yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Psikolojisi oldukça bozuk bir adamla evlenmenizi önermem. Hele böyle şimdiden para falan istemesi hiç güven uyandırmadı.

Ya ben sağda solda okuyorum, bu karışık durumu kullanarak dolandırıcılığa başlamış bile bazı vatandaşlar. Bu herif de onlardan birisi işte.
Bir de her gün arayıp soruyormuş Avı sıcak tutuyor

Aslında şu an biraz düşününce ve konu sahibinin konularına bakınca zeka ile alakası olmadığını sadece saflık, ağır bir saflık olduğunu düşündüm.

Baba 30 yaşındaki kızının üzerinde hala hakimiyet sahibi. Dışarı çıkması etmesi falan babanın iznine tabi. Belki de adam kızının saflığının farkında o yüzden kontrol altında tutma ihtiyacı hissediyor. Ya da bu kız kendi içinde yaşaya yaşaya dünyadan bi haber büyümüş tehlikelerin farkına varamıyor. İlk karşısına çıkan burnunun içine giren çalışma diyen adama aşık oluyor.

yooook ben söylemedim evlerin kırasını kendimce iyi niyet dusundum.olsaydı verirdim az cok dedim allah rızası ıcın ama bosferdim buraya yazıp dusuncelerinizi ögrenmek istedim cunku fazla iyiniyetliyim.bu arada netten tanısmadık bir arkdasım net uzerınden tanıstırdı.gerçi netmi oluyor?ok.. bana o zamanlardan söylemişti mesleğinide resimlerini fln gördüm uniformalı. bu arada 15 temmuzdan sonra geldi bu olaylar olmustu

Senin eğitim durumun nedir dostum? Önlisans yazıyor profilinde ama emin olamadım açıkçası.

netten arastırdım.acıga alınanlar maas alabiliyormus biraz.tabı benden daha baska seyler saklamıyorsa.ailesinden kalanları sormadım.paraya ihtiyacım var dediğinde keske bunları deseydim.ama aramıyorum onu sadece buraya yazıp sızınde dusuncelerinizi almak istedim.

Yok ama anlaması için üstüne üstüne gitmemiz gerek Sep, tatlı dille anlatsak tesir etmeyecek, bu adama kapılıp inanacak, hayatı mafolacak. Biraz sarsılsın da idrak etsin herşeyi. Saf olduğu aşikar. Üzüldüm konu sahibine ama o adam üzeceğine ve bir daha kendine gelemeyeceğine, bizim dediklerimize üzülsün...

Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama banada sanki para koparmaya calisiyor gibi geldi söyledikleri güven verici degil
evet bu işte birşeyler var asırı iyiniyetliyim o gun cokta iyidi insan konduramıyor ama her onune gelenden tanıdık tanımadık bu kadara dusucek kadarsa egerki .biz evlensek bana nasıl bakarki??

Tamamini okumadim ama nedense dolandiricilar falan geldi aklima hemen. Bosver uzak dur sen.

Kesinlikle katılıyorum.

bir tarafım inanmak istedi cunku içimde o acıma duygusundan.diğer tarafımda inanmadı hiç cunku dolandırıcı dedim.o diğer yarımın inanmama sebep olay sey ise onun üniformalı resimlerini görmem.ama mazeret değil tabi cok tesekkur ederim.yorumun için anlatacagım kımse yoktu buraya paylastım .

Cocuk seni kandirmis benceeeee.
Ve onun psikolojisi fena bozuk. Ne o onune gelenden borc istemek coook ilginccccc..
Ve sana sevgili degiliz ,sevgiliolsak bana yardim ederdin diyomus sacmaliga bak.

Cnm uzak durrrr sakinn ailenden kacarken cooook kotu bir adamin eline dusersin. Sabir et daha adam akilli biri i bulursun acele etme.
Lutfen kimseye hemen guveenme kirayi vermekte ne demekkkk.. madem oyle gitsin calissin baska iste ne bilim ben dilencilik yapio resmen.
Kankana denetmissin ondsn bile para istemis bi an gozumde canlandi tiksindim.
Amaan nolurr uzak dur.annene anlattinmi oda fark etmedimi adamin psikopat oldugunu.

Senin eğitim durumun nedir dostum? Önlisans yazıyor profilinde ama emin olamadım açıkçası.
evet yeni bitirdim gerçek..ama işte inanmazdım bende böyle birine ama çok akıllılar insanda acıma duygularıyla oynuyorlar annesiz babasız diye acıdım ordan sonra böyle oldu.simdi anlatmak istemedim etrafıma buraya yazıp sizlerden yardım almak istedim saol yorumun için

Yavrum saf mısın,adam seni bariz kandırıyor,sebebi ne olursa olsun 2 haftadır yüzyüze görüştüğün kızdan para mı istenir.Sence gururlu biri ister öi?Kolarak kaç,kurtul,sana kredi çok falan de sakin yeme ailenin de hayatını mahfedersin.

Ya baksana ad soyadan googlede bile aratsan biseylere denk gelebilirsin. Sakin para gonderme dolandirici muhtemelen bidaha para isterse maasin 3/1 ini alabiliyosun daha ne iatiyosun de

15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.

yok alınmadım zaten.anlamak istedim.iyi niyetli oldugumu biliyorum.dogruda olsa durumu yanlısta olsa
durumu duzelınce biz evlensek dahi böylesi birinden eş olmaz onu cok iyibiliyorum ama sizin kendi dusuncelerinizi merak ettim yınede cok saolun.keşke bu kadar iyi niyetli olmasaydım.ne olduysa bundan oldu zaten

Adam askeri pilot falan değil. İki üniformayla resim gördün diye inanma. İzinleri iptal olmuşken nasıl geldi senin olduğun şehre? Hiç mi düşünmüyorsun? Kimliğini gördün mü, adının gerçek olduğunu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…