How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

yetişir mi sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
9
2
3
35
Mrb kızlar, nişanlım asker nisanda bitecek askerlik. Ağustos gibi evlenmeyi düşünüyoruz ama ortada hiç bir hazırlık yok. Sizce nisan ağustos arası her şey hallolur mu???? Çoğu kişi şimdiden düğün yerini ayarlamış bense hiç bir şey bilmiyorum, ne olacak bütçeleri nelerdir, kendi kendime takıyorum kafama stres yapıyorum. Sonuçta yıpranan yine benn :(

Salonun bian evvel ayarlanmasi gerek geri kalan hersey hallolur salonlar erkenden tutuldugu icin istediginiz yeri ayarlayamayabilirsiniz biz on ay evvel tutmustuk bizim istedigimiz gunun onu arkasi aksami doluydu... Stres yapma dugunune bi aydan az kala evi bile hazir olmayan arkadasim vardi o hallettiyse sen hayli hayli tamamlarsin...

Sağol canım, kayınvalidem herşeyin hemen olabileceği düşüncesinde, anlatıyorum ama anlamıyo maalesef :@ bn en geç eylülde olsun istiyorum düğünüm olur da sarkarsa zten atıcam yüzüğü falan :)

Düğün mekanınızı tutmanız gerek bir de nikah işlemleri başladı onu da erkenden alırsanız diğer kalan herşey sadece paraya bakıyor maddiyat yerindeyse 1 ayda da halledilir HoppaSıralama gerekirse düğün mekanı,nikah tarihi,kına mekanı,balayı yeri,fotoğraf çekimi bunlar erken rezervasyona baktığından önemli gerisi eşyalar falan detaylar yeter ki imkan olsun halledilir:cool:

bizde kısmetse eylül gibi düşünüyoruz bizimde daha hiçbier şeyimiz hazır değil başlamadık bile :KK48: ağustosa çok var hallolur herşey merak etme yetişir mutluluklar şimdide :)

Teşekkürler kızlar bakalım eğer yetişmezse burdan yazarım ayrılık haberlerini :)))

Canım 29 Kasım da işanlandık , 9 Mayısta da düğünümüz olacak inşAllah.
Nişanlımda bende yoğun çalıştığımız halde fırsat buldukça bakıyoruz eşya falan ama son 2 ay kala alırız dıyoruz. Yani 2 ay kala da para olduktan sonra herşey alınır yerleştirilir Allah'ın izniyle.

Benim de nişanlım asker, Allah' ın izniyle 11 ağustosta bitiyor, 12 Eylül' de düğünümüz var. Biz de yerimizi geçen haftasonu tuttuk. Bu yılın yaz ayında ramazan ve bayram olduğu için tarihler epey sıkışık. Biraz hızlanmanızda fayda olabilir, en azından düğün yeri açısından...

İşte burda olmadığı için elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz nisanı :) kısmet bakalım ne olacak :D

İşte burda olmadığı için elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz nisanı :) kısmet bakalım ne olacak :D

valla nişanlım burada olsa bile erkekler bizler kadar ince düşünmedikleri ve herşeyi bayanlara bıraktıkları için yine son kararı ben vereceğimden, gidip kayınvalidem ve kayınpederimle tuttuk düğün yerimizi. Onlar oğullarından daha detaylı düşünüyorlar :D

Düğün mekanı prroblem olur canım önceden tutulması gerekir....Birde hazır bir gelinlik istemiyorsun gelinlik dikilmesine geç kalabilirsin o tarihde gelinlikçiler dolu olur.... Benim düğünüm haziranda kasım ayında ayarladık gelinlikçiyi... O zaman bile yogunuz diyordu... Eşya felan halledilir canım ...

Teşekkürler kızlar bakalım eğer yetişmezse burdan yazarım ayrılık haberlerini :)))
canım hiç korkma yer ayarlandıktan sonra herşey yetişir:) biz 2015 düğün diyorduk ama 2 hafta içinde karar aldık (askerlik bedelli olunca) ve 2 haftada herşey yetişti aynı şehirde yaşamamıza rağmen :)

valla nişanlım burada olsa bile erkekler bizler kadar ince düşünmedikleri ve herşeyi bayanlara bıraktıkları için yine son kararı ben vereceğimden, gidip kayınvalidem ve kayınpederimle tuttuk düğün yerimizi. Onlar oğullarından daha detaylı düşünüyorlar :D

canım ne güzel demişsin de benim kayınvalidemle kayınpederim de önce bi oğlan gelsin havasında oldukları için şu an sadece beklemedeyiz :(

Back