Eskiden Antalya
Evlenip Antalya’ya gelince istedim ki, buranın güzelliğini uzaklardaki arkadaşlarımda görsün, tadını çıkarsın. Eşimde kafa dengi...
Havuz, deniz, güneş çakıl kum. Henüz bakirdi Antalya. Oturduğumuz Bahçelievler semti o kadar güzeldi ki çok sevmiştim.
Ve istediğim gibi arkadaşlarımı yaz tatiline çağırdım. Geldiler, gezilerde Antalya’yı keşfettik tek tek Eğleniyorduk, sıcak şikâyetleri dışında her şey çok güzeldi.
Kimi bir hafta, kimi iki hafta, kimi yazı geçirdi... Haz aldığımız en güzel yıllar
Zaman geçtikçe evlenenler, bebekler, okulları derken hepimiz birbirimize hasret kaldık
Arada gelip gitmeler oldu da o ilk gelip gitmelerin tadı olmadı... Neden mi ? Sonradan tanıdığımız eşler yüzünden. Kimileriyle kanımız kaynamadı, kimi huysuz, kimi kaprisli, yaramaz çocuklarda tuzu biberi oldu sıcaklarla beraber, çekilmez oldu, gençlikteki gibi olamadık
Sıcaklardan kaçın, siz gelin diyorlar olmuyor olmuyor
Hele aramızdan genç yaşta kaybettiklerimiz var ki, yeni eşlere alışmak zor bana göre değil.
Aklım eskilerde, anılara ihanet gibi olur, uyum sağlayamazdım sanırım onun için gidemedik.
Balkona çıkmıştım, yolcusu gelenleri çığlık çığlığa karşılayan aileyi görünce aklıma yine anılar düştü
Seyrettim o coşkuyu, hem özlem duydum, hem sevindim onlar adına.
Giden yıllar, artık rahat bırak beni. Acısıyla, tatlısıyla yaşandı bitti
Ne bu böyle zırt, pırt düşüyorsun aklıma
Aklıma gel de, düşmeden gel. Düşünce, kalkman zor oluyor
Sende yaşlanıyorsun yavaş yavaş.Yavaş ol zaten, acele etme
Benim hiç acelem yok.
Yaşarken sevdiklerimin kıymetini bilmem ondandır.
evhanımı, işte insan yakınlarının uzak davranışlarından kırılıyor..neden, niçinlerle, sorgulamakla geçiyor ömür. zamanla ayıklamayı öğrenip, bir an önce zararlardan kurtulmaya bakacağız arkadaşım.
kıskançlık, fesatlık aldı başını gidiyor aman dikkat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?