Canım zaten 1-2 kase çorba ve salatayla doyup kalkan insanlarız ailecek o yüzden bizi fazla zorlamaz elma yemekİftarda elmayla dayanabilcek misiniz canim
Canım sen bu aksamki iftarinizi bana anlat ben de cesaret alıp basliyim:)Canım zaten 1-2 kase çorba ve salatayla doyup kalkan insanlarız ailecek o yüzden bizi fazla zorlamaz elma yemekyarın başlıyoruz birazdan sahur masası hazırlayıp bol sebzeli omlet peynir zeytin vs yiyeceğiz inşallah iftarda da 5-6 tane elma sende bize katılırsan çok güzel olur hem birbirimizi motive ederiz
Canım biz sahurda normal kahvaltı yaptık ( sebzeli omlet, peynir ve siyah çay ) sahura kadar 3 tane yeşil çayımızı 2-3 litre suyumuzu bitirdik. Ve sahuru yedikten sonra 2 tane elmayı tarçınladık yedik. Şimdi iftarda da kalan 4 elmayı sahura kadar ara ara acıktıkça yiyeceğiz. Şuana kadar bi sıkıntı yok hatta açlık hissi de yokCanım sen bu aksamki iftarinizi bana anlat ben de cesaret alıp basliyim:)
Canım sahurda kahvaltı türü yemezsen acıkmaz mısın ? Ve ne zaman başlayacaksın ?Bende tam tersini denemeyi planladım. .. Akşam kahvaltısı ile iftar sonra ara ara elma .. hesapladim 3 elma ancak yeniyor..iftar ile Sahur arası kısa ..20 ile 3 arası. 7 saat kahvaltı sonrası 5 saat 6 elma imkansız yenmez 2 saatte hiç. . Ben 3 yicem
Bakalım nasıl olucak
Bir sorun olmaz yogurttan bence canım1.gunum bugün. Iftar da kahvaltı menüsünü uyguladım .. sadece 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum peynir yerine .. sorun olmaz değil mi..kaç elma yiyebilcem bir kaç saate belli olucak beraber devam edelim
HahahaDünkü yