• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetersizlik hissi yardımcı olun

Canım ben yorumumu sonradan düzelttim yanlış anlaşılma olmasın diye ilk başta tedavi olma sebebim çocuk için değildi senede bir regl olduğum içindi daha sonra zamanla buda düzelmediği ve doktorlar anlamadığı için çocuk tedavisine doktorlar başlamak istedi kimse zorlaması😊
Bacım daha yaşın o kadar küçük ki. Benden 8 yaş küçüksün, ben evli bile değilim, koca adayım da yok 😅 inan şu stresin onda biri yok yani bende. Bir rahatla :) kafandan atmaya calis.
Hep yazıyorum, benim 3-4 ayda bir regl olan arkadaşıma doktor demiş ki tedavisiz hamile kalmak imkansız,büyük büyük kistlerin var.
Sonuç olarak kız buna güveniyor, korunma işini saliyor. evlilik dışı hamile kalıyor. Bebeği farkedesiye aylar geçiyor falan. Sonra eski sevgilisini bulma,evliliğe ikna etme, vs vs stresli bir dönem yasiyor. Ve aynı kız emzirirken tekrar hamile kalıyor 😅😅 su an iki çocuğu da ilkokul çağında.
Yani çocuğum olmayacak diye ağlarken hiç hazır olmadan iki çocuk sahibi olduğu için ağlar oldu 😅 bence sorununu gözünde buyutme, tüp bebeğe para harcayacagina esaslı bir terapiste ve nefes egzersizi eğitimine para harca

Kendi elinizde olmayan şeyleri kendi suçunuz gibi hissetmek ciddi bir bunalım sıkıntısı. Lütfen bu konuda psikolojik destek alın. Eğer üzerine düşmez ve ilgilenmezseniz ileride daha büyük psikolojik hatta biyolojik sıkıntılara neden olabilir üzerinizde.

Kendi elinizde olmayan şeyleri kendi suçunuz gibi hissetmek ciddi bir bunalım sıkıntısı. Lütfen bu konuda psikolojik destek alın. Eğer üzerine düşmez ve ilgilenmezseniz ileride daha büyük psikolojik hatta biyolojik sıkıntılara neden olabilir üzerinizde.
Depresyon tedavisi görüyorum şuan

Evlatlik edinmek icin basvuru yapmaniz harika illa dogurmak gerekmiyor inanin bazi doguranlarin kalbi taş oluyor...yukarida okudugum bi yorum cok guzeldi bobrek yetmezligi olanin sucu degilse nasil buda sizin ne sucunuz ne kusurunuz ya herkes cocuk dogurmak zorundada degil rabbim ne nasip ederse o oluyor alti ustu bir hayatımız var

Merhaba , 6 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor ve sorun benden kaynaklı bu sebeple kendimi sürekli yetersiz hissediyorum ve sanki eşimin hayatını çalıyormuşum ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor o bu durumdan rahatsız değil sürekli teselli ediyor ama ben kendimi hep suçlu hissediyorum bunu nasıl yenebilirim?
Bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli üzülüp duruyorum sanki benim yüzümden olmuş herşey 😔

Yaşınız küçük daha imkan dahilinde gezin tozun, sex hayatını doyasıya yaşayın 😀 çocuk olunca zor oluyor

Back