- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi PurpleRain
teşekkür ederim ashkom opuyorumnanaktanyeşil mercimeğe bayılırım zaten hele bide milföyle birlikte tam benlik ellerine sağlık
Tuce cika.s.
Benim de eklenmeyi bekleyen tariflerim arasında vardı bu,iyi yaptın,hem aşama aşama fotoğraflamışsın ,çok güzel.
Ben çok seviyorumbu milföy sepetlerini ayrıca mercimek bu kadar mı yakışır içine.
Arkadaşlar geldiğinde yapmıştım,akşam yemeğinde ara sıcak olarak vardı,çok sevildi.
opuyorumnanaktan
ellerine emeğine sağlık kuzum.alkisalkisalkis
Tarif senden ve yüksek müsadenle bir resim de benden gülüm :kedi:
geçen haftalarda arkadaşlarımızın geleceği akşam yemeği için yapıp fotoğrafını çektiğim milföy sepetlerim
gerçekten hem basit hem şık hem leziz ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar.
tuce ,tekrar senin de ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
kuzum harika görünüyor senin milföy böreklerin de cokacimcoook, ellerine sağlık marifetli arkadaşım benim Şeniz
süper olmuşş ellerine saglık
cnm ellerine emeğine sağlık.. bende bu böreği sık sık yaparım.. netten görmüştüm tarifini.. ama bizim evde benden başka yeşil mercimek yiyen olmadığı için genelde kıymalı yapıyorum.. bazen de lorlu.. her türlüsü güzell.. gerçi milföyden sonuçta ama görüntü cezbediyor insanı...
paylaşım için sağol cnımm.. a.s.
canııımmm, temmuzdaki pijama partisinde iyice besiye çekileceğiz gibime gelmeye başladı, sana elceyizlerimlen yapıp getiririm ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantuceeemm bunu sen mi yaptın inanamıyorum ..
harika görünüyooodelikafadulden
hem ben kıyma yemiyorum o yüzden mercimekli nohutlu mantı falan yapıyorum. ayrıca mercimek hem çok lezzetli hemde çok besleyici.. ben bu börekten istiyoruuummm 122:kedi:
çok inceleyince ben de görünüyorum ama :1ninca:ellerine sağlık. harika görünüyor.
bende deneyeceğim.
ama,şu yapılışı biraz daha inceleyeceğim.
Sağol can,yanlız ben örgü şeklinde yapıyorum seninki biraz daha farklı şimdi dikkat ettim
sepet gibi.Ben çapraz kapatıyorum sen direk birleştirmişsin çok da cici durmuş.
Ayrıca mercimek hem leziz hem de inanılmaz besleyici bir gıda,ben yemeğinden salatasına kadar bayılırım herşeyine..
gerçekten kıyma ve et sevmeyenler için süper alternatif
kaydirigubbakcemile3Haklısın,emziriyor olduğumdan bol bol yemem gerek benim de ,itina ile uyuyorum o yüzden bu maddeyesırnaşık şeydelikafadulden
Kaldıysa 2-3 mercimekli ricidiyim canım:sm_cool:
bitti deme fururum helmaz:
:roflol:
Türkiyeden getirip bol bol depoladığım milföylerim suyunu çekti napıcaz şimdi:gitme:
iş başa düştü ,kendi milföyümü kendim yapayım bari:kedi:
bunu da unutmıciiim tucerella
naniknanik
benim de bu aralar bir hamurişi düşkünlüğüm var nedense kaydirigubbakcemile çok teşekkürler canım :1hug:gercekten cok guzel gorunuyor ellerınıze saglık liby seninkide herzamanki gibi muhteşem..zaten canım hamur isteyip duruyor elimde olsa sabah aksam hamur yıyeceım.bı de sız boole guzel guzel ekleyınce bacılar...canıma kastınız mı var yawwww.mafoldumben
rica ederim canım a.s.ellerine saglik arkadasim paylasim icin tskler
super canım emegine saglık... ben en cok milfoy yaparım kolay ya kaydirigubbakcemile3
bu şekli deneyecem bundan sonraki ilk milfoyumde opuyorumnanaktan
amanın delikafaduldendelikafadulden
milföy yapmak diye bir şey mi varkafamçokkarıştı, bana çok uzak kavramlar bunlar, mutfaktan sınıfta kaldığımın resmidir senin karşında libyana mafoldumbenmafoldumben
Ya ağlama :gitme: beni de ağlatacaksın
ben de yeni öğrendim böyle birşey olduğunu,biz de hep hazır alırdık ne bileyimkaydirigubbakcemile3
Bir arkadaş taşındı üst katıma,o demişti evde milföy yaptın mı hiç harika oluyor,kıyır kıyır diye..
şaşakalmıştım senin gibi gülüm lakin mantıklı aslında demek milföy özel bir hamur sonradan hazırını çıkarmışlar işte..
tabi hazır alması daha zevkli şimdi doğruya doğru:1ninca: :roflol:
ben milföy için her zaman Mucize buluş derim,misafir mi geldi zırt çıkar dolaptan ister tatlısını yap ister tuzlusunu,hayal gücüne kalmış şekli...
gel bi öpüm de gidim işgal ettim topikini gardaşım
enseme tohat atim duu:mymeka:
mazoşist Libi
bi çay bi börek alam tucemm
senin gibi misafiri buldum bırakmam artık :kedi: milföy hamuru yaparsan evde tarifini de bekleriz canım, gerçi ben sadece izleyici olurum, kendim yapmaya üşenirim onu opuyorumnanaktan yeni nesil işte :1ninca: