Yeşil Renk Ojeleri Beğeniyor musunuz ?

normalde yeşil çok sırıtır her şey ile gitmez ama yeşil tonlarda makyaj ve kıyafet ile aşırı cırtlak olmayacak tonda yeşil bi oje gider diye düşünüyorum şakkıdı

acik yesil cok itici duruyo bence..ama koyu neden olmasin..mesela bende gecen gün mor tonlarindan aldim iki tane onlarda moda düsünen varsa sekerler...secim meselesi sonucta

koyu yeşil olan çok güzel ama ben bulamıyorum o renk ki çok sevdiğim bir renktir yeşil ve yeşilin tonları.

benim tarzım değil,
bence maviler,yeşiller,sarılar vs..
biraz basit duruyor..
ojede koyu kırmızıdan şaşmamm..

ben de bugün claire's yeşil oje aldım. anam bi sürdüm ot gibin oldu tırnaklarım hemen sildim
ama siyah ojenin üstüne bi kat geçince süfer oldu. çok güzel duruyo böyle çok semdim :lepi:

Son düzenleme:
yazın ayak parmaklarıma sürerim genelde tatildeyken,kısa küt pedikürlü tırnakta süper duruyor :asigim: bi de barın mor ışıklarında ampul gibi parlıyo :roflol:

Benim farklı bi tonda yeşil ojem var sadece 1 kez sürdüm ama sonra bir daha kullanamadım.Benimde kullandığım renkler kırmızı, bordo ve kıyafete göre de pembeşakkıdı

sıklıkla olmasa da bence her renk oje kullanılabilir, hacı yeşili rengini sevmem ben de, ama inanılmaz güzel yeşiller var, örnek

tırnaklarınız güzel ve şekilliyse güzel durabilir.. ayrıca dümdüz sürmek zorunda da değilsiniz, tasarım tamamen size ait..

ben bayılıyorum
aradım her yerde ama henüz bulamadım
sipariş verdim,inş gelicek

bunları beğeniyorum,diğer tonları sevmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…