Börekler Yeşil Mercimekli Milföy Sepet Böreği (aşama aşama resimli)

yeşil mercimeğe bayılırım zaten hele bide milföyle birlikte tam benlik ellerine sağlık
teşekkür ederim ashkom opuyorumnanaktan

süper olmuşş ellerine saglık

teşekkürler canım a.s.

cnm ellerine emeğine sağlık.. bende bu böreği sık sık yaparım.. netten görmüştüm tarifini.. ama bizim evde benden başka yeşil mercimek yiyen olmadığı için genelde kıymalı yapıyorum.. bazen de lorlu.. her türlüsü güzell.. gerçi milföyden sonuçta ama görüntü cezbediyor insanı...

paylaşım için sağol cnımm.. a.s.

tuceeemm bunu sen mi yaptın inanamıyorum ..
harika görünüyooodelikafadulden
hem ben kıyma yemiyorum o yüzden mercimekli nohutlu mantı falan yapıyorum. ayrıca mercimek hem çok lezzetli hemde çok besleyici.. ben bu börekten istiyoruuummm 122:kedi:

ellerine sağlık. harika görünüyor.
bende deneyeceğim.
ama,şu yapılışı biraz daha inceleyeceğim.

rica ederim canım, her türlü içle güzel olacağına eminim cokacimcoook
canııımmm, temmuzdaki pijama partisinde iyice besiye çekileceğiz gibime gelmeye başladı, sana elceyizlerimlen yapıp getiririm ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ellerine sağlık. harika görünüyor.
bende deneyeceğim.
ama,şu yapılışı biraz daha inceleyeceğim.
çok inceleyince ben de görünüyorum ama :1ninca:
size de getiricem okypetem, bu börek benim özel tariflerimden Şeniz

Sağol can,yanlız ben örgü şeklinde yapıyorum seninki biraz daha farklı şimdi dikkat ettim
sepet gibi.Ben çapraz kapatıyorum sen direk birleştirmişsin çok da cici durmuş.
Ayrıca mercimek hem leziz hem de inanılmaz besleyici bir gıda,ben yemeğinden salatasına kadar bayılırım herşeyine..
gerçekten kıyma ve et sevmeyenler için süper alternatif

kesinlikle mercimekte hem protein hem de kalsiyum çok fazla bulunur, emzirme ya da menopoz dönemindeki kadınların da bol bol tüketmesi gerekiyor diye okumuştumalkisalkisalkis. ben de senin çapraz bağlı sepetlerine bayıldım canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3Haklısın,emziriyor olduğumdan bol bol yemem gerek benim de ,itina ile uyuyorum o yüzden bu maddeyesırnaşık şeydelikafadulden
Kaldıysa 2-3 mercimekli ricidiyim canım:sm_cool:
bitti deme fururum helmaz:
:roflol:

kaydirigubbakcemile3
bu böreğe kim dayanabilir, bitti tabiki :dance::dance::teytey:
sen de o marifetli ellerinde yapıver şeker iki dakikada, hadi mutfağa kaydirigubbakcemile

Türkiyeden getirip bol bol depoladığım milföylerim suyunu çekti napıcaz şimdi:gitme:
iş başa düştü ,kendi milföyümü kendim yapayım bari:kedi:
bunu da unutmıciiim tucerella
naniknanik

gercekten cok guzel gorunuyor ellerınıze saglık liby seninkide herzamanki gibi muhteşem..zaten canım hamur isteyip duruyor elimde olsa sabah aksam hamur yıyeceım.bı de sız boole guzel guzel ekleyınce bacılar...canıma kastınız mı var yawwww.mafoldumben

super canım emegine saglık... ben en cok milfoy yaparım kolay ya kaydirigubbakcemile3
bu şekli deneyecem bundan sonraki ilk milfoyumde opuyorumnanaktan

Türkiyeden getirip bol bol depoladığım milföylerim suyunu çekti napıcaz şimdi:gitme:
iş başa düştü ,kendi milföyümü kendim yapayım bari:kedi:
bunu da unutmıciiim tucerella
naniknanik

amanın delikafaduldendelikafadulden
milföy yapmak diye bir şey mi varkafamçokkarıştı, bana çok uzak kavramlar bunlar, mutfaktan sınıfta kaldığımın resmidir senin karşında libyana mafoldumbenmafoldumben

benim de bu aralar bir hamurişi düşkünlüğüm var nedense kaydirigubbakcemile çok teşekkürler canım :1hug:
ellerine saglik arkadasim paylasim icin tskler
rica ederim canım a.s.
super canım emegine saglık... ben en cok milfoy yaparım kolay ya kaydirigubbakcemile3
bu şekli deneyecem bundan sonraki ilk milfoyumde opuyorumnanaktan

milföy bana da yufkadan daha pratik ve lezzetli geliyor:1closedeyes:, eeeööö kolay da denilebilir evet kaydirigubbakcemile3

amanın delikafaduldendelikafadulden
milföy yapmak diye bir şey mi varkafamçokkarıştı, bana çok uzak kavramlar bunlar, mutfaktan sınıfta kaldığımın resmidir senin karşında libyana mafoldumbenmafoldumben

Ya ağlama :gitme: beni de ağlatacaksın
ben de yeni öğrendim böyle birşey olduğunu,biz de hep hazır alırdık ne bileyimkaydirigubbakcemile3
Bir arkadaş taşındı üst katıma,o demişti evde milföy yaptın mı hiç harika oluyor,kıyır kıyır diye..
şaşakalmıştım senin gibi gülüm lakin mantıklı aslında demek milföy özel bir hamur sonradan hazırını çıkarmışlar işte..
tabi hazır alması daha zevkli şimdi doğruya doğru:1ninca: :roflol:
ben milföy için her zaman Mucize buluş derim,misafir mi geldi zırt çıkar dolaptan ister tatlısını yap ister tuzlusunu,hayal gücüne kalmış şekli...

gel bi öpüm de gidim işgal ettim topikini gardaşım
enseme tohat atim duu:mymeka:
mazoşist Libi

senin gibi misafiri buldum bırakmam artık :kedi: milföy hamuru yaparsan evde tarifini de bekleriz canım, gerçi ben sadece izleyici olurum, kendim yapmaya üşenirim onu opuyorumnanaktan yeni nesil işte :1ninca:

senin gibi misafiri buldum bırakmam artık :kedi: milföy hamuru yaparsan evde tarifini de bekleriz canım, gerçi ben sadece izleyici olurum, kendim yapmaya üşenirim onu opuyorumnanaktan yeni nesil işte :1ninca:

Şimdi bunu iltifat olarak mı addedeyim tuce teyze-tatlicadiarzu-
benim neslim daha yeni zannımca :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…