- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- Konu Sahibi diet killer
YGSden hangi bölümü istiyorsun bakalım? Çalışmalar Nasıl gidiyor?çok şey yazılmış hepsini okuyamadım ben sadece ygs çalışıyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YGSden hangi bölümü istiyorsun bakalım? Çalışmalar Nasıl gidiyor?çok şey yazılmış hepsini okuyamadım ben sadece ygs çalışıyorum şuan
Karekök baya öneriliyor onu bitirdiğin iyi olmuş. Bir de birey kaynaklarına bak bence onlar da baya zor ve iyidirBileniniz varmı biyoloji ygs için iyi bi soru bankası önerisi olan? karakök sb bitirdim ama yeterli olmaz diye düşündüm hangi yayını önerirsiniz?
Bileniniz varmı biyoloji ygs için iyi bi soru bankası önerisi olan? karakök sb bitirdim ama yeterli olmaz diye düşündüm hangi yayını önerirsiniz?
Dead Cell günaydın bugün ne çalışacaksın bakaliiim?
Üşendim kütüphaneye gitmeye ya üşüyorum evde kalacağım. Evde çalışacağım full mat1Günaydın bugün fizik ve matematik çalışacağım.Paragraf çözmeyi düşünüyorum zaman kalırsa da bir konu tarih çalışırım.Sen ne yapacaksın kütüphaneye mi gideceksin ?
Üşendim kütüphaneye gitmeye ya üşüyorum evde kalacağım. Evde çalışacağım full mat1
10 saati bulcan bugün inşallah canım bakalım hihihiÇalış çalış yazdığın program güzel uyarsan en az 7 saat çalışmış olursun zaten.
Süpersin canım deneme sınavına mı gireceksin? Ya ben de deneme sınavlarına katılmak istiyorum ama ortada dershane vs kalmadı nereye gitsem? İstanbuldayımGünaydın Canımlar Şimdi kahvaltımı yapıp on gibi derse baslıycam bugün 7 saat calısıcam önce felsefeyle başlayıp logaritmayla devam edip lys atomun yapısını bitirmeyi planlıyorum Zaman'ım olursa tüm derslerden tekrar yapmayı planlıyorum çünkü yarın fen lisesinde Sınava katılcam:)
Süpersin canım deneme sınavına mı gireceksin? Ya ben de deneme sınavlarına katılmak istiyorum ama ortada dershane vs kalmadı nereye gitsem? İstanbuldayım
Günaydın Canımlar Şimdi kahvaltımı yapıp on gibi derse baslıycam bugün 7 saat calısıcam önce felsefeyle başlayıp logaritmayla devam edip lys atomun yapısını bitirmeyi planlıyorum Zaman'ım olursa tüm derslerden tekrar yapmayı planlıyorum çünkü yarın fen lisesinde Sınava katılcam:)
Karekök baya öneriliyor onu bitirdiğin iyi olmuş. Bir de birey kaynaklarına bak bence onlar da baya zor ve iyidir
birey ve palmeyi yazdım kenara o zaman teşekkürlerrPalme ygs lys karışık ama çok kaliteli bir kaynak fen dersleri için.
Olabilir canım ama ne bileyim gözetmen eşliğinde sınava girmek daha gerçekçi olurduİstersen akıllı deneme dedikleri bir şey var.Optiğin fotoğrafını çekip siteye yolluyorsun netini falan gösteriyor diye duydum.Evde yapmak için çok iyi bence.
Rica ederim cınımbirey ve palmeyi yazdım kenara o zaman teşekkürlerr
Olabilir canım ama ne bileyim gözetmen eşliğinde sınava girmek daha gerçekçi olurdu
Nasıl yani gözetmen zaten her sınıfta bulunmak zorunda değil mi? Ben en iyisi internetten araştırıp telefon açayımDersanelere bir sor istersen genelde yapıyorlar,kayıtlı olmayanlarda girebiliyor bazılarında.Sadece sınava giriyorsun ama gözetmen için ekstra bir para alıyorlar.
Nasıl yani gözetmen zaten her sınıfta bulunmak zorunda değil mi? Ben en iyisi internetten araştırıp telefon açayım
Bizim burdaki bi dershaneye sordum denemeler için ücret istiyolar. Gözetmen ücretimi bilmiyorum öyle demediler deneme için dediler banada.bazen yapılan sınavlar var ücretsizdi ben lisedeyken ama şimdi ücretliymiş galibaBulunmak zorunda ama sen dershanede olmadığın için bazen ekstra ücret istiyorlar gözetmen gözetiminde olduğu için.Bir araştır hepsinde olmuyor ama benim duyduklarım hep böyle.
Bulunmak zorunda ama sen dershanede olmadığın için bazen ekstra ücret istiyorlar gözetmen gözetiminde olduğu için.Bir araştır hepsinde olmuyor ama benim duyduklarım hep böyle.
Ne kadar ücretleri acaba?Bizim burdaki bi dershaneye sordum denemeler için ücret istiyolar. Gözetmen ücretimi bilmiyorum öyle demediler deneme için dediler banada.bazen yapılan sınavlar var ücretsizdi ben lisedeyken ama şimdi ücretliymiş galiba