kadar kötu olduğunu.

Bence eşin bu kadını sevmediği için bu konuyla daha doğrusu o kadınla pek diyaloğa girmeni istemiyor. Evet darp edilen senin yigenin ama senin çocuğun değil. Sen kadınla aynı ortama girdiğinde soğuk davran bu yeterli olur. Kadina tekrar mesaj atıp eşini yine aynı duruma dusurme derim. Kocan seni seviyor merak etme sadece olaylara karışmanı istememiş ve sesini yükseltmiş bu yuzden ona karşı tavır alma, aksine alttan alman daha iyi olur. Kadından da uzak dur. Kocanın bilhassa "kaynananın"yanında lafını açma bu kadının. Ablanla tek kaldığında konuşursun yine kadının ne kadar kötu olduğunu.

Dedim , yiğenimi korumak istemekte haklıyım ve sen bu konuda bana karışamazsın siz yiğrnlerinizle abinizle görüşmüyorsunuz diye ben de mi sahip çıkmayım diye .
Esinin tepkisi yanlis.
Sonucta onu ilgilendiren bir mevzu degil.

Ama dedigim gibi ablaniz kendisi halletmeli bu durumu.sizden once

Lütfen duyar kasmaya çalışmayın , dün eşim bana bağırırken benim sinirden gözlerin dolarken kv dem gözümün içine bakıp var gücüyle sırttı . Mutlu olduğunu nasıl hissetmem? Gülüncek bir ortam değildi ki alaya aldı güldü vs diyim . Bu kadın evde bizim ayak seslerimizi bahane edip kapıya gelip dinleyip daha sonra kavga ediyorsunuz sandım diyip gelen insan . En ufak bi seste olum gelini dövdün sandım diyip kapıları yumruklarcasına çalan insan ,niyetini bildiğim insanın yüz ifadelerinin de ne anlama geldiğini anlayacak akıldayım. Konu kaynanam değil eşimin abartı tepkisi çarpıtmayın.

Ben ortada şiddet varken görmezden gelmeyip müdahele etmenizi çok doğru buldum. Ben yapmayayım annesi yapsın düşüncesi bence yanlış.(zaten siz de benim gibi düşünmüşsünüz)
Çocuğa bayağı üzüldüm.
Eşiniz haklı değil.

O kadını uzak tutun o çocuktan.. çocuğu yalnız bırakmayın bence zarar gelecek bir ortamda. Eşinizle de biraz sakinleşince konuşun ara sıra hepimizin başına gelir olmayacak bir duruma parlar kopururuz

Derdimin bu olduğunu siz dışında kimse anlamadı şükür . Teşekkür ederim anladığınız için . Aynı olay başlarına gelse o kadının basına dunyaları yıkar ama ben yegenımın dayak yemesıne susmadım diye haksız oldum . Ya gözüne vursa denk gelse , ya kafasında önceden var olmuş kırığa denk gelse o zaman da susmamı bekleyeceklerdi .

Suç ablanda, bu elti kılıklının azman çocuklarını bilip nasıl oğlu ile yalnız bırakır, şok oldum, ablanın kvsi istediği kadar yüz versin ablan kesip atmalıydı.

Gecmis olsun. Sizin konuya mudahil olmaniz yanlis, esiniz burada hakli. Ama annesinin yaninda tabiri caizse heriflik yapmasi yanlis, burada da siz haklisiniz. Olay 3. bir sahsin yaninda oldugu icin once esinizin ozur dilemesi lazim, yigen sizin yigeniniz. Yaptiginiz yanlış dahi olsa sizin özür dinlemenizi gerektiren bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…