Yeşil Renk Ojeleri Beğeniyor musunuz ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
son zamanlarda yeşil ojeler çok modaymış..rihanna falan kullanıyormuş...

Son düzenleme:
bence güzel yeşiller bunlar özellikle siyah renkte kıyafet giymişseniz ellere çekiyor dikkati :)
ama yeşil tehlikeli bir renktir güzel tonları seçilmeli, yoksa iğrenç durabilir.

yok bence olmamış yani ben biraz normalciyim sanırım yeşil mavi falan bana göre değil bana itici geldi ne yalan sölim

Oje süremiyorum ki manyak kocam yüzünden..:mymeka:
Ama sürecek bile olsam kırmızı ve French'ten başka bir renk tercih etmezdim sanırım..yerimseniben
Ne garibanım ben ya..senağlama

walla ilk sıradaki simli yeşil olan güzelmiş ama ben french ve kırmızıdan vazgeçemiyorum hoş eşim askerde olduğu için kırmızı yasak şuan bana ben en açık tonları kullanabiliyorum şuan rakı beyazı,ten rengi gibi

ben kırmızı ve tonlarını severim, pembeden bordoya doğru,
ama yeşil, mavi, sarı gibi renkler pek benim tarzım değil..

ben her renk ojeyi severim valla kaç tane ojem var sayısını hatırlamıyorum..kıyafete göre uyumlu olursa dah bir hoş oluyor ama..

Oje süremiyorum ki manyak kocam yüzünden..:mymeka:
Ama sürecek bile olsam kırmızı ve French'ten başka bir renk tercih etmezdim sanırım..yerimseniben
Ne garibanım ben ya..senağlama

Aynı kaderi paylaşıyoruz galiba benim kocada beğenmiyormuş oje. :dilcikar:
Ama ben parlatıcı ve kemik rengi sürüyorum fark etmiyor sırnaşık şey

burdakiler hoşuma gitmedi ben öyle yeşil falan pek tercih etmiyorum ama süreceksem de açık tonlarını tercih ederim bunlar pek bi koyu itici geldi bana...

ben lisede turuncu sarı siyah yeşil ne ararsan sürüyodum ama yas ilerledikçe degişiyo.. üniversitedeyim kırmızı ve beyaz kullanıyorum.. diğerleri elleri cok kaba ve çirkin gösteriyor yani turuncu yeşil mavi gibi renkler..

koyu yeşil siyah ve bordo oje favorimdir...ama bunlar pahalı ben 1-2 milyona alıyorum ucuz markalardan..

hıc bana göre deıl çok itici duruyor bi zerafeti yok ben genelde rakı beyazı yada bordo sürerim fransız manıkürüde vazgeçilmezim...

ben sadece kırmızı-pembe-beyaz tonları oje kullanırım
yeşil almıştım geçen yaz parmak arası terliklerim de yeşil, uyumlu olsun diye, hiç beğenmedim geri sildim, çok itici gelmişti bana benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…