Börekler Yeşil Mercimekli Milföy Sepet Böreği (aşama aşama resimli)

Entegre tesislere iyi yani diyon he mi aşkım zemuszemus
Aliiiim ben bi buçuk porsiyon bebeeem
Ellerinle zehir hazırlayıp sunsan bana, ona da hayır diyemeyecek kıvama getirdin ya beni, o da ayrı bir mevzuuuu :asigim:
Ellerine sağlık yavrieeeem opuyorumnanaktan

Şimdi bunu iltifat olarak mı addedeyim tuce teyze-tatlicadiarzu-
:roflol:
benim neslim daha yeni zannımca :tomato:
:roflol:
mafoldumbenmafoldumben

ay evet artık sana bir kıyak geçmemiz lazım canım benim :kedi:
buluşmaya kadar sabret Şeniz

wowwwwwwwwwwwwww
harika görünüyo en kisa zamanda denemeliyim mutlakaaaaaa.s.
ellerinize emeginize saglik senin ve libyanamin

hmm libyana haklısın cnmmm. şekle bende şimdi daha dikkat ettim de .. bede örgü şeklinde yapıyorum.. direk karşılıklı birleştirmiyorum da çapraz kapatıyorum.. ama her hali güzell...

ayy cok güzel ya canm tesekkür ederim bunu mercimkli deglde ben elmali yada peynirli patatsli olarakda denerim mercimegi cok sevmiyorum aam görünüm hrika göze hitap ediyor cok saol.

ayy cok güzel ya canm tesekkür ederim bunu mercimkli deglde ben elmali yada peynirli patatsli olarakda denerim mercimegi cok sevmiyorum aam görünüm hrika göze hitap ediyor cok saol.

patatesli ben de yapıyorum, elmalı da olur tabi, milföy hamuru tatlılara da çok yakışır kaydirigubbakcemile5

ellerine sağlık cnm ya süper bişey bu mercimekli tariflere bayılıyorum zaten bugun kesin yapıcam teşekkürler tarif için

aaa ben şimdi gördüm bunu, süper görünüyor.
ben hazır yapılmışını istyorum ama uğraşmadan lüp lüp götüriyim.cokacimcoook

ayrıca siyah üç taşlı yüzükten de istiyorum yanında.
onu da çok beğendim. kaydirigubbakcemile3

baya uğraştırıcı bişeye benziyoo ama tadı eminim güzeldirr
ellerine sağlık canımm

ellerine sağlık cnm ya süper bişey bu mercimekli tariflere bayılıyorum zaten bugun kesin yapıcam teşekkürler tarif için
şimdiden afiyet olsun canım, yerken beni iyi anarsınız umarım kaydirigubbakcemile3

ay canım ya, hamilesin bir de şimdi canın çekmiştir mafoldumben o yüzük sultan yüzüğüymüş tatlım, beypazarından hediye gelmişti bana (tabi çakması bu :kedi:), sana da hediye ederim birtaneciğim yanıma gelince bu yüzükten opuyorumnanaktan

baya uğraştırıcı bişeye benziyoo ama tadı eminim güzeldirr
ellerine sağlık canımm

frezyacığım aslında alışınca hemen yapılıyor, 10 tane yapsan zaten 3 kişi yer cokacimcoook, doyurucu bir lezzet kaydirigubbakcemile3

evet evet geldiğimde 3 adet sepet böreği 1 adet de sultan yüzüğü istiyorum.kaydirigubbakcemile3

hazırla sen malzemeleri.

büyük ihtimal temmuz da; ama en kötü ihtimalle eylül de ramazan bayramında oradayım

düşünmesi bile mutlu etti beni opuyorumnanaktan, şimdiden milföyle doldurayım ben dolabımı :kedi:

çok güzel görünüyor yaa
Normal hamurlada yapılabilinir dimi sşekil süper denicem

Ben dün yaptım gerçekten güzel bir görüntüsü oluyor resim çekmeyi unutmuşum bir dahakine inşallah.Yalnız şuna dikkat etmek gerekiyor,ortada birleştirdiğiniz milföy parçalarını iyice birbirine yapıştırın,benim fazlaca yapıştırmadıklarım açıldı,karnıyarıka benzedi :)))))))

Paylaşımın için teşekkürler cnm

çok güzel görünüyor yaa
Normal hamurlada yapılabilinir dimi sşekil süper denicem
normal hamurla bu şekil verilmez ama aynı iç malzeme kullanılabilir tabi, teşekkürler canım a.s.
supersin tuce buna bayildim...
sağol tatlım :asigim::1hug:

evet canım iyi yapışmazsa ya da milföyle soğuk olursa açılır börekçiklerin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rica ederim tatlım, ben de güvenip denediğin için teşekkür ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…