Yetersiz hissetmek

Evlenmeden önce olan cinsel hayatımız bitti. 3 yılda 10 kez beraber olmadık.
Evliliğimizin 4. ayında ofisinden bir kızla flörtleşmesine mesajta şahit oldum.

Bunları nasıl affettiniz, akıl alır gibi değil.

Evlenmeden önce olan cinsel hayatımız bitti. 3 yılda 10 kez beraber olmadık.

Bunları nasıl affettiniz, akıl alır gibi değil.

İnanın bende kendime şaşırıyorum. 4. aydaki flört olayını da kısaca söyleyim.
İş yerinden evli bir bayan eşime mesaj atmış x bey nasılsınız bilmem ne müşteri gelecek fln
İyiyim tamam demiş müşteri ile ilgili birkaç bilgi yazmıştı. Sonra kız öğle yemeğini sormuş müşterilerle mi yenilecek vs.
Muhabbet uzamış öğlen bitmiş, kız ofiste sizi göremedim gülücük koymuş yazmış. Eşimde gülücük koymuş yemek çok sıkıcıydı müşteri yemeği fln diye konuşmuşlar

Ben yazışma ile ilgili 2-3 ay ayrı kaldım zaten. Sonra barıştık, olayın büyütülecek birşey olmadığını normal olduğunu herkese mesafeli olacağını vs söyledi yalvardı.
Aptal mıyım neyim tamam dedim inandım.

Sürekli itekledim sonra o da benim yanaşmadı , kadınlık yapmadın diye yüzüme vurdu. Oysa kendisi nedeni idi. Bunlar yüzünden yani karı koca değildik sağlıklı bir ilişkimiz evlendikten sonra olmadı.

İnanın bende kendime şaşırıyorum. 4. aydaki flört olayını da kısaca söyleyim.
İş yerinden evli bir bayan eşime mesaj atmış x bey nasılsınız bilmem ne müşteri gelecek fln
İyiyim tamam demiş müşteri ile ilgili birkaç bilgi yazmıştı. Sonra kız öğle yemeğini sormuş müşterilerle mi yenilecek vs.
Muhabbet uzamış öğlen bitmiş, kız ofiste sizi göremedim gülücük koymuş yazmış. Eşimde gülücük koymuş yemek çok sıkıcıydı müşteri yemeği fln diye konuşmuşlar

Ben yazışma ile ilgili 2-3 ay ayrı kaldım zaten. Sonra barıştık, olayın büyütülecek birşey olmadığını normal olduğunu herkese mesafeli olacağını vs söyledi yalvardı.
Aptal mıyım neyim tamam dedim inandım.
Peki her şeyin bir açıklaması var diyelim.
3 senede 10 kez'in açıklaması nedir?

Bir önceki mesajda ilettim, kısaca ben istemedim o istedi, sonra o da yanaşmadı.
O açıklama bu durumun yanıtı olamaz.
Çünkü seven sevilen insanlar sarılmadan, öpüşüp koklaşmadan, sevişmeden 4-5 ay geçiremez. Çünkü kin tutmaz, gurur yapmaz.

Bu bile sizde soru işareti oluşturmadı mı aranızdaki sevgi, saygı konusunda?

O açıklama bu durumun yanıtı olamaz.
Çünkü seven sevilen insanlar sarılmadan, öpüşüp koklaşmadan, sevişmeden 4-5 ay geçiremez. Çünkü kin tutmaz, gurur yapmaz.

Bu bile sizde soru işareti oluşturmadı mı aranızdaki sevgi, saygı konusunda?

Demek oluşturmadı, diyorum ya sizin gördüğünüzü ben göremedim.

Ters psikoloji bu. Siz elinden uçup gitmeyin diye bak ben senin için en iyisiyim sen yetersizsin diye kafana yerleştiriyor ki onu nimet olarak gör. Eşiniz bunun farkında olmayabilir ama bilinçaltında bu düşüncelerin bulunduğu şüphesiz yani kendine güveni yok aslında. Eleştirel bi kişiliği var. Ve narsist. Narsist biriyle ilişki yaşamak hakkında yazılar var okumanızı tavsiye ederim veya yardım alabilirsiniz.Bu insanların kelimelerine takılmamak lazım.Lütfen onu ciddiye alıp özgüveninizi yitirmeyin. Eminimki çok güzel güçlü bi kadınsınızdır. Böyle erkeklerin elinde kendini değersiz hisseden çok mükemmel kadınlar da biliyorum. Lütfen onun kişiliğinin farkına varıp sözlerine karsı bir duvar örün içeri almayın..

