- 4 Ocak 2008
- 2.936
- 17
-
- Konu Sahibi PurpleRain
Entegre tesislere iyi yani diyon he mi aşkım zemuszemuskesinlikle mercimekte hem protein hem de kalsiyum çok fazla bulunur, emzirme ya da menopoz dönemindeki kadınların da bol bol tüketmesi gerekiyor diye okumuştumalkisalkisalkis. ben de senin çapraz bağlı sepetlerine bayıldım canım opuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumbenŞimdi bunu iltifat olarak mı addedeyim tuce teyze-tatlicadiarzu-
:roflol:
benim neslim daha yeni zannımca :tomato:
:roflol:
Entegre tesislere iyi yani diyon he mi aşkım zemuszemus
Aliiiim ben bi buçuk porsiyon bebeeem
Ellerinle zehir hazırlayıp sunsan bana, ona da hayır diyemeyecek kıvama getirdin ya beni, o da ayrı bir mevzuuuu :asigim:
Ellerine sağlık yavrieeeem opuyorumnanaktan
şimdiden afiyet olsun canım a.s.milföy hamuru almıştım duruyor bende böyle yapayım bari...
wowwwwwwwwwwwwww
harika görünüyo en kisa zamanda denemeliyim mutlakaaaaaa.s.
ellerinize emeginize saglik senin ve libyanamin
ayy cok güzel ya canm tesekkür ederim bunu mercimkli deglde ben elmali yada peynirli patatsli olarakda denerim mercimegi cok sevmiyorum aam görünüm hrika göze hitap ediyor cok saol.
şimdiden afiyet olsun canım, yerken beni iyi anarsınız umarım kaydirigubbakcemile3ellerine sağlık cnm ya süper bişey bu mercimekli tariflere bayılıyorum zaten bugun kesin yapıcam teşekkürler tarif için
aaa ben şimdi gördüm bunu, süper görünüyor.
ben hazır yapılmışını istyorum ama uğraşmadan lüp lüp götüriyim.cokacimcoook
ayrıca siyah üç taşlı yüzükten de istiyorum yanında.
onu da çok beğendim. kaydirigubbakcemile3
baya uğraştırıcı bişeye benziyoo ama tadı eminim güzeldirr
ellerine sağlık canımm
ay canım ya, hamilesin bir de şimdi canın çekmiştir mafoldumben o yüzük sultan yüzüğüymüş tatlım, beypazarından hediye gelmişti bana (tabi çakması bu :kedi:), sana da hediye ederim birtaneciğim yanıma gelince bu yüzükten opuyorumnanaktan
evet evet geldiğimde 3 adet sepet böreği 1 adet de sultan yüzüğü istiyorum.kaydirigubbakcemile3
hazırla sen malzemeleri.
büyük ihtimal temmuz da; ama en kötü ihtimalle eylül de ramazan bayramında oradayım
normal hamurla bu şekil verilmez ama aynı iç malzeme kullanılabilir tabi, teşekkürler canım a.s.çok güzel görünüyor yaa
Normal hamurlada yapılabilinir dimi sşekil süper denicem
sağol tatlım :asigim::1hug:supersin tuce buna bayildim...
Ben dün yaptım gerçekten güzel bir görüntüsü oluyor resim çekmeyi unutmuşum bir dahakine inşallah.Yalnız şuna dikkat etmek gerekiyor,ortada birleştirdiğiniz milföy parçalarını iyice birbirine yapıştırın,benim fazlaca yapıştırmadıklarım açıldı,karnıyarıka benzedi :)))))))
Paylaşımın için teşekkürler cnm
süper olmuş mutlaka deniycem ellerine sağlık...a.s.