• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Renk Ojeleri Beğeniyor musunuz ?

Simli ojeleri bende sevmiyorum, çocukça geliyor.
Doğal olmayan renklerdende hiç hoşlanmıyorum,
beyaz, parlatıcı, açık pembe, toprak tonları tercihimdir,
Kırmızıyıda sevmiyorum, herkes kıyafetine uysun uymasın tutturmuş bir kırmızı gidiyor, hiç güzel değil.

Renkleri şişesinde güzel görünse de sürünce çirkin oluyor yeşil oje bence. Çünkü ten rengimiz kırmızı bazlı diye düşünürsek yeşil kırmızıyla kontrast renktir herhalde bu yüzden benim gözüme güzel görünmez hiç.

bence tırnağın güzelliğini kırmızı tonlar ve açık pastel tonlar ortaya çıkarıyor bu tür renkleri genelde liseli kızlar farklı olmak için kullanıyorlar.. bana göre değil

bende 2. inciyi beğenmedim. Kullandığım renklere gelince kan kırmızı, siyah ve bordo.Ben sedefli ojeleri sevmem.( bu arada 1. fena değilmiş)

ya o tamamen kişinin zevkine kalmış...bu oje renkleri yaşla birlikte değişebiliyor da...ben de lisede, üniversitede mavi, yeşil, siyah sürüp geziyordum...ama işe başlayınca beyaz, pembe, parlatıcı gibi renkleri sürmeye başladım...ama eğer aklıma eserse siyah oje mi, mavi oje mi yine sürüyorum...yeşil oje konusuna gelince bence kişi yakıştıyorsa, üstündekilere de uyduysa her tonunu sürebilir....ha yeşil olmuş ha pembe ne farkeder???

Yeşil hariç her renk ojem var yeşil almak hiç aklıma bile gelmemişti.Kötü ya bence hem de baya kötü:)

rihanna diil kralı kullansa sürmem bunları..kaydirigubbakcemile3
yeşili çok severim ama tırnakta olanını almiyim tam zıttı olan kırmızının üstüne tanımama.s

harika ya bayıldımmm.ama bu renk oje sürersen o tonlarda kıyafet seçimi yapman lazım,bence çokk hoşa.s

yeşil banada itici geliyo yaa french,bordo,pembe tonları kullanıyorum:)

ben yeşil siyah mavi falan sevmem yani kullanmam ama başkasında yakıştırabilirim..

Back