merhaba kanka ben 5 günde 7 kg verdim bu diyetle dahada devam ediyorum ama tartılmıyorum şimdi vücudum ödem yapmıştır tartı fazla gösterir endişesi var ondan ötürü devamlı tartılmayı düşünmüyorum fakat elmanın faydalarını cildimde ve vücudumda sürekli gözlemliyorum çevremin dikkatini çekti cildimin güzelliği vücudumun inceldiği
hadi bakalım kolay gelsin o zaman ben yeşil sebze suyu detoksu ile renklendirmeyi düşünüyorum sonuçta deniz seki daha fazla yiyerek günde 3 bardak sebze suyu içip 2 ayda 15 kg vermişti benim 20 kg daha vermem gerekiyor dolayısıyla sebze suyu ile deneyeceğim ve umarım başarılı olurum hergün yazıp nasıl beslendiğimi anlatacAğım sebzelerimi alıp hemen başlamayı hedefliyorum ama muhtemelen pazar günü başlarım sebze suyuna
hayatım olur herhalde ama ne bileyim şimdi suyunu içinde sindirim kolay olduğu için metebolizzma çalışmaya devam ediyormuş sindirecek bşy olmadığı için toksinleri sindiriyormuş yakıyormuş o sebeten kanki kilo verimi dahada hızlanıyormuş valla afedersin yakında ..................içeceğim herhalde yeterki kurtulyım kanki şu kilolardansebze suyunu ice biliyorsan ne mutlu sana kankim :) ama ben hayatta icemem affedersin geri cikarim herhalde ama denemekte tabikide yarar var sebzeleri tum yesem olmazmi ? bu arada simdiden kolay gelsin
Yeşil elma ile zayıflama konusu açılmıştı, günde 1-2 kilo elma..
valla ben 2 kg asla yemedim 4-5 tane yedim günde yeterli oluyor zaten abartmya gerek kalmıyor böylece elmadan sıkılmıyorsun fazlaevet canim gordum ama hic bir bilgilendirme yok o yuzden yeniden bir topic acmayi tercih ettim :) diyeti uygulamis olan insanlarin tecrubelerini ogrenmek istedim
hayatım olur herhalde ama ne bileyim şimdi suyunu içinde sindirim kolay olduğu için metebolizzma çalışmaya devam ediyormuş sindirecek bşy olmadığı için toksinleri sindiriyormuş yakıyormuş o sebeten kanki kilo verimi dahada hızlanıyormuş valla afedersin yakında ..................içeceğim herhalde yeterki kurtulyım kanki şu kilolardan
Kizlaaaaar bende bugun basladim hic acikmadim yaaa acikirim diyodum ama bakalim ben kac kilo vercem
Ben de başlamayı düşünüyorum.Doğrusu bana pek sağlıklı gelmiyor ama kafama taktım vericem kiloları diğer diyetlere göre -elma olduğu için-daha mantıklı geliyor.Yani suratımız pek düşmez hatta güzelleşir diye düşünüyorum.Neyse yarın başlıyorum kızlar sizinle paylaşırım son durumu haftaya
Tabi ki de irademe sahip çıkamadımama söz yarın başlıyorum
merhabaaaa. ben de yarın başlıycam bakalım nasıl olucak :) ilk 2-3 gün bozmasam bari