Yetti artık canıma tak etti! :'(

Hayırlısı olsun hakkınızda.. yöneticilere özelden söyleyebilirsiniz yada konuya etiketleyebilirsiniz

Mune arkadaş konusunu kapatmak istiyormuş

Sırtımda o kadar bıçak darbesi var ki. Akrabanın akrabaya yaptığını AKBABA yapmaz.

Annemin kızkardeşiyle "teyze" demiyorum ve gelinleriyle 9 senedir konuşmuyorum. Amcamın eşiyle de 3 senedir. 2 abimle de eşleri sayesinde yıllardır görüşmüyorum.

Bana mutsuzluk veren herkesi hayatımdan çıkardım. Önceden üzlürdüm. Şimdiyse ohhh ne güzel kafam rahat diyorum. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğime eşim bile karışmaz, karışamaz.

Sende sana mutsuzluk veren insanları hayatından çıkar ve mesafeni koy. Ne dedikodu duyarsın ne de iftira. Huzuru buldum sonunda. Tabi sırtımda ki hançer yaralarını asla unutmadım.

Şu an çok öfkelisiniz. Karar almak için sakinleşin, eşinizle ilgili bir kanaate varmak için hele. Sonradan üzüleceğiniz şeyler söylememek için yalnız kalıp sakinleşmeyi bekleyin. Eşiniz de büyüyen ailesinin geçim derdi altında ezilerek kabul etmek zorunda kaldı belki o işi. Ailenizle de ipleri koparmayın, mesafe yeterli olur, annesiz babasız olmaz, hakları sizi rahat bırakmaz. Öfkenize yenilmeyin.

Siz niye calisip destek olmak yeribe bu sikintiya bebek dusundunuz. Calisinca 12 ye 1 e kadar yatamazsin tabi pardon.

Siz niye calisip destek olmak yeribe bu sikintiya bebek dusundunuz. Calisinca 12 ye 1 e kadar yatamazsin tabi pardon.

Arkadaşım bir yürü git zaten elim ayağım titriyor sinirden. Algı seviyesi düşük insanlarla şu an hiç uğraşamam. Okumadan etmeden yargılayacaksanız yorumunuzu kendinize saklayın.

Arkadaşım bir yürü git zaten elim ayağım titriyor sinirden. Algı seviyesi düşük insanlarla şu an hiç uğraşamam. Okumadan etmeden yargılayacaksanız yorumunuzu kendinize saklayın.
Pardon sizinle muhatap olup seviyenize inmemek en iyisi. Konustugunuz agizdan nasil insanlar oldugunuz belli e dayi da yengede farkli degil. Size mutluluklar. Allahtan konu takibini birakabiliyoruz da gereksiz cevabinizi okuma zahmetine girmeyecegim.

Şu an gerçekten inanılmaz öfkeliyim ve üzgünüm olan bebeğime oluyor nasıl huzursuzdur şimdi benim hislerim yüzünden. Sırf beni hamile halimle bu kadar kızdırdıkları için bile öfkem dinmiyor. Gerçekten anlamayan insanlara tahammül edemiyorum. Evet sanırım eşim büyüyen ailemizden dolayı bu işi hemen kabul etmiş olmalı. Ne diyeyim artık kime kızayım bilemiyorum. Annem geldi şimdi gel içeride otur dedi. İçine batmış pişman olmuş olmalı. Her seferinde böyle oluyor geri yumuşuyor ama beni her kırışlarında içimde biriktiriyorum hiç unutmuyorum. Bir gün daha kötü patlayacağım o olacak. Neyse arkadaşlar. Annem ve babamla ipleri koparmayacağım. Ama eşim o işe girse de ben dayım ve yengemle aramdaki bağı kesip atıyorum. İstedikleri kadar başıma kaksınlar ileride yaptıkları iyiliği. Ama umursamayacağım. Artık bebeğimden önemli değil hiçbir şey. Boşu boşuna harab ettim sabahtan beri kendimi. Sonuç? Migren atakları geldi olan yine bana oldu. Bundan sonra rahat olacağım. Kaygısız olacağım. Bir de böyle deneyeceğim.

Hataylıyım demeden hış oluyor eşim deyince aa Hatay lı mı acaba dedim? Çok kullanılır burda o laf.. neresinden hatayın? Burda hayat çok ucuz. . Evler uygun.. buraya geri dönün..

