canım bi kere hayatın sonu değil ya.. kazanamazsam ne olacak? seneye bi daha.. ailem beni taşliyacak değil ya.. hem stres yapmazsan alacağın puandan daha fazlasını alacaksın emin ol... Bak benim ablam hep ygs çalıştı evden çıkmadıi stres yaptı diye aldığı puan 188... halbuki 300 beklerdik biz ondan. böyle düşün.Sanki benim icin dunyanin sonu gelecek gibinasil sakin kaliyorsunuz
Tesekkur ederim bi nebze rahatladim :)canım bi kere hayatın sonu değil ya.. kazanamazsam ne olacak? seneye bi daha.. ailem beni taşliyacak değil ya.. hem stres yapmazsan alacağın puandan daha fazlasını alacaksın emin ol... Bak benim ablam hep ygs çalıştı evden çıkmadıi stres yaptı diye aldığı puan 188... halbuki 300 beklerdik biz ondan. böyle düşün.
Peki mesleginizden memnun musunuz ? Ya ben kucuklukten beri ya ogretmenlik ya psikoloji diyordum , evet simdi burdan konusmak kolay bakalim zaman ne gosterecek
bu arada ben bilgisayar mühendisliği istiyorum... hayırlısı :)Tesekkur ederim bi nebze rahatladim :)
Canım kazanırsan birden özgürleşmiyorsun bu sefer okulu bitirme derdi başlıyor:)Ablalarim ben bu sene yani 1 hafta sonra Ygs sinavina giriyorum ama cok stresliyim ya yapamazsam ya basaramazsam sanki hep aileme yuk olacakmisim gibi geliyor sanki kazanamazsam hayatim bitecek ozgurlugum gidecek gibi geliyor sacma sapan şeylere kapiliyorum bu zamanlari nasil atlattiniz