- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 34
-
- Konu Sahibi Queenkingg
Şu cümlenizden sonra eşinizi de çok haksız görmedim o kadar kızmakta.Sizin meselenizde insanları kendi sorunlarıyla vurmaya çalışmak pek de hoş değil.Dedim , yiğenimi korumak istemekte haklıyım ve sen bu konuda bana karışamazsın siz yiğrnlerinizle abinizle görüşmüyorsunuz diye ben de mi sahip çıkmayım diye .
Yatağa çağırmak bana da garip geldi.Haksız ama küsen yine eşiniz.Siz de eşinize "Siz kardeşinizle küssünüz diye ben de mi küs olmak zorundayım" gibilerinden bir cümle kurduğunuzu yazmışsınız yukarıda bir yerde.O da olmamış.Haklıyken haksız duruma düşüp sonra da eşinizi yatağa çağırmanız yanlış bence.Adamı yatağa neden çağırıyorsunuz? Bu sakinlikler beni şaşırtıyor. Size annesnin yanında bağıran adama 2 çift laf edemediniz mi o anda? Bağırmak zorunda değilsiniz. “Şu terbiyesizlikle bu konuşmayı devam ettirmeyeceğim” bile deseniz yeter.
Esinin tepkisi yanlis.Dedim , yiğenimi korumak istemekte haklıyım ve sen bu konuda bana karışamazsın siz yiğrnlerinizle abinizle görüşmüyorsunuz diye ben de mi sahip çıkmayım diye .
Olayın dönüp dolaşıp yine kaynanaya patlaması... Adı kaynanaya tabi doğuştan suçlu! Sussa suç konuşsa suç. Konuşsa eşime karşı duruşumu sarsıyor diye oğlu tavır yapacak. Sussa gelin nem kapmaya zaten hazır.
Sevincini hissedip buna kinlendiğinize göre sizde müneccimsiniz galiba.
Yiğenine gelince elbette üzülürsün, bu çok doğal. Ama çözüm yolu bu değil, sana tutupta ona yazmak düşmez. Ablan halletsin. Ki zaten o elti nasıl bir tipki eve geliyor kapı açılmıyor, geri gidiyor kaynanası ile geri geliyor, ne garip yaşam formları var pess.
Lütfen duyar kasmaya çalışmayın , dün eşim bana bağırırken benim sinirden gözlerin dolarken kv dem gözümün içine bakıp var gücüyle sırttı . Mutlu olduğunu nasıl hissetmem? Gülüncek bir ortam değildi ki alaya aldı güldü vs diyim . Bu kadın evde bizim ayak seslerimizi bahane edip kapıya gelip dinleyip daha sonra kavga ediyorsunuz sandım diyip gelen insan . En ufak bi seste olum gelini dövdün sandım diyip kapıları yumruklarcasına çalan insan ,niyetini bildiğim insanın yüz ifadelerinin de ne anlama geldiğini anlayacak akıldayım. Konu kaynanam değil eşimin abartı tepkisi çarpıtmayın. Ha bu arada ilk kez tartısmamıza denk geldi . Buna zil takıp oynayacak insan kendisi .
Ben ortada eşinizin bağırıp çağırmasını gerektirecek bir konu göremedim. Hadi öyle bir durum olsa bile bunu baş başa olduğunuz zaman oturup sakince söylemesi gerekirdi. Kendisini annesine böyle kanıtlayabileceğini sanmış yerinizde olsam onu orda rezil ederdim.
Suç ablanda, bu elti kılıklının azman çocuklarını bilip nasıl oğlu ile yalnız bırakır, şok oldum, ablanın kvsi istediği kadar yüz versin ablan kesip atmalıydı.Detay olarak . Eniştrm ve ablam o kadına yazdığımı biliyorlar ve beni haklı buldular ve bu kadın çocuklarını sürekli döven 21 yaşında 3 erkek cocuk annesi sorumsuz bir insan ve cocuklarını daha once de bu tarz kavga olaylarında haklı bulan oglum neden yapıyorsun demeyen konusmayan kızmayan vurdum duymaz birisi . Büyük oğlunu okuldan attılar beslemenme cantasına bıcak koymus meyve kessın diye oda bir kızın bogazına dayayıp kızı öldürmeye kalkmış . Hani elinden bir şry gelmiyor de kadının üstüne gittim sanmayın .