Ablacım size çok kızdım
Eşiniz belli ki kompleks içinde
Bu kadar kompleksli bir adam için neden sağlığınızdan oldunuz buna çok kızdım
Hiçbir herif sağlığa değmez
Ben kendi adıma kendi kıymetimi biliyorum. Kendimi aşağılatmam. Karşımdaki adam da gönlümü edemiyorsa üstüne aşağılamaya kalkışıyorsa ben de değer verecek başkasına giderim dünyada erkek mi yok....hayat kısa çekemem yani.

Boşanma dilekçesi hazırlayın önüne koyun ben mutsuzum sen de zaten beni sevmiyorsun eleştiriyorsun boşanalım diceksiniz. Uğradığınız psikolojik şiddet, kocalık görevini yerini getirmeme ve aldatılmaya karşılık evi isteyin. Sonra da atın evden gitsin.

Eğitimi, maddi imkanı olmayan, boşanırsa ailesi kabul etmeyen, gidecek yeri olmayan kadınların
her şeye katlanmalarını anlıyorum ama sizin gibi güçlü kadınlar neden bütün bunlara katlanıyor?
Hayata 1 kez geliyoruz ve kimsenin zulmünü, şımarıklığını, kıymet bilmemesini; artık neden
zedelendiyse egosunu bizi ezerek tatmin etmesini çekmemeliyiz. Buna güçlü ve kendi ayakları
üzerinde durabilen kadınlar müsamaha gösterince daha çok üzülüyorum. :KK14:

Yemediği halt işlemedi kabahat kalmamış yok yok adamda bir de size psikolojik şiddet uyguluyor.
Neden nasıl değişti hiçbir fikrim yok ama sanırım çok naif ve kibar biri olmalısınız ki bu kadar
zamandır aynı davranışlarına hiçbir çekince duymadan devam edebiliyor eşiniz.
Aynı zamanda sizin sevginizden de çok emin ki onu asla terk etmeyeceğinize inanıyor.

Kimse vazgeçilmez, özel, biricik değildir. Dünyada milyonlarca insan var herkes her şeyi unutuyor öyle
olmasaydı herkes aşk acısından ölürdü. Kalbinizi değil aklınızı dinleyin kesinlikle çünkü sizi hasta
eden vicdansız sevgisiz bir adamla evliliğinizin asla düzelebileceğine ve mutlu olabileceğinizin imkanı
yok. Hayatta en önemli şey sağlık bunun ve kendinizin kıymetini bilin lütfen ve sağlıklı olmanın da
ilk şartı mutlu ve huzurlu olmaktır.
Hiç zaman geçirmeden boşanın bence..

Merhaba arkadaşlar,
Birileri ile konuşmaya ve akıl almaya ihtiyacım olduğu için konu açıyorum.

Eşimle 8 yıldır tanışıyoruz ve 3 yıllık evliyiz. İkimizde iyi firmalarda , iyi konumda çalışıyoruz. Eşim benden bir üst maaş alıyor ve günde 8-9 saat sadece hafta içi çalışıyor ben ise günde 10-11 saat ve cumartesi dahil çalışmaktayım. Maaşım Türkiye şartlarına göre iyi , işim sağlam.
Varlıklı bir ailenin kızıyım fakat kariyere önem verdim, didindim. Eşim ise kendi tırnakları ile birşeylere sahip olmuş destekçisi olmamış.
Evlendik birbirimize güvenip kredi ile ev alındı. Ortak ödüyoruz. Mutfak masrafı ortak. Evin genel giderleri ortak vs. Yani hiç yan gel yatayım olmadan hep dikkat ettim.
Bunun yanında işim gereği de bakımlıyımdır, kuaförümü-sporumu ihmal etmem. Sabah 6da kalkar yürürüm fln hayatım hep düzenlidir.
(Bunları anlatmamın nedeni konunun net anlaşılması)
Evlenmeden önce tapılacak kadındım, her an sevgi saygı içinde , güçlü bir kadın olduğum için iltifata boğulan , hiç elimi bırakmayan, bana kendimi prenses gibi hissetiren.
Evlendiğimizin ertesi gününden başladığı garipliği. Evlenmeden önce olan cinsel hayatımız bitti. 3 yılda 10 kez beraber olmadık.
Bir anda eski tanıdığım insan oldu, ayrılmayalım diye yalvarıp yakan herşeyi eskisi gibi hissetiren. 2-3 ay dargınlıktan sonra barıştık.
Sonra beni kadınlığımdan vurmaya başladı. Ben kadınlıklık yapmıyormuş, yeterli değilmişim. Önce kendimde aradım bunun nedeni ben miyim diye ama ben hiç değişmemiştim ki hatta evli olmama rağmen artı sorumluluğa rağmen herşeyimi nizami yapmaya özen göstermeye devam etmiştim.
1 yıl böyle sürdü gitti, gizli ağlama krizlerim-güvensizlik sürekli güçlü görünmeye çabalamam derken hasta oldum. Gerçekten hasta, saçlarım dökülmeye bile başladı. Zayıftım daha da zayıfladım, sarı saçlarıma veda ettim, koyu renge boyattım. Bu dönemde bana hiç destek olmadı sadece yediğine içtiğine dikkat etmiyorsun ondan oluyor gibi gereksiz laflarla beni çocuk gibi avutmaya çalıştı.
Kahverengiye boyatınca benim saçım, herkes 31 olan yaşımı (eşim 34) 25-26 sanmaya başladı. Bu beni mutlu ediyordu , eşim kır saçlıdır saçını boyatmaya başladı.
Ben spora devam ettim, normal kiloma döndüm. Bu sefer sürekli beni aşağılamaya ve yetersiz hissettirmeye başladı.
Örnek; Biri daha genç göründüğümü söylediğinde, evet daha çocuk gibisin kadın gibi değilsin ne bilim spor için bir gün yorgun hissedip evde kaldığımda niye spor yapmıyorsun bak bunlar nasıl pilates yapıyor bahane üretme fln diye iteklemesi (kendisi göbekli tipik Türk erkeği) , saçımın değerlerim düşük ve stresten döküldüğünden çok üzüldüğümü bilmesine rağmen eksi fotoğraflarımı gösterip aa burada bak saçların çok güzel diye beni kırmasından, ortak aldığımız arabayı çizdiğimde (ufacık bir parmak kadar çizik) değer bilmiyorsun sen bak satarım arabayı diye beni tehdit etmesinden, kendisi benden bir tık fazla maaş alıyor diye niye daha fazla para kazanamıyorsun performansın mı yetersiz diye beni aşağılamasından (oysa başarılı biriyim) , her konuyu kadınlık yapmadın banaya getirmesinden sende bana erkeklik yapmadın dedim en son umrunda bile değil kendine göre ben sorunluyum, herşeye bu kadar ortakken bana sen ne işe yararsın ya demesinden saygısızlığından bıktım. Sevgim kalmadı , oysa sevgiye o kadar açım ki .Güçlü durmak çok zormuş, yıkılmadığını göstermek. Bunlar şuan aklıma gelenler her gün yeni bir şey türetiyor.
Bir kocamın beni gördüğü ben var, bir de dışarda insanların gördüğü. Sanki ikiye bölündüm hangisi benim bilmiyorum.
Boşanmak istediğimi söyledim gerekçelerimi dile getirdim, boşanmak istemediğini söyledi.
Herşeyi düzelteceğini , beni aşağılamadığını yanlış anladığımı söyledi. Fakat 1 ay sonra yine herşey aynı.
Bu arada geçen yıl abim trafik kazasında vefat etti :KK43: Ailem şuan gözümün içine bakıyor mutlu görmek için onlara boşanacağım diyemiyorum. Babam-Annem hayattan vazgeçmiş durumdalar beni kaldıramazlar , bir çocuğun olsun bizden geçmeden torun görelim diyorlar ama ben evliliğe nasıl çocuk getireyim ?
Zoraki bir çocuk için birlikte olsak aynı yatağı paylaşsak hamilileğimde kilo aldığım için bile beni aşağılyacak bir adam var karşımda.
Çok yalnızım çok doluyum. Saçma nedenler gibi görünebilir ama anlattıklarım sadece bir kısmı.
Sizce ne yapmalıyım ?
(Şuan farkettim çok uzun olmuş kusura bakmayın)
Çok üzüldüm :KK43: ayrılın

Ablacım size çok kızdım
Eşiniz belli ki kompleks içinde
Bu kadar kompleksli bir adam için neden sağlığınızdan oldunuz buna çok kızdım
Hiçbir herif sağlığa değmez
Ben kendi adıma kendi kıymetimi biliyorum. Kendimi aşağılatmam. Karşımdaki adam da gönlümü edemiyorsa üstüne aşağılamaya kalkışıyorsa ben de değer verecek başkasına giderim dünyada erkek mi yok....hayat kısa çekemem yani.

Boşanma dilekçesi hazırlayın önüne koyun ben mutsuzum sen de zaten beni sevmiyorsun eleştiriyorsun boşanalım diceksiniz. Uğradığınız psikolojik şiddet, kocalık görevini yerini getirmeme ve aldatılmaya karşılık evi isteyin. Sonra da atın evden gitsin.

Bende kendime kızıyorum , sevgim de kalmadı . Bunun için gücümü toplayacağım.

Eğitimi, maddi imkanı olmayan, boşanırsa ailesi kabul etmeyen, gidecek yeri olmayan kadınların
her şeye katlanmalarını anlıyorum ama sizin gibi güçlü kadınlar neden bütün bunlara katlanıyor?
Hayata 1 kez geliyoruz ve kimsenin zulmünü, şımarıklığını, kıymet bilmemesini; artık neden
zedelendiyse egosunu bizi ezerek tatmin etmesini çekmemeliyiz. Buna güçlü ve kendi ayakları
üzerinde durabilen kadınlar müsamaha gösterince daha çok üzülüyorum. :KK14:

Yemediği halt işlemedi kabahat kalmamış yok yok adamda bir de size psikolojik şiddet uyguluyor.
Neden nasıl değişti hiçbir fikrim yok ama sanırım çok naif ve kibar biri olmalısınız ki bu kadar
zamandır aynı davranışlarına hiçbir çekince duymadan devam edebiliyor eşiniz.
Aynı zamanda sizin sevginizden de çok emin ki onu asla terk etmeyeceğinize inanıyor.

Kimse vazgeçilmez, özel, biricik değildir. Dünyada milyonlarca insan var herkes her şeyi unutuyor öyle
olmasaydı herkes aşk acısından ölürdü. Kalbinizi değil aklınızı dinleyin kesinlikle çünkü sizi hasta
eden vicdansız sevgisiz bir adamla evliliğinizin asla düzelebileceğine ve mutlu olabileceğinizin imkanı
yok. Hayatta en önemli şey sağlık bunun ve kendinizin kıymetini bilin lütfen ve sağlıklı olmanın da
ilk şartı mutlu ve huzurlu olmaktır.
Hiç zaman geçirmeden boşanın bence..

Teşekkürler, inşallah inanın bende evli kalmak istemiyorum artık.
Sevgim, güvenim kalmadı. Sadece artık suçlu benim olmadığımı farkettim.
Saçlarım dökülürdü gizli gizli ağlardım, sırf kötü görünmeyim diye.
Oysa sağlıkmış kötü günümde yanımda olması gerekirmiş hiç anlamamışım.

Anlayamıyorum ekonomik bağımsızlığınız olmasa, aileniz arkanızda olmasa bu adama mecbur katlanıyorsunuz diyeceğim ama sizin gibi biri neden hala çekiyorsunuz bunu? Kararınızı verin, arkasında durun. Hayat çok kısa. Değmez. O da kendi düşünce çöplüğünde kalakalsın.

ablacım bir narsistle evisin..yapılacak hiçbir şey yok. adamı seviyo musun ki haa boşanmadın.? 3 yılda 10 kez cinse iişki nedir..

Evli falan da değilim size fikir vermek haddime değil ama sırf ailenizi düşünerek o evliliği sürdürmeyin çocuk da yapmayın. Anneniz er geç anlar,onlar için yaptığını da düşününce daha da kahrolur. Bunu ne kendinize ne ailenize yapın.
Eşiniz insan evladı değilmiş. Daha fazla kendinize işkence etmeyin. Aileniz eminim ki arkanızda durur. Etrafa roller yaparak kendinize kötülük yapıyorsunuz. Bu dünyaya bu gibi insanı çekmek için gelmediğinizi düşünüyorum.
Abinizi de Allah rahmet eylesin, Allahım sizlere bol sabır versin.

X