- 10 Mart 2007
- 1.296
- 3
- 49
-
- Konu Sahibi PurpleRain
canım benim bu ne güzellik harika görünüyor
ellerine sağlık paylaştığın için tşk. a.s.
bende yaptım ama sıcaktan mahvoldu hamurlar bilmeme kabarır ama eminimki süper olacak pişmek üzre kocişe yapıyorum ellerine yüreğine sağlık
teşekkür ederim melony, nasıl oldular, eminim harikadır a.s. afiyet olsun bu arada :):)
ellerine sağlık en kısa zaman da deneyeceğim
bende yaptım ama sıcaktan mahvoldu hamurlar bilmeme kabarır ama eminimki süper olacak pişmek üzre kocişe yapıyorum ellerine yüreğine sağlık
teşekkür ederim melony, nasıl oldular, eminim harikadır a.s. afiyet olsun bu arada :):)
süpper olmuş tuce gerçi ben soğanları kavururken tuz oymuştum birde bulyon koyunca biraz tuzlu oldu ama yinede lezzetli süperde kabarmışlar cokacimcoook
süpper olmuş tuce gerçi ben soğanları kavururken tuz oymuştum birde bulyon koyunca biraz tuzlu oldu ama yinede lezzetli süperde kabarmışlar cokacimcoook
afiyet olsun canım, çok sevindim, bulyondan dolayı tuza biraz devam etmek lazım haklısın Şeniz
ellerıne saglık canımcım...canım cektı ya:)bende denıcem mutlaka
ayy mükemmel olmuşş
mercimek yerine hrşeyde koyabilriiz.
off gece gece tam da acıkmışken böle güzel tarifler mahvediyo adamı yaaa:)))görünüş süper umarım tadıda öledir ,ellerine sağlıkk..
Tarif senden ve yüksek müsadenle bir resim de benden gülüm :kedi:
geçen haftalarda arkadaşlarımızın geleceği akşam yemeği için yapıp fotoğrafını çektiğim milföy sepetlerim
gerçekten hem basit hem şık hem leziz ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar.
tuce ,tekrar senin de ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
:1shok:mmhhh nefissscokacimcoook
anacim bu ne böyle ahanda böyle oldum:1shok:
görüntü mükemmel bayildim:asigim: mutlaka deniycemyerimseniben
ellerine emciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.
Görünüm Süper:lepi:Eminim tadıda güzeldir.Hemen deneyeceğim.Ellerinize sağlık....opuyorumnanaktan
ayyy kızzz allah iyilğini versin okadar muhteşm görünüyorduki kendimi tutamadım ve bu saatte yaptım inan bana suan fırında ve ben pişmesini bekliyorum çok hoş bi paylaşım teşekkür ediyorum