Yeşilim'in günlüğü

günaydın yeşilim
hayırlı cumalar
kendinize iyi bakın güzel yazılarını bekliyorummm
kırşehirin soğuk havasında antalyanın sıçak havasına selamlarrrr

Günlüğüme çoktandır uğramadım...Gönlüm bulanık...

Paylaşacak güzel sebeplerle beraber olmak dileğim ile...

Her şey gönlünüzce olsun İnşallah
:Saruboceq:

a.s.

Tatlım sen günlügüne coktandır ugramadın..bense buralara aylardır ugramıyordum..simdi yuregim beni buraya getirdi....ben geldim..bennnnnnn..seni opuyorum...beni tanıyan tanımıyan tüm arkadaslarımı da...
sevgimle....

Günleriniz aydın olsun
Lereenim o güzel temennilerine teşekkürler
Seni yine buralarda görmek çok hoş oldu....Hoşgeldin Minasera

Yıllarınız sağlıklı, huzurlu, neşeli, bolluk içinde geçsin. Her şey ama her şey gönlünüzce olsun ınşallah

Mutlu ,huzurlu acılardan uzak,sağlıklı bir değil,birçok yıllar dilerim Yeşilim....

hayat acılar la da güzel ama paylaşmasını bileceksinnn
her acı insanı acıdır ama gülmesinide bileceksinnn
sevgiğle kal yeşilimmmmmm

Bu gün "Ay__yüzlüm isimli üyemiz profilime yorumlar bırakmış, çok çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim

Şimdiki gençlerin vurdum duymazlığına inat, böyle gençlerimizin hâla var oluşu beni sevindirdi.
............................................................
Günaydın Yeşilim,

"ben anlıyorum sizi" şiiriniz çok etkiledi. bir de gençlerin sorun yaptığı olaylar. yazınız. ben henüz 23 yaşındayım herşeyi o kadar ince ayrıntısıyla düşünürüm ki bu yaşta dert küpü oldum gibi. ama bir yazı okumuştum diyor ki yazıda, sevgili peygamberimiz s.a. v. hitaben. Ey Allah'ın Resulu Sen Tebliğ İçin Görevlendirildin. Seni Dinlemeyen Aksi Hallerle Amel İşleyen Kullarım İçin üzülme Kendini Onlar İçin Yıpratma mealinde bir ayetten bahsediyor. bu ayet aslında bizler iiçinde geçerli, elimizden geleni yapıp, çevreyede örnek davranışlar sergileyerek davrandığımızda sorumluluğumuzun çoğunu yerine getirmiş oluyoruz. ama üzülmek yıpranmak Allah'ın bize ihsan etmiş olduğu beden ve sağlık nimetlerine zarar vermekten öteye geçmiyor. kendini üzme, fani dünya geldik geçiyoruz. dua ve selametle...
...................................

Genci Yaşlısı Kalmadı artık herkes bir alem.
geçenlerde otobüse bir yaşlı amca bindi.
kızdı ilerleyin arkadaşlar çocuklar diye bağırdı.
herkes biryerlere yetişmeye çalışıyor dedi.
gençlerden biri bağırdı amcaya çok konuşma ihtiyar diye.
adamın sesi o kadar gürdü ki asker edası vardı. o gencin yaptığına kimse ses çıkarmadı. amca CUMhuriyet Paslandı Dİye Boğazındaki Düğümleri Belli etmemeye çalıştı.
benim ağırıma gitti o yaştaki bir insanı hatta hiç bir insanı kimsenin hakkı yok azarlamaya. ben oturduğum yerden ayağa kalktım amcayı çağırdım gel amca dedim yok kızım sen bayansın dedi. lütfen dedim geldi oturdu kolunun biri yoktu. ve yakasında da gazi rozeti vardı. ağlamamak için zor tuttum kendimi sadece ÜZÜLME SEN NE CUMHURİTE PASLANIR, NE DE İNSANLIK KÜFLENİR diyebildim. durağından inerken eliyle selam verip güzel bir gülümsemeyle ayrıldı. işyerine gelene kadar ağladım..

Her daim sevgiyle kal ayyüzlüm...Hayat seni kolay kola yozlaştırmaz eminim

Hala böyle insanların var olduğunu bilmek bile güzel....Ben de çok duygulandım yeşilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…