- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti