• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşilim'in günlüğü

Korkmadım, şaşkınlık, heyecan ve merakla bekledim neler olacak diye ...Kimbilir ben görene kadar, daha ne kadar durdu orada . Film gibi

gerçekten filim gibi
biliyomusun dün bende gece saat 3 te uyandım ,saat 4*5 oldu hala uykum yok delircektim ,baalkona çıktım hava aldım biraz ,saat 5 gibi yattım uyumuşum

Uykum kaçtı gece 3- 4 arası Balkonumda oturup Mehtabı seyrediyordum....Hemen yanı başında yıldızı ile muhteşem...Bir şey daha dikkatimi çekti.

Pır pır yanıp sönen bir cisim, önce Uçak sandım, 1 saat boyunca aynı yerde durmaz ya, zaten neden dursun ki? Bir saat sonra aniden döndü, döndü ve kayboldu ...UFO

Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. ıyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...

Her kanalda Ufo nun göründüğü haberleri var. O kadar enteresan ve kafa yorulacak bir durum ki ...

Benim ikinci görüşüm, kime anlatsam tuhaf tuhaf bakıyor. Ne yani, yalan mı söyleyeceğim. Gördüm işte...Yıllar önce ve bu Ayın dokuz, on veya on birin de. Gününü tam hatırlamıyorum.

çok heyecan verici bir deneyim....bende yaşadım yeşilim...1998 yılı sıcak bir ağustos gecesi datça da yaşadım bu heyecanı...oğlum yanımda uyuyordu...gökyüzü yıldız doluydu...ben yıldızları izlemeyi çok severim...kayan yıldız var mı diye dikkatlice gökyüzüne bakıyordum...aniden bir kaç tane birden parlak ışığın yıldızlardan çok farklı ve yakın olduklarını farkettim...

oldukları yerde aşağı yukarı hareket edip parlak ışık saçıyorlardı...büyülenmiş gibi göz kapaklarımı 1 salise için bile kapatmamaya çalışarak onları izledim...

senin gibi bende hiç korkmadım aksine hiç gitmesinler daha yakınlaşsınlar istedim...ama aniden kayboldular...nereye gittiklerini hiç anlamadım...aniden geldikleri gibi hadi diyelim ben başka tarafa bakarken geldiler ama aniden ışık söner gibi kayboldular...

Son düzenleme:
Uykum kaçtı gece 3- 4 arası Balkonumda oturup Mehtabı seyrediyordum....Hemen yanı başında yıldızı ile muhteşem...Bir şey daha dikkatimi çekti.

Pır pır yanıp sönen bir cisim, önce Uçak sandım, 1 saat boyunca aynı yerde durmaz ya, zaten neden dursun ki? Bir saat sonra aniden döndü, döndü ve kayboldu ...UFO

Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. İyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...

Her kanalda Ufo nun göründüğü haberleri var. O kadar enteresan ve kafa yorulacak bir durum ki ...

Benim ikinci görüşüm, kime anlatsam tuhaf tuhaf bakıyor. Ne yani, yalan mı söyleyeceğim. Gördüm işte...Yıllar önce ve bu Ayın dokuz, on veya on birin de. Gününü tam hatırlamıyorum.

merhaba yeşillim a.s. arasıra topiğne uğruyorum biliyorsun opuyorumnanaktan
bu yazını okuduktan sonra dedımkı tek ben değilmişim böyle birsey goren :1ninca: lise 2ye gıderken kuzenımle aksam dısarı çıkmıstık oylee havaya yıldızlara bakıyorduk ..sonra aniden bir cizim belirdi boyle kocaman tam ustumuze dogru bişey gelmeye basldı.. korktuk acıkcası ve donakaldıgımız içinde kıpırdayamadık.. hem çok etkıleyıcı guzellıkteydı hemde urkutucuydu acıkcası.. ucak desen değil ne bılım baska bişeydi ama çookk parlaktı..biraz uzun gibi bişetdi belkıde ısıgı oyle yansıdı bıze bılemıyorum.. aradan 10sn sonra ustumuzde uzaklara dogru kayboldu gitti ..bılmıyorum o neydıkı..yıldız oyle oyle kaymaz sonucta..once ustumuze gelecek bıraz bekleyıp gidecek değilya ! :1ninca::1ninca:
uzaklastıktan sonra eve kosa kosa gitmiştik korkumuza :)) sankım bızı alıp goturecek yawww nie korkuyosak :)))
ama suda varkı her anlatımız kısı bıze deli gozuyle baktı.. :olmaz:
çok heyecan verici bir deneyim....bende yaşadım yeşilim...1989 yılı sıcak bir ağustos gecesi datça da yaşadım bu heyecanı...oğlum yanımda uyuyordu...gökyüzü yıldız doluydu...ben yıldızları izlemeyi çok severim...kayan yıldız var mı diye dikkatlice gökyüzüne bakıyordum...aniden bir kaç tane birden parlak ışığın yıldızlardan çok farklı ve yakın olduklarını farkettim...

oldukları yerde aşağı yukarı hareket edip parlak ışık saçıyorlardı...büyülenmiş gibi göz kapaklarımı 1 salise için bile kapatmamaya çalışarak onları izledim...

senin gibi bende hiç korkmadım aksine hiç gitmesinler daha yakınlaşsınlar istedim...ama aniden kayboldular...nereye gittiklerini hiç anlamadım...aniden geldikleri gibi hadi diyelim ben başka tarafa bakarken geldiler ama aniden ışık söner gibi kayboldular...

Sardunya ablam siz korkmamıssınız yine Yeşillim ablamla ne guzel..
ama ben ve kuzenım çok korkmustuk.sımdıkı aklım olsa yıne gelseler daha bı merakla seyrederdım kesın .. hihoyyyt

ufoların bizlere gorunmesi iyimi kotumu bılmıyorum :1shok: Allahın sevgılı kuluyuzdur umarım ,cunku ufoya inanmayan bir toplumda sayılı olarak gorenlerdenız zemuszemuszemuszemus

Kendinle barışık olmak budur Şimal. Hepimiz hatalarımızı bilip düzelmeye gider, çaba gösterirsek hoş neticeler oluyor.

yanlış anlaşılmasın, çaba gösterip karşındaki tın tınsa, olmuyor ne yazık ki. Beraberlik, karşılıklı özveri istiyor. o da ayrı bir şans

Sevgiyle kal canım

Çok haklısın ablacım.
Zaman geçtikçe insan olgunlaşıyor, herşeye daha bir temkinli yaklaşmaya başladım.
Olayları sadece kendi gözümden değil, başkalarının gözü ile bakıp yorumlamayı da öğrendim.
Artık kelimeleri seçerken daha hassas daha özen gösteriyorum...

Böyle olunca da karşındaki insanda sana benzemeye başlıyor.
İkili konuşmalar daha sağlıklı daha verimli oluyor...:1hug:

Abba, Sardunya...Kim ne derse desin.. ınsan görmediği bir şeye gördüm diyebilir mi? sağlıklıyız şükürler olsun...
Umarım hayıra vesile olurlar. TVde yorumları izledikçe, yorumların ne kadarına inanılır bilemem.
Bakalım zaman ne gösterecek.
................................................

"Böyle olunca da karşındaki insanda sana benzemeye başlıyor.
ıkili konuşmalar daha sağlıklı daha verimli oluyor.."

Şimal, aynen katılıyorum canım

Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. ıyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...

yeşilim senden cesaret alarak "UFO gördün mü" topiği açtımŞeniza.s.

Sensiz geçen sadece Dört Ay, Beş Gün....Geçen Sene buralardan sesleniyordum sana...
Şimdi kendi kendime ve yattığın yerdeki ziyaretlerimden anlayacağın gibi.... Özlüyorum... Varlığını, kokunu, sesini...Sararmış, solmuş eski fotoğrafların var ya, onlarca.. Tek tek öpüp kokluyorum...Yine de özlüyorum...

Kaybettiklerimizin Mekânın Cennet olsun....:Saruboceq:

Tüm Babalara.....Babalar Gününüz kutlu olsun ...Sağlık, huzur, bolluk diliyoruma.s.

Selam Yeşilim.Babasız geçen bir babalar günün kutlu olsun.Sana uzunca bir süredir yazamadım.Şu anda da fazla vaktim yok.Ufoları görmeni okudum.Ben ufolardan korkarım ama şu yüzden.Ne zaman semada ufolar görünse deprem olacağına inanıyorum.Bu gerçekten bilim dünyasında da araştırılıyordu bir zamanlar.Korkum o yüzden.Sen gördüğünü yazdığın zaman da Akdeniz açıklarında bir deprem olmuştu zaten.Allah betwerinden saklasın.Sağlıklı mutlu ve ufosuz günler diliyorum.

Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. İyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...

ayyy hemde yeni görmüşsün.epeydir bakamadım günlüğüne canım yaa.ama şok oldum.acaba şanslımısın,diye gecirdim içimden,sarduşta seneler önce görmüş.keşke bende görebilsem,korkmam sanıyorum ama tabii o anki ruh halime bağlı olabilir. realist depremle bağlantı kurmuş aslı varmıdır ki,yani deprem olacağı zamanmı kendilerini gösteriyor pek anlam veremedim ama kafamçokkarıştı.ben aslında bu ufo denilen şeylerin bir an önce kendilerini gösterip ne istediklerini bilemk istiyorum.ne hakları var bizleri korkutmaya yada meraklandırıp endişe ettirmeye.cesur olup karşımıza cıkmalarını istiyorum.sanıyorumki onlar korkuyor bizlerden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senelerdir görünmeye cesaret edemediklerine göre fisfisfis

canım babanın ruhu şad olsun tekrar,solmuş fotolarıyla kendimizi avutma zamanı bizlerede geldi malesef.allahım geridekilere ömür versin. :Saruboceq:

Gel de hayal kurma

O kadar gerçekti ki yaşanmışlıklarım, hayal kurmaya vaktim olmadı
Ta !ki arkadaşım sorana kadar. "Eline fırsat geçse, bundan sonra ne yapmak isterdin?"....Hiç düşünmemiştim. "Bana fırsat ver, zormuş hayal kurmak"...."Hayal işte,nesi zor olacak" dedi...

Ama gerçekleşecek bir şey olsun, öyle palavradan olmaz, yaşım genç değil, ileriye dönük hayaller...Aman aman önce bol sağlık ve bol para....O zaman hayallerde gerçektir.

Bu sitenin bana çok getirileri oldu. Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda baş ağrılarımla uğraşıyordum. Artık boş anım kalmadı. Dış streslerden kendimi burada buluyorum. Öyle güzel fikirler, yorumlarla karşılaştım ki, bazı kararsızlıklarımın üstüne kesin kararlar oturttum..Hatta öyle bir oturttum ki, çaktım kararları...SAYENİZDE..

En yakınlarımın şaşkınlıkla, "Ne oldu değiştin" diye sorduklarında, "sitedeki arkadaşlarımın fikirleri, yorumları hayatımın dönüm noktası oldu, desem inanır mısınız bana?"...Dedim

İşte o arkadaşlarımı da alır giderdim. Tatillere, gezilere. Yurt içi veya yurt dışında yaşayan site arkadaşlarımı da...İsterlerse..
HAYAL KURMAK, ARZU ETMEKSE ŞAYET ..Hep beraber ..Düşünmek bile güzel.

Gittiğimiz yerlerde araba kiralar, karış karış gezerdik. Ben müze gezmeyi sevmem. İçerilerde uzun uzadıya kalamam. Giren girsin ben dışarıda beklerim. Yakınlarda bir kafe de, kahve ile sigaramı Tüttürür, baş ucu defterime notlar düşerdim...

Hayalimi soran arkadaşıma anlatıyorum..."Hayalinin içinde bana yer yok mu" diyor...HAYAL İŞTE...

Sizinle hep beraber, hayal bile olsa gezi güzel olurdu...Uzuuun bir seyahat

Siz bilmeden bana o kadar güzellikler armağan ettiniz ki
Benden size, hayallerin gerçek olması dileği ile kucak dolusu sevgiler..

Hayırlı Kandiller diliyorum...Herşey ama herşey gönlümüzce olsun inşallah:1hug:a.s.

Gel de hayal kurma

O kadar gerçekti ki yaşanmışlıklarım, hayal kurmaya vaktim olmadı
Ta !ki arkadaşım sorana kadar. "Eline fırsat geçse, bundan sonra ne yapmak isterdin?"....Hiç düşünmemiştim. "Bana fırsat ver, zormuş hayal kurmak"...."Hayal işte,nesi zor olacak" dedi...

Ama gerçekleşecek bir şey olsun, öyle palavradan olmaz, yaşım genç değil, ileriye dönük hayaller...Aman aman önce bol sağlık ve bol para....O zaman hayallerde gerçektir.

Bu sitenin bana çok getirileri oldu. Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda baş ağrılarımla uğraşıyordum. Artık boş anım kalmadı. Dış streslerden kendimi burada buluyorum. Öyle güzel fikirler, yorumlarla karşılaştım ki, bazı kararsızlıklarımın üstüne kesin kararlar oturttum..Hatta öyle bir oturttum ki, çaktım kararları...SAYENıZDE..

En yakınlarımın şaşkınlıkla, "Ne oldu değiştin" diye sorduklarında, "sitedeki arkadaşlarımın fikirleri, yorumları hayatımın dönüm noktası oldu, desem inanır mısınız bana?"...Dedim

ışte o arkadaşlarımı da alır giderdim. Tatillere, gezilere. Yurt içi veya yurt dışında yaşayan site arkadaşlarımı da...ısterlerse..
HAYAL KURMAK, ARZU ETMEKSE ŞAYET ..Hep beraber ..Düşünmek bile güzel.

Gittiğimiz yerlerde araba kiralar, karış karış gezerdik. Ben müze gezmeyi sevmem. ıçerilerde uzun uzadıya kalamam. Giren girsin ben dışarıda beklerim. Yakınlarda bir kafe de, kahve ile sigaramı Tüttürür, baş ucu defterime notlar düşerdim...

Hayalimi soran arkadaşıma anlatıyorum..."Hayalinin içinde bana yer yok mu" diyor...HAYAL ıŞTE...

Sizinle hep beraber, hayal bile olsa gezi güzel olurdu...Uzuuun bir seyahat

Siz bilmeden bana o kadar güzellikler armağan ettiniz ki
Benden size, hayallerin gerçek olması dileği ile kucak dolusu sevgiler..

Hayırlı Kandiller diliyorum...Herşey ama herşey gönlümüzce olsun inşallah:1hug:a.s.

ne kadar samimi ne kadar içten bir mesaj...

yeşilim inan samimiyetin karşısında büyülendim...

benim için de çok getirisi oldu kk nın ama senin kadar güzel ifade edemeyeceğim için "aynenkaydirigubbakcemile5 kk nın bana da lehime olarak bir çok getirisi oldu" diyorum...

benim için kk yı kk yapan enlerimden birisi olarak iyi varsınŞeniz

yeşilim çok teşekkürlera.s.

seninde kandilin mübarek olsun...
senin ve ailen için hayırlara vesile olsun bu mübarek gece:Saruboceq: yüce Rabbim hayırlısı ile tüm dualarını kabul etsin:Saruboceq:

Ne güzel yazmışsın belki benim ve benim gibi düşünen bütün kk üyelerimizin duygularına tercuman olmuşsun.
Bunun üstüne diyecek bir şey yok.

gercek hayatımıza yansıyan kk ........
hayallerimizi bile artık süsleyen,şekle sokan,büyülü yer.
canımsın yaa.
kaç kez okudum,ne güzel anlatmışsın,ister istemez senin hayallerinde kendimi gördüm,oturdum oralarda biyere,kovsanda gitmicek gibiyim...........
dilerim gercek olur hepimizin hayalleri yeşilim dilerim. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back