yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Yalnız abinin hayal dünyası epey geniş, hakkını verelim. Harp okulunda savaş pilotuyum demek bayağı yürek ister.

Ablacım sen hiç Harp okulu mezunu üstelik orada kıdem olarak en üst rütbelerde olan savaş pilotu gördün mü ömründe? O havayı solumuş, Harp Akademileri tozunu yutmuş en basit kıdemde bile olsa birini gördün mü? Öyle bir mesleği olan adam ki maaşı muhtemelen 15-20 bin civarı olan biri gelip senle mi uğraşacak, cafelerde seninle duygusal takılıp, azıcık üzülünce salya sümük ağlayacak? Bir de enik encekten para dilenecek??? Adamların böyle bir karakteri de yok vakti de? 3 bin gideri varmış ne büyük para. Adam savaş pilotu be boru mu, 3 bin para mı ona?

Hani atıyorsunuz da destekli atın be abicim. Hadi siz de inanıyorsunuz da hiç mi yuhhh artık abartma Niyazi, o kadar da değil demiyorsunuz? Bir de anlattıkça gözünüzde ışık parlamıştır, vaay ne adam be diye.

Desteksiz attığı halde kadın yemiş yutmuş. Destekli atsa bütün mal varlığını üzerine yapardı kesin.

@Hayriye86 sen şu savaş pilotuna (!) Tc kimlik nosu istesene ...

Eminim kimlik sorgulamasında ne yetiştirme yurdu geçmişi ne de hava harp akademisi vardır .

Bu arada sende konuyu açtın , bi zahmet yorumlara bakıver . Biz üşenmedik okuduk o la fontaine den masallar serini ....

Valla once oglana acidim ama bakis acim degisti.
Konu sahibi eminmisin pilot odugina dolandirici olmasin.ortamin kariskligindan faydalaniyir olmasin?
Taniyip tanimadigindna para istemeai hic hos degil.ayrica maasin 3/1i yatiyor diye biliyorum.

Şu anda da ileride kira gelirlerim olacak gerekirse ona bakarım demiş Sep yani ona göre çok destekli atmış

İnsan kendi zeka seviyesinde yalan söylermiş derler. Yalan söyleyenden zeki bir insan yalan olduğunu anlarmış, daha az zekaya sahip olan anlamazmış. Adamın zeka seviyesi ortada olduğuna göre konu sahibi hakkında ne desem bilemedim.

Konuyu açıp gitmiş zaten bir saate yakındır ortada yok.

Ya kizlar siz harbi cok zekisiniz.bakin benzer olayi benim en yakin arkadasim yasadi.
Kizda 28 yasinda ogretmen egitimli biri.bu havalara ucuyor savas pilotu sevgiilim var anlatiyor vs.bi gun sevgilsiyle buluscak bana hadi sizide tanisyirayim dedi gittik bi cafede oturduk valla bende gercekten savas pilotu sandim
Evlenecekler ama once abd gitmem lazim filan diyordu.sonra adam ortadan kaybolduuu arkim sokta noldu nereye gitti diye adamin ad soyadan bilinmeyen numaradan ev nosunu buldu tekefonu karisi acti
Adam ne pilotu havaalaninda temizlikciymis,evliymis kizi bildiginiz 6 ay kekledi
Adamin nerede olduguna gelince hapisteymis benm ark.disnda bi sevgilisi daha varmis kizi taciz etmis sarhos kafayla kizda sikayet etmis
Ama sizler harbi cok zekisiniz ben duydugumda olmustum.

6-7 bin civarı maaş alıyorlar galiba, googlede arama yaptım.
Bu adam her maaşını dibine kadar yemediyse bir birikimi vardır herhalde.
Hesap dondurma olayına gelirsek, maaş hesabı hariç hepsini donduruyorlar mı suçu kanıtlanmadan? Açığa alınan personel direkt atılmış mı sayılıyor? Bu süreçte maaşın asgari kısmı yatırılıyordur.
Özetle adam seni yemiş konu sahibi, fena dümen kurmuş ha
Rica ediyorum düşünün biraz, yararınıza olur.

Yazıdan anlamalısın aslında. Mutlu olduğu şeyler, romantik bulduğu şeyler, üzüldüğü şeyler falan çok enteresan. Burnunun içine girilmesinden hoşlanan bir bayan. Ya da arkasından tuvalete çocuk gibi gelinmesinden.

Ayrıca adam kimbilir kaç kişiye bunu anlattı, aynı anda kaç kadına kim bilir. Kimisine savaş pilotuyum dedi, kimisine Cerrah, kimisine milletvekili, kimisine Mısır Prensi falan. Hani çocuk bence özellikle inanacak ve tüm varlığını üstüne yapacak kişileri seçiyor, bakıyor bunlar ne desem inanıyor, abarttıkça abartıyor. Eeeee hoşuna da gidiyor adamın düşünsene ne dese inanan biri, kendisini mühim sanıyor. Bence çocuk salak değil gayet çakal, hem eğleniyor hem kazanıyor...

yok bahsetmedim kiralardan da fazla iyiniyetliyim içimden geçirdim parasal fln yardım edemem zaten suan cok zor.ama konusmamak en iyisi anlatıcak kımsen olmadıgı için buraya yazmak istedim yorumun için tesekkur ederim

Aslında onlarda da kıdem var, benim akrabam biraz üst rütbedeydi ve 10 bin alıyordu 2-3 yıl önce, en alt rütbeler 7-8 bin alırken rütbe arttıkça maaş da artıyor. Zorunlu 10 yılını tamamladı ve şimdi THY'na geçti ve 20 bin gibi birşey alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…