Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canımya sevmek ne kelime bayıldıımmmm çok teşekkür ediyorum bu güzel paylaşımın için tatlı bir kıskançlıkla yaptım hatta ekledim bile tariflere opuyorumnanaktan
canımya sevmek ne kelime bayıldıımmmm çok teşekkür ediyorum bu güzel paylaşımın için tatlı bir kıskançlıkla yaptım hatta ekledim bile tariflere opuyorumnanaktan
canlarım çok üzgünüm resimler elimde yok, burda neden silindi anlamadım, yaptığım anda tekrar resimlerini ekleyeceğim, benden önce bir arkadaşım yaparsa önceden yapanlardan o da ekleyebilir, çok da sevinirim. kusura bakmayın lütfen...
canım ben kızımın doğum günü için yaptım gerçekten çok lezzetli oldu herkes bayıldu ben örgü şeklinde yaptım sanırım sendeki resimler farklıydı yinede fikir için arkadaşlara ekleyeyim tarifi bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim