Yesil elma diyeti :)

merhabaaa normalde 2 gun once başlıycaktım ama böbrek taşı düşürdüm başlayamadım yarın başlıyorum hadi bakalım :) 14 gün yapıcam bu arada devam eden var mı acabaaağ?

tam diğer öğünler nerede diye soracaktım ki o acı notla karşılaştım:
"Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek"

deneyelim bakalım, yalnız günde 2-3 bardak yeşil çay içmek daha sağlıklı uzmanlar öyle diyor =)

Merhaba Kızlar,

Yarın bu diyete başlayacağım . Yapanlar var mı aranızda acaba ? Bana yoldaş olacak kim var. Çok araştırdım, çok sağlam bir diyet ve sonuç veriyor gibi.

Meraba arkadaşlar
Bu elma diyeti benim Favorilerimden birisidir hem kolay hem sonucu gayet güzel ben bi ara denemiştim ama malum devamını saçma sebepler yüzünden diyeyim getiremedim ama şimdi uslandım gitsin artık şu kilolar çok rahatsızım çook yarın başlıcam bende bazı arkadaşlar yazmış yoldaş arıyorum diye ben hazırım lütfen banada destek olun çevremde zaten kimse yok lütfen arkadaşlar şimdiden herkese başarılar sonuçlarınızıda eklemeyi ihmal etmeyin :)

ben bugün başladım, kahvaltı edemedim bir elma ve yeşilçayla kahvaltı yaptım, akşam okuldan yürüyerek gelicem, 71 kiloyum 1 ayım var ve 65 e düşmek istiyorum, bu diyetle umarım gider :)

ben bugün başladım, kahvaltı edemedim bir elma ve yeşilçayla kahvaltı yaptım, akşam okuldan yürüyerek gelicem, 71 kiloyum 1 ayım var ve 65 e düşmek istiyorum, bu diyetle umarım gider :)
Tamam canm bende bugün başladım beraberce destek olup verelim şu kiloları olmaz mı :)

merhaba gercekten verdiriyor mu bu diyet
bende başlıyacagımda

2 saatte bir yemesek olur mu bırde
onemlı 2 saatte bır yemek
merhaba gercekten verdiriyor mu bu diyet
bende başlıyacagımda

Arkadaşlar öncelikle merhaba Ben bu elma diyetini uzun zamandır takip ediyorum ve burda yazılanlara bakılırsa baya etkili bir diyet. Biz buna ailecek yarın başlayacagız ben kardeşim ve annem yanii Sahuru normal kahvaltı yapıp akşam iftarda 5-6 tane yeşil elma yiyeceğiz. Ve bunun yanında 3 bardak yeşil çay. Biraz zor olacak ama bayrama kadar gitsin kilolaaarrr Annem:70 kardeşim:61 ben:63.400. Kilolar şuan böyle yarın başlıyoruz 1 hafta sonra gelişmeleri buraya yazacağım. Bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa bekliyorum

İftarda elmayla dayanabilcek misiniz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…