Börekler Yeşil Mercimekli Milföy Sepet Böreği (aşama aşama resimli)

canım benim bu ne güzellik harika görünüyor

ellerine sağlık paylaştığın için tşk. a.s.

bende yaptım ama sıcaktan mahvoldu hamurlar bilmeme kabarır ama eminimki süper olacak pişmek üzre kocişe yapıyorum ellerine yüreğine sağlık

ellerine sağlık en kısa zaman da deneyeceğim

bende yaptım ama sıcaktan mahvoldu hamurlar bilmeme kabarır ama eminimki süper olacak pişmek üzre kocişe yapıyorum ellerine yüreğine sağlık

teşekkür ederim melony, nasıl oldular, eminim harikadır a.s. afiyet olsun bu arada :):)

süpper olmuş tuce gerçi ben soğanları kavururken tuz oymuştum birde bulyon koyunca biraz tuzlu oldu ama yinede lezzetli süperde kabarmışlar cokacimcoook

off gece gece tam da acıkmışken böle güzel tarifler mahvediyo adamı yaaa:)))görünüş süper umarım tadıda öledir ,ellerine sağlıkk..

:1shok:mmhhh nefissscokacimcoook
anacim bu ne böyle ahanda böyle oldum:1shok:
görüntü mükemmel bayildim:asigim: mutlaka deniycemyerimseniben
ellerine emciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

Tarif senden ve yüksek müsadenle bir resim de benden gülüm :kedi:
geçen haftalarda arkadaşlarımızın geleceği akşam yemeği için yapıp fotoğrafını çektiğim milföy sepetlerim
gerçekten hem basit hem şık hem leziz ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar.
tuce ,tekrar senin de ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
photo493small.jpg

masallah libyanam:nazar:
harikasin ellerine emgine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

:1shok:mmhhh nefissscokacimcoook
anacim bu ne böyle ahanda böyle oldum:1shok:
görüntü mükemmel bayildim:asigim: mutlaka deniycemyerimseniben
ellerine emciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

eminim muhteşem olacak senin denediklerin de canım, marifetli hatun seni :1hug:

Görünüm Süper:lepi:Eminim tadıda güzeldir.Hemen deneyeceğim.Ellerinize sağlık....opuyorumnanaktan

ayyy kızzz allah iyilğini versin okadar muhteşm görünüyorduki kendimi tutamadım ve bu saatte yaptım inan bana suan fırında ve ben pişmesini bekliyorum çok hoş bi paylaşım teşekkür ediyorum

Görünüm Süper:lepi:Eminim tadıda güzeldir.Hemen deneyeceğim.Ellerinize sağlık....opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim :1hug: denemenizi çok isterim, bu en sevdiğim börek benim alkisalkisalkis

ayyy kızzz allah iyilğini versin okadar muhteşm görünüyorduki kendimi tutamadım ve bu saatte yaptım inan bana suan fırında ve ben pişmesini bekliyorum çok hoş bi paylaşım teşekkür ediyorum

ay çok sevindim, çok da merak ettim, nasıl oldu canım, sevmişsindir umarım opuyorumnanaktan

X