- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Canım boşuna kalori değilYogurdu bende düşündüm ama boşuna kalori diye düşünüyorumen iyisi bol tarçınlı yemek. Başlayınca söyle canım bide kilon kaçtı
Kuzum evde light yoğurt yok ki tam yağlı yoğurt var ondan koymak istemiyorum pekCanım boşuna kalori değil
Yoğurt elmadan daha çok yağ yakıcı bi besin
Elmayla yoğurdu birlestirirsen daha etkili olur
59 kiloyum ben boyum 170
Saskinliktan yanlış yazmışım yaCanım boşuna kalori değil
Yoğurt elmadan daha çok yağ yakıcı bi besin
Elmayla yoğurdu birlestirirsen daha etkili olur
59 kiloyum ben boyum 170
Kızlar bizim elmalar çok iri 3 tane yemistik şimdi 1 tane daha yiyoruz sanırım sahura kadar 1 tane daha yiyip 5 tane ile kapatiriz Elma olayını çünkü aşırı büyükbakalım sahura kadar gelişmeleri yine yazarım
Tamam canım 1 günü devirdik masallah bizeElmalar evet coookkk büyük
elmalar gercekten cooooooook büyük
ben 3 kocaman elma yedim
yarın için diyetin zaman aralıklarımı tekrar planlıyacagım.biraz spor yapacaktım ama tıkanıklık nedeniyle sadece uyuyacagım.yarın devam ederiz. iyi geceler
Caniimm ilk önce annenin yaptığı yemekleri yemeyi kesmelisin ve sahurda gözleme yerine 2 dilim kepek ekmegiyle omlet veya haşlanmış yumurta peynir zeytin yesillik vs yemelisin cunku gozleme yagsiz yesen de tamamen hamurKızlaaaar ayol ben annemin iftar yemeklerine dayanamayıp ekmeksiz bir tabak yiyorumama tatlı yemiyorum. Sahura kadar da 2 elma yiyorum. Bu şekilde 1 haftadır uyguluyorum ama sadece 700 gr verebildim, sanırım yürüyüş yapmalıyım. Gerçi sahurda yağsız yarım gözleme yiyorum :\
Bi iki kaşık koysan bişey olmaz canım protein ihtiyacını karşılar yoğurt :)Kuzum evde light yoğurt yok ki tam yağlı yoğurt var ondan koymak istemiyorum pekkiizzz sen zayifsin zaten nerene kilo yapıyorsun
Canım bi iki kilo daha versem fena olmazSaskinliktan yanlış yazmışım yadiyet olacaktı o
Anladım canimmm inşallah verirsin o zamanBi iki kaşık koysan bişey olmaz canım protein ihtiyacını karşılar yoğurt :)
Canım bi iki kilo daha versem fena olmaz
2 gün sonra tatile cikcam o yuzden
Saol tatlimm :)Anladım canimmm inşallah verirsin o zaman
Caniimm ilk önce annenin yaptığı yemekleri yemeyi kesmelisin ve sahurda gözleme yerine 2 dilim kepek ekmegiyle omlet veya haşlanmış yumurta peynir zeytin yesillik vs yemelisin cunku gozleme yagsiz yesen de tamamen hamurYürüme konusuna gelince de ben 1 saat yürüyorum vücudu baya sıkılastiriyor ve kilo vermeyi kolaylastiriyor. Bence kesinlikle yarın 1 saat yürüyüşünü yap ve kaçamak yapma bu arada sen kaç kilosun canım
Maşallah canımmHerkese günaydın.
Bugün .2.gun..
EVDE YURUYUS VİDEO ÇALISIYORUM
sabırsızlıkla pazar gününü bekliyorum o zaman tartılacagim. ..
Yürüyüş zayıflamaya çok etkili adeta eritiyor insanıHaklısın tatlımm :\ sıkılaşma değil de kilo vermeyi hızlandırması açısından düşünmüştüm.. 170, 73 canım
Eveeett kızlar nasıl gidiyor bakalım diyet
O bi anlık şişkinlik canım bence elma çok enerji veriyor dün resmen zorlanmadan 2 saat yürüdümElmanın yaptığı şişkinlik gitmedi.
Hiç kilo veremeyecek gibi hissediyorum