- Konu Sahibi diet killer
selam kızlar sınav basvurusu ne zaman acaba kızlar ve sınav tarih ne zaman ben calışmadım daha =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten bulabilirsiniz kaynak alırsanız zaten çıkan konular işleniyor kitaplarda. Ama ağırlıklarına bakın bazı sınav yıllarına göre dağılımları söyleniyorarkadaslar acaba ygs lys de hangi konular çıkacak lise öğrencisi olan veya bilen varsa müfredatı paylaşabilir mi?
Ben de yeni yeni başlıyorum ya çok geç kaldık sıkı çalışmamız lazım. Hangi bölüm istiyorsun? Sınav başvuruları ne zaman bilmiyorum, tarihler daha belli olmadı galiba.selam kızlar sınav basvurusu ne zaman acaba kızlar ve sınav tarih ne zaman ben calışmadım daha =(
Hemen internetten bakabilirsin. Google'a YGS Türkçe konuları yaz mesela, hem tüm konular çıkacak hem de bir önceki sınavda hangi konudan kaç soru çıkmış onları göreceksin.arkadaslar acaba ygs lys de hangi konular çıkacak lise öğrencisi olan veya bilen varsa müfredatı paylaşabilir mi?
Benim de ikinci üniversitem olacak kazanırsam. Ben de kart sayılırım Hangi bölüm istiyorsun?Fancyy ben de hazırlanıyorum da aslında sadece lafta beni de alın aranıza kartlastim ama ben
Türk dili ve edebiyatı istiyorum da mat2 yapabilsem psikolojiyi çok istiyorum ama o ütopik geliyor simdiBenim de ikinci üniversitem olacak kazanırsam. Ben de kart sayılırım Hangi bölüm istiyorsun?
Ben de psikolojiyi çoook istiyorum. TM-3'ten 405 falan yapmam gerek, çok mu ütopik sence?Türk dili ve edebiyatı istiyorum da mat2 yapabilsem psikolojiyi çok istiyorum ama o ütopik geliyor simdi
Bana ütopik matematikle aran nasıl?Ben de psikolojiyi çoook istiyorum. TM-3'ten 405 falan yapmam gerek, çok mu ütopik sence?
Türkçe'yi bir haftalık çalışma ile full çekebilirim. Daha önce de yaptım o yüzden çok rahatım. Türkçe full olursa ekstra 15 puan alacağım, böylece matematikte yapamadığım bazı soruları karşılamış olurum diye düşünüyorum.Bana ütopik matematikle aran nasıl?
Türkçe konusunda ben de rahatim ve sınava 2 gün kala çalışmıştım üniversite okumayacagim diye sallamistim lakin iste bu sene muhakkak kazanmaliyim ve tek üniversite secenegim var. Edebiyatı kazanirim da o gün bir şey olmazsa lakin psikoloji sıkıntı. Fene bulasmiyorsun değil mi? Ya günde sekiz saati birak valla 8 dakika calismiyorum ne yapayım benTürkçe'yi bir haftalık çalışma ile full çekebilirim. Daha önce de yaptım o yüzden çok rahatım. Türkçe full olursa ekstra 15 puan alacağım, böylece matematikte yapamadığım bazı soruları karşılamış olurum diye düşünüyorum.
YGS matematik hedefim 20, LYS matematik hedefim 10 net. 10 Şubat'a kadar günde en az 8 saat sadece matematik çalışacağım, bu sistemle 20 net matematik rüya değil bence. Bir önceki girişimde de kısa süre çalışıp beklediğimden çok net yapmıştım.
Sosyal için ise son bir ay çalışacağım, yeter mi bilmiyorum.
Fen bana puan kazandırmıyor o yüzden fen ile alakam yok. ay sen de çalışmaya başla canım benim az kaldıTürkçe konusunda ben de rahatim ve sınava 2 gün kala çalışmıştım üniversite okumayacagim diye sallamistim lakin iste bu sene muhakkak kazanmaliyim ve tek üniversite secenegim var. Edebiyatı kazanirim da o gün bir şey olmazsa lakin psikoloji sıkıntı. Fene bulasmiyorsun değil mi? Ya günde sekiz saati birak valla 8 dakika calismiyorum ne yapayım ben
Konuların mı az kaldı canım?Fen bana puan kazandırmıyor o yüzden fen ile alakam yok. ay sen de çalışmaya başla canım benim az kaldı
yok yok sınava az kaldı canım benim demek istedimKonuların mı az kaldı canım?
Haklisin canım dediğin netlerle kazanabiliyor muyuz psikolojiyi? Hani mat1 20 net mat2 10 net çok da zor değil aslındayok yok sınava az kaldı canım benim demek istedim
Puanmatikler ile hesapladığım kadarıyla yetiyor. Ayrıca okul puanım da eklenince 395 - 405 puan aralığına çıkabiliyorum. Bu da İstanbul'da çoğu özel okulda %100 burslu psikoloji kazanmamı sağlıyor. 1. sene sonunda özelden devlete yatay geçiş yapmayı planlıyorum.Haklisin canım dediğin netlerle kazanabiliyor muyuz psikolojiyi? Hani mat1 20 net mat2 10 net çok da zor değil aslında
Bence bu netlerle daha yüksek puan gelir hatta eminim ben berbat netlerle 350 aldım ki sınava 2 3 gün çalışmıştım o da bir iki konuya baktım berbat da geçmişti. Bu netleri tutturursan devlete girersin bir de YGS'den puan da geliyor %40. Olur yani de mat2'den de 20 yapabilirsin sırf formul. Mat1 yorum. Bu da benim tespitim de ben ders calisamiyorum anksiyeteliyim dikkat problemi de yaşıyorum. İlaclar da unutturuyor sen yaparsın hissettim benPuanmatikler ile hesapladığım kadarıyla yetiyor. Ayrıca okul puanım da eklenince 395 - 405 puan aralığına çıkabiliyorum. Bu da İstanbul'da çoğu özel okulda %100 burslu psikoloji kazanmamı sağlıyor. 1. sene sonunda özelden devlete yatay geçiş yapmayı planlıyorum.
Türkçe: 40
Sosyal: 35
Mat-1: 20
Edebiyat: 50
Coğrafya-2: 20
Mat-2: 10
Sözel netlerinin hepsini yapabilirim ama sayısal netleri zor bakalım. 20 - 10 yapsam yeter ^^ Umarım olur haftada 5 gün, günde 8 - 10 saat çalışayım da ne çıkarsa bahtıma.Bence bu netlerle daha yüksek puan gelir hatta eminim ben berbat netlerle 350 aldım ki sınava 2 3 gün çalışmıştım o da bir iki konuya baktım berbat da geçmişti. Bu netleri tutturursan devlete girersin bir de YGS'den puan da geliyor %40. Olur yani de mat2'den de 20 yapabilirsin sırf formul. Mat1 yorum. Bu da benim tespitim de ben ders calisamiyorum anksiyeteliyim dikkat problemi de yaşıyorum. İlaclar da unutturuyor sen yaparsın hissettim ben
Yapacaksın inşallah sonucunu yaz mutlaka, başarılar dilerim canımcımSözel netlerinin hepsini yapabilirim ama sayısal netleri zor bakalım. 20 - 10 yapsam yeter ^^ Umarım olur haftada 5 gün, günde 8 - 10 saat çalışayım da ne çıkarsa bahtıma.