Üzülme arkadaşım her gecenin bi sabahı vardır.
Ailenle bagını koparma hemen öfkelisin anlıyorum ama dönüşü olmucak laflar etme.
Eşinde biraz calışsın o arada da daha iyi işlere baksın.
Dayınlarla asla muhattap olma sil at.

Sanki konu sahibi bebek yapsamıydım ki,ama yapmış bulundum geri gönderebilirmiyim?yada çalışmıyorum çalışsamıydım ki diye soru sormuş..
alakasız ve bilinç altı duygular ve öfkelerle yorumlar yapılmış yine..
Arkadaşım sömürücü dayın ve yengeni hayatından çıkar,kimse için egilip bükülme,yapmaktan hoşlanmadıgın seyleri yapma ailen bile istese..
Ve hamileliginin tadını çıkar,sana kötü hisler yaşatanları hayatından çıkar..
Bu kadar talihsizligin üzerine belli ki iyi bir insanla evlilik yapmışsın esinin degerini bil..

Tek soyleyebilecegim dayiyla bagkari koparin. Kendi yaginizla kavrulun. Dayi bir iyilik yaptim diye bin somuren biri.

Hepsini okuyamadim ama anladigim kadariyla buyuk imtihandasiniz eşinle. Dayinla yengene yorum bile yapmiyorum. Hamilelik istediginiz biseymiydi keske biraz bekleseydiniz ama olan olmus. Bizde ilk evlendigimizde boyle sorunlar yasadik 2. Yilimizdayiz simdi hersey zamanla yoluna giriyor. Ve benden sana tavsiye uzun süreligine ailenin yada baska biyere kalmay gitme evinin başında ol. Ilerleyen zamanlarda ne demek istedigimi anlarsin. Sebebi her ne olursa olsun evlendikten sonra asla bekar gibi olamiyorsun ailenin evinde.

O kadar uzatmissin ki kendimle savastim inat ettim buyuk bi hirsla okudum
1.Durumu zengin denilcek kadar iyiydi diyosun,ama hicbir yatirim yapmamis evlilik karari 1 gun icinde alinmamistir sonucta
2.Dolandirildi diyosun ya,o sirada sende biseyler yapabilirdin bir katkin olmaliydi sorumlulugu tumuyle esine yikman ne kadar dogru?
3.Baban bile ki bu kisi dayin;hergun sabah kahvaltiya aksam yemege gelmesi ve surekli senden yana sikayet etmesi ne kadar mantikli?Sen kendini ifade edemiyor musun,rahatsiz oldugun konulari dile getiremiyor musun?
4.Dayinin huyunu oyunculuklarini biliyorsun madem neden her seferinde onun ipiyle kuyuya iniyosun,senin dayinda normal bir isci bir sirket sahibi degil neticede.Ozetle bu durumda seninde gozle gorulur bir payin var.
Senin kendi aileninde bazi durumlarda yardim etmesi gerekirdi zamaninda sonucta evli olup sıkıntı çeken sensin maddi olmasa bile en buyuk iyilik annenin dayini sizlerden uzaklastirmasi olabilirdi

Bacim sana zarar veren insanlardan uzak dur ve sabret... evliligin ilk yillarinda olur boyle seyler insllah feraha cikarsiniz...

Ayyyy okurken fenalık geldi mideme kramp girdi hiç bitmeyecek sanďım...
İşsizlik zor allah yardımcın olsun.bence ailenle arana bir müddet mesafe koy.iskenderun atakaş a girmeyen kalmadı eşin oraya başvuru yapsın bence.daha iyi bir iş bulana kadar idare edebilirsiniz.

@Margarikotin Mune

Bize neyse gelip "hamileyim, borcumuz harcımız çok, dayım da daha bizi koparmaya çalışıyo" diye ağlamıcaksın burda o zaman.Senin derdinden de bize ne öyleyse.Herkes bişey söylüyo hep aynı boş lafları söylüyosun ki kendin de çalışmayı sevmediğini işine gelmediğini yazmışsın zaten.Lafta eşini çok seviyosun adamın üstüne ailecek çökmüşsünüz sizi doyurmaya çalışıyo tek başına bu mu sevgi adama hiç bi desteğin yok.Madem her şeyin doğrusunu iyisini sen biliyodun neden bu hallere düştün.Otur yaptığın hataların bedelini öde öyleyse ayda 2 bin gelirle borç harç öde çocuk da bak bize ne yani.Algı düzeyim benim düşük belli ki senin çok yüksek o yüzden bu hallerdesin zaten belli oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…