Yesil elma diyeti :)

Yogurdu bende düşündüm ama boşuna kalori diye düşünüyorum en iyisi bol tarçınlı yemek. Başlayınca söyle canım bide kilon kaçtı
Canım boşuna kalori değil
Yoğurt elmadan daha çok yağ yakıcı bi besin
Elmayla yoğurdu birlestirirsen daha etkili olur
59 kiloyum ben boyum 170

Canım boşuna kalori değil
Yoğurt elmadan daha çok yağ yakıcı bi besin
Elmayla yoğurdu birlestirirsen daha etkili olur
59 kiloyum ben boyum 170
Kuzum evde light yoğurt yok ki tam yağlı yoğurt var ondan koymak istemiyorum pek kiizzz sen zayifsin zaten nerene kilo yapıyorsun

Kızlar bizim elmalar çok iri 3 tane yemistik şimdi 1 tane daha yiyoruz sanırım sahura kadar 1 tane daha yiyip 5 tane ile kapatiriz Elma olayını çünkü aşırı büyük bakalım sahura kadar gelişmeleri yine yazarım

Elmalar evet coookkk büyük

elmalar gercekten cooooooook büyük

ben 3 kocaman elma yedim
yarın için diyetin zaman aralıklarımı tekrar planlıyacagım. biraz spor yapacaktım ama tıkanıklık nedeniyle sadece uyuyacagım.yarın devam ederiz. iyi geceler

Tamam canım 1 günü devirdik masallah bize hadi iyi geceler

Kızlaaaar ayol ben annemin iftar yemeklerine dayanamayıp ekmeksiz bir tabak yiyorum ama tatlı yemiyorum. Sahura kadar da 2 elma yiyorum. Bu şekilde 1 haftadır uyguluyorum ama sadece 700 gr verebildim, sanırım yürüyüş yapmalıyım. Gerçi sahurda yağsız yarım gözleme yiyorum :\

Caniimm ilk önce annenin yaptığı yemekleri yemeyi kesmelisin ve sahurda gözleme yerine 2 dilim kepek ekmegiyle omlet veya haşlanmış yumurta peynir zeytin yesillik vs yemelisin cunku gozleme yagsiz yesen de tamamen hamur Yürüme konusuna gelince de ben 1 saat yürüyorum vücudu baya sıkılastiriyor ve kilo vermeyi kolaylastiriyor. Bence kesinlikle yarın 1 saat yürüyüşünü yap ve kaçamak yapma bu arada sen kaç kilosun canım

Kızlar bu arada elmalar çok büyük 4 tane yiyebildik yeterli sanırım 4 büyük elma şimdi de sahuru beklerken kosu bandında 1 saat yürüyüş yapıyorum ayyy gelsin sahur vakti sanırım acıktım

Kuzum evde light yoğurt yok ki tam yağlı yoğurt var ondan koymak istemiyorum pek kiizzz sen zayifsin zaten nerene kilo yapıyorsun
Bi iki kaşık koysan bişey olmaz canım protein ihtiyacını karşılar yoğurt :)
Saskinliktan yanlış yazmışım ya diyet olacaktı o
Canım bi iki kilo daha versem fena olmaz
2 gün sonra tatile cikcam o yuzden

Kızlar biz Mantarlı biberli omlet ve peynirle sahurumuzu yaptık ama canımız nesfit istedi bi kase light sütle ondan yedik tatlı ihtiyacimizi karşıladı hiç değilse şimdilik bu kadar kızlar yarın yine yazarım herkese hayırlı sabahlar

Herkese günaydın.
Bugün .2.gun..

EVDE YURUYUS VİDEO ÇALISIYORUM

sabırsızlıkla pazar gününü bekliyorum o zaman tartılacagim. ..

Haklısın tatlımm :\ sıkılaşma değil de kilo vermeyi hızlandırması açısından düşünmüştüm.. 170, 73 canım

Elmanın yaptığı şişkinlik gitmedi.

Hiç kilo veremeyecek gibi hissediyorum
O bi anlık şişkinlik canım bence elma çok enerji veriyor dün resmen zorlanmadan 2 saat yürüdüm ve tuvalete de cikariyor bence. Ben sevdim bu diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…