Uykum kaçtı gece 3- 4 arası Balkonumda oturup Mehtabı seyrediyordum....Hemen yanı başında yıldızı ile muhteşem...Bir şey daha dikkatimi çekti.
Pır pır yanıp sönen bir cisim, önce Uçak sandım, 1 saat boyunca aynı yerde durmaz ya, zaten neden dursun ki? Bir saat sonra aniden döndü, döndü ve kayboldu ...UFO
Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. ıyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...
Her kanalda Ufo nun göründüğü haberleri var. O kadar enteresan ve kafa yorulacak bir durum ki ...
Benim ikinci görüşüm, kime anlatsam tuhaf tuhaf bakıyor. Ne yani, yalan mı söyleyeceğim. Gördüm işte...Yıllar önce ve bu Ayın dokuz, on veya on birin de. Gününü tam hatırlamıyorum.
Uykum kaçtı gece 3- 4 arası Balkonumda oturup Mehtabı seyrediyordum....Hemen yanı başında yıldızı ile muhteşem...Bir şey daha dikkatimi çekti.
Pır pır yanıp sönen bir cisim, önce Uçak sandım, 1 saat boyunca aynı yerde durmaz ya, zaten neden dursun ki? Bir saat sonra aniden döndü, döndü ve kayboldu ...UFO
Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. İyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...
Her kanalda Ufo nun göründüğü haberleri var. O kadar enteresan ve kafa yorulacak bir durum ki ...
Benim ikinci görüşüm, kime anlatsam tuhaf tuhaf bakıyor. Ne yani, yalan mı söyleyeceğim. Gördüm işte...Yıllar önce ve bu Ayın dokuz, on veya on birin de. Gününü tam hatırlamıyorum.
çok heyecan verici bir deneyim....bende yaşadım yeşilim...1989 yılı sıcak bir ağustos gecesi datça da yaşadım bu heyecanı...oğlum yanımda uyuyordu...gökyüzü yıldız doluydu...ben yıldızları izlemeyi çok severim...kayan yıldız var mı diye dikkatlice gökyüzüne bakıyordum...aniden bir kaç tane birden parlak ışığın yıldızlardan çok farklı ve yakın olduklarını farkettim...
oldukları yerde aşağı yukarı hareket edip parlak ışık saçıyorlardı...büyülenmiş gibi göz kapaklarımı 1 salise için bile kapatmamaya çalışarak onları izledim...
senin gibi bende hiç korkmadım aksine hiç gitmesinler daha yakınlaşsınlar istedim...ama aniden kayboldular...nereye gittiklerini hiç anlamadım...aniden geldikleri gibi hadi diyelim ben başka tarafa bakarken geldiler ama aniden ışık söner gibi kayboldular...
Kendinle barışık olmak budur Şimal. Hepimiz hatalarımızı bilip düzelmeye gider, çaba gösterirsek hoş neticeler oluyor.
yanlış anlaşılmasın, çaba gösterip karşındaki tın tınsa, olmuyor ne yazık ki. Beraberlik, karşılıklı özveri istiyor. o da ayrı bir şans
Sevgiyle kal canım
Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. ıyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...
ayyy hemde yeni görmüşsün.epeydir bakamadım günlüğüne canım yaa.ama şok oldum.acaba şanslımısın,diye gecirdim içimden,sarduşta seneler önce görmüş.keşke bende görebilsem,korkmam sanıyorum ama tabii o anki ruh halime bağlı olabilir. realist depremle bağlantı kurmuş aslı varmıdır ki,yani deprem olacağı zamanmı kendilerini gösteriyor pek anlam veremedim ama kafamçokkarıştı.ben aslında bu ufo denilen şeylerin bir an önce kendilerini gösterip ne istediklerini bilemk istiyorum.ne hakları var bizleri korkutmaya yada meraklandırıp endişe ettirmeye.cesur olup karşımıza cıkmalarını istiyorum.sanıyorumki onlar korkuyor bizlerden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senelerdir görünmeye cesaret edemediklerine göre fisfisfis
Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. İyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...
Gel de hayal kurma
O kadar gerçekti ki yaşanmışlıklarım, hayal kurmaya vaktim olmadı
Ta !ki arkadaşım sorana kadar. "Eline fırsat geçse, bundan sonra ne yapmak isterdin?"....Hiç düşünmemiştim. "Bana fırsat ver, zormuş hayal kurmak"...."Hayal işte,nesi zor olacak" dedi...
Ama gerçekleşecek bir şey olsun, öyle palavradan olmaz, yaşım genç değil, ileriye dönük hayaller...Aman aman önce bol sağlık ve bol para....O zaman hayallerde gerçektir.
Bu sitenin bana çok getirileri oldu. Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda baş ağrılarımla uğraşıyordum. Artık boş anım kalmadı. Dış streslerden kendimi burada buluyorum. Öyle güzel fikirler, yorumlarla karşılaştım ki, bazı kararsızlıklarımın üstüne kesin kararlar oturttum..Hatta öyle bir oturttum ki, çaktım kararları...SAYENıZDE..
En yakınlarımın şaşkınlıkla, "Ne oldu değiştin" diye sorduklarında, "sitedeki arkadaşlarımın fikirleri, yorumları hayatımın dönüm noktası oldu, desem inanır mısınız bana?"...Dedim
ışte o arkadaşlarımı da alır giderdim. Tatillere, gezilere. Yurt içi veya yurt dışında yaşayan site arkadaşlarımı da...ısterlerse..
HAYAL KURMAK, ARZU ETMEKSE ŞAYET ..Hep beraber ..Düşünmek bile güzel.
Gittiğimiz yerlerde araba kiralar, karış karış gezerdik. Ben müze gezmeyi sevmem. ıçerilerde uzun uzadıya kalamam. Giren girsin ben dışarıda beklerim. Yakınlarda bir kafe de, kahve ile sigaramı Tüttürür, baş ucu defterime notlar düşerdim...
Hayalimi soran arkadaşıma anlatıyorum..."Hayalinin içinde bana yer yok mu" diyor...HAYAL ıŞTE...
Sizinle hep beraber, hayal bile olsa gezi güzel olurdu...Uzuuun bir seyahat
Siz bilmeden bana o kadar güzellikler armağan ettiniz ki
Benden size, hayallerin gerçek olması dileği ile kucak dolusu sevgiler..
Hayırlı Kandiller diliyorum...Herşey ama herşey gönlümüzce olsun inşallah:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?