Yesil elma diyeti :)

Elena-NL

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
522
205
38
  • Iki haftada 10 kilo yesil elma diyeti...

• Merhaba bayanlar bugun tam 7 gun oldu yesil elma diyettine basliyali simdilik hersey yollunda gidiyor cok sukur henuz tartilmadim ama inceldigim gozle gorunur beni goren ve heveslenen babiskom oda basladi bugun onun 3cu gunu ve 3gunde 3 kilo vermis cok mutluydu

Aranizda hic elma diyettini uyguluyan oldumu ?

Tecrubelerinzi benimle paylasirmisiniz ?

Veya etrafinizda bu diyyeti uygulayan insanlar varmi ?

simdiden tsklerimi sunuyorum canlarim..

Kahvaltı:

• 1 katı yumurta
    • 1 dilim peynir
    • 3 adet zeytin
    • yeşillik, domates, salatalık vs
    • 1-2 dilim kepekli ekmek
    • Şekersiz yesil cay

• Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil
    • Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor.
    • Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 4 bardak yeşil çay ve 3 litre su öneriyorum.

Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek

merhaba kanka ben 5 günde 7 kg verdim bu diyetle dahada devam ediyorum ama tartılmıyorum şimdi vücudum ödem yapmıştır tartı fazla gösterir endişesi var ondan ötürü devamlı tartılmayı düşünmüyorum fakat elmanın faydalarını cildimde ve vücudumda sürekli gözlemliyorum çevremin dikkatini çekti cildimin güzelliği vücudumun inceldiği

masallah kankama yillanmis sarap misali super tam gaz devam tartiya bende karsiyim bende haftaya felan tartilmayi dusunuyorum daha bendede gozle gorunur yani cevremdeki insanlar sen kilomu verdin diye soruyorlar

hadi bakalım kolay gelsin o zaman ben yeşil sebze suyu detoksu ile renklendirmeyi düşünüyorum sonuçta deniz seki daha fazla yiyerek günde 3 bardak sebze suyu içip 2 ayda 15 kg vermişti benim 20 kg daha vermem gerekiyor dolayısıyla sebze suyu ile deneyeceğim ve umarım başarılı olurum hergün yazıp nasıl beslendiğimi anlatacAğım sebzelerimi alıp hemen başlamayı hedefliyorum ama muhtemelen pazar günü başlarım sebze suyuna

sebze suyunu ice biliyorsan ne mutlu sana kankim :) ama ben hayatta icemem affedersin geri cikarim herhalde ama denemekte tabikide yarar var sebzeleri tum yesem olmazmi ? bu arada simdiden kolay gelsin

sebze suyunu ice biliyorsan ne mutlu sana kankim :) ama ben hayatta icemem affedersin geri cikarim herhalde ama denemekte tabikide yarar var sebzeleri tum yesem olmazmi ? bu arada simdiden kolay gelsin
hayatım olur herhalde ama ne bileyim şimdi suyunu içinde sindirim kolay olduğu için metebolizzma çalışmaya devam ediyormuş sindirecek bşy olmadığı için toksinleri sindiriyormuş yakıyormuş o sebeten kanki kilo verimi dahada hızlanıyormuş valla afedersin yakında ..................içeceğim herhalde yeterki kurtulyım kanki şu kilolardan

evet canim gordum ama hic bir bilgilendirme yok o yuzden yeniden bir topic acmayi tercih ettim :) diyeti uygulamis olan insanlarin tecrubelerini ogrenmek istedim
valla ben 2 kg asla yemedim 4-5 tane yedim günde yeterli oluyor zaten abartmya gerek kalmıyor böylece elmadan sıkılmıyorsun fazla

allahin izniyle kurtulacagiz kankim kafani yorma kafana gore takil uygula bakalim bende arkandayim azmin ellinden hic bisey kurtulamaz yeterki isteyelim

Slm kizlar sabah kalktim kahvaltimi yaptim daha deminde elmami tukketim birazdan yesil cayimi icecegim Yarim saatte yuruyus yaptim..

Ben de başlamayı düşünüyorum.Doğrusu bana pek sağlıklı gelmiyor ama kafama taktım vericem kiloları diğer diyetlere göre -elma olduğu için-daha mantıklı geliyor.Yani suratımız pek düşmez hatta güzelleşir diye düşünüyorum.Neyse yarın başlıyorum kızlar sizinle paylaşırım son durumu haftaya

kesinlikle tavsiye ederim cildin harbidende cok guzellesiyor son durumlari bekliyorum canim haftaya senden kolay gelsin simdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…