- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.948
-
- Konu Sahibi melomelomelo
Ya ben sağda solda okuyorum, bu karışık durumu kullanarak dolandırıcılığa başlamış bile bazı vatandaşlar. Bu herif de onlardan birisi işte.Aslında onlarda da kıdem var, benim akrabam biraz üst rütbedeydi ve 10 bin alıyordu 2-3 yıl önce, en alt rütbeler 7-8 bin alırken rütbe arttıkça maaş da artıyor. Zorunlu 10 yılını tamamladı ve şimdi THY'na geçti ve 20 bin gibi birşey alıyor.
Yazıdan anlamalısın aslında. Mutlu olduğu şeyler, romantik bulduğu şeyler, üzüldüğü şeyler falan çok enteresan. Burnunun içine girilmesinden hoşlanan bir bayan. Ya da arkasından tuvalete çocuk gibi gelinmesinden.
Ayrıca adam kimbilir kaç kişiye bunu anlattı, aynı anda kaç kadına kim bilir. Kimisine savaş pilotuyum dedi, kimisine Cerrah, kimisine milletvekili, kimisine Mısır Prensi falan. Hani çocuk bence özellikle inanacak ve tüm varlığını üstüne yapacak kişileri seçiyor, bakıyor bunlar ne desem inanıyor, abarttıkça abartıyor. Eeeee hoşuna da gidiyor adamın düşünsene ne dese inanan biri, kendisini mühim sanıyor. Bence çocuk salak değil gayet çakal, hem eğleniyor hem kazanıyor...
yooook ben söylemedim evlerin kırasını kendimce iyi niyet dusundum.olsaydı verirdim az cok dedim allah rızası ıcın ama bosferdim buraya yazıp dusuncelerinizi ögrenmek istedim cunku fazla iyiniyetliyim.bu arada netten tanısmadık bir arkdasım net uzerınden tanıstırdı.gerçi netmi oluyor?ok.. bana o zamanlardan söylemişti mesleğinide resimlerini fln gördüm uniformalı. bu arada 15 temmuzdan sonra geldi bu olaylar olmustuBak durup durup yazıyorum çünkü şu an bizi umursamayacağını , hala bu adamla görüşmeye devam edeceğini düşünüyorum .
Zamanlamaya bak ? Bir yıldır muhtemeldir net üzerinden tanıyorsun ama koskoca insanlar bir türlü yüz yüze gelmiyorsunuz ?
Sonra ne hikmetse geliveriyor , 15 Temmuzdan kaç gün sonra geldi bi de hele ???
Hooop abi savaş pilotuymuş , açığa alınmışmış .
Bilmiyor muydun hiç bir şey . Bi insanla tanışınca ilk muhabbettir mesleği .
Sende para olmadığını anladı şimdi , yakında topuklar zaten .
Tabii o evler ve kirada aklı yoksa .
özür dilerimBacim manas destanina ayip olmus.
Ne bu cok uzun.
yooook ben söylemedim evlerin kırasını kendimce iyi niyet dusundum.olsaydı verirdim az cok dedim allah rızası ıcın ama bosferdim buraya yazıp dusuncelerinizi ögrenmek istedim cunku fazla iyiniyetliyim.bu arada netten tanısmadık bir arkdasım net uzerınden tanıstırdı.gerçi netmi oluyor?ok.. bana o zamanlardan söylemişti mesleğinide resimlerini fln gördüm uniformalı. bu arada 15 temmuzdan sonra geldi bu olaylar olmustu
Simdi bu adam pilot ve aciga mi alindi?
Maasinin tamami olmasa da bir kismi zaten yatmaya devam eder ihrac karari verilene kadar.
Yurtta büyümüş ama abilere de takilmis olmali ki fislenmis.
Ailesinden kalanlarin bir kismini uzerine tekrar gecirdiyse harcadi mi hepsini?
Bu arada sen fazla irtibat halinde bulunma bence.
Aslında şu an biraz düşününce ve konu sahibinin konularına bakınca zeka ile alakası olmadığını sadece saflık, ağır bir saflık olduğunu düşündüm.
Baba 30 yaşındaki kızının üzerinde hala hakimiyet sahibi. Dışarı çıkması etmesi falan babanın iznine tabi. Belki de adam kızının saflığının farkında o yüzden komteol altında tutma ihtiyacı hissediyor. Ya da bu kız kendi içinde yaşaya yaşaya dünyadan bi haber büyümüş tehlikelerin farkına varamıyor. İlk karşısına çıkan burnunun içine giren çalışma diyen adama aşık oluyor.
evet bu işte birşeyler var asırı iyiniyetliyim o gun cokta iyidi insan konduramıyor ama her onune gelenden tanıdık tanımadık bu kadara dusucek kadarsa egerki .biz evlensek bana nasıl bakarki??Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama banada sanki para koparmaya calisiyor gibi geldi söyledikleri güven verici degil
Yok ama anlaması için üstüne üstüne gitmemiz gerek Sep, tatlı dille anlatsak tesir etmeyecek, bu adama kapılıp inanacak, hayatı mafolacak. Biraz sarsılsın da idrak etsin herşeyi. Saf olduğu aşikar. Üzüldüm konu sahibine ama o adam üzeceğine ve bir daha kendine gelemeyeceğine, bizim dediklerimize üzülsün...
bir tarafım inanmak istedi cunku içimde o acıma duygusundan.diğer tarafımda inanmadı hiç cunku dolandırıcı dedim.o diğer yarımın inanmama sebep olay sey ise onun üniformalı resimlerini görmem.ama mazeret değil tabi cok tesekkur ederim.yorumun için anlatacagım kımse yoktu buraya paylastım .Hayat çok garip. Benim asla tahammül edemeyeceğim şeyler sana rüya gibi gelmiş. Kıskanması, çalışma demesi, açmısın diye sürekli sorması, hesap ödettirmemesi beni acayip irrite ederdi mesela. Ayrıca anlattığına göre adamın tepeden tırnağa tutarsız bir yanı var. Bence duygu sömürüsüyle para tırtıklamaya çalışan biri. Senin hassas noktalarını öğrenmiş, onlar üzerine oynuyor.
Savaş pilotu olmak da öyle kolay değil ayrıca. Hadi diyelim ki oldu, öyle uçan kuştan borç isteyecek kadar batacağını sanmam. Hadi battı diyelim, iki haftadır tanıdığı birine böyle ısrar kıyamet para isteyecek hale gelmesi çok şüphe çekici. Bana çok dolandırıcılık taktiği gibi geldi. Söylediklerinin hiçbirine inanmazdım ben olsaydım
evet yeni bitirdim gerçek..ama işte inanmazdım bende böyle birine ama çok akıllılar insanda acıma duygularıyla oynuyorlar annesiz babasız diye acıdım ordan sonra böyle oldu.simdi anlatmak istemedim etrafıma buraya yazıp sizlerden yardım almak istedim saol yorumun içinSenin eğitim durumun nedir dostum? Önlisans yazıyor profilinde ama emin olamadım açıkçası.
Ya baksana ad soyadan googlede bile aratsan biseylere denk gelebilirsin. Sakin para gonderme dolandirici muhtemelen bidaha para isterse maasin 3/1 ini alabiliyosun daha ne iatiyosun debir tarafım inanmak istedi cunku içimde o acıma duygusundan.diğer tarafımda inanmadı hiç cunku dolandırıcı dedim.o diğer yarımın inanmama sebep olay sey ise onun üniformalı resimlerini görmem.ama mazeret değil tabi cok tesekkur ederim.yorumun için anlatacagım kımse yoktu buraya paylastım .
15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.yooook ben söylemedim evlerin kırasını kendimce iyi niyet dusundum.olsaydı verirdim az cok dedim allah rızası ıcın ama bosferdim buraya yazıp dusuncelerinizi ögrenmek istedim cunku fazla iyiniyetliyim.bu arada netten tanısmadık bir arkdasım net uzerınden tanıstırdı.gerçi netmi oluyor?ok.. bana o zamanlardan söylemişti mesleğinide resimlerini fln gördüm uniformalı. bu arada 15 temmuzdan sonra geldi bu olaylar olmustu
Yok ama anlaması için üstüne üstüne gitmemiz gerek Sep, tatlı dille anlatsak tesir etmeyecek, bu adama kapılıp inanacak, hayatı mafolacak. Biraz sarsılsın da idrak etsin herşeyi. Saf olduğu aşikar. Üzüldüm konu sahibine ama o adam üzeceğine ve bir daha kendine gelemeyeceğine, bizim dediklerimize üzülsün...
evet yeni bitirdim gerçek..ama işte inanmazdım bende böyle birine ama çok akıllılar insanda acıma duygularıyla oynuyorlar annesiz babasız diye acıdım ordan sonra böyle oldu.simdi anlatmak istemedim etrafıma buraya yazıp sizlerden yardım almak istedim saol yorumun için