Yesil elma diyeti :)

Bazı sorunlardan dolayı bu gün 1. gün olmak zorunda kaldı :)
Olsun bayrama 4 gün var 1 kilo 1 kilodurrrrrr :)

Regli döneminde aslında hiç ödem tutmam ama tartıda 71.2 yi gördüm bu sabah
sanırım dönemsel yeter ki gitsin :)

Sabah kahvaltım :) 08:30
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
az peynir
zeytin
ramazan pidesi sanırım 2 parmak kadar :)

Her 2 saatte 1 elma yemem lazım :)
10:30
12:30
14:30
16:30
18:30
21:30

Bayram dönüşü Dukan diyetine başlıyorum o yüzden en azından ödemlerimi atmış olurum dimi :)))))

merhabalar elma diyetini bende bugün başladım hadi hayırlısı 65 kiloyum gelişmeleri yazarım bugun regl başladı umarım bi etkisi olmaz

Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedi bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)

Selam canim basladin mi elma diyetine ve netice nedir merak ettim ben ilk kez yapicam yarin basliyorum destek istiyorum cunku gorunuse gore hizli ancak zor bir diyet bayaa irade istiyor..

peki kizlar çok kilosu olmayanlarda işe yararmi bu diet benim 3.5 kilom varda
cevap verirseniz sevinirim ...teşekkurler

Kahvaltıdaki ekmeğin yerine Canan Karatay'ın dediği gibi 1 çay bardağı ceviz ya da badem yemeniz daha iyi sonuç verir. O yediğiniz ekmek acıkmanızı sağlar ve kilo verdikten sonra yine kilo alırsınız.

Vücudunuzun şeker değil yağ yakması lazım kilo vermek için. Yağ yakması için de yağ yemeniz gerekir. Şeker ve unlu mamuller dışında, havuç, bezelye ve patates gibi besinlerde de şeker yüksektir ve bunları tüketmemeye özen gösterdiğinizde çok zorlanmadan kilo verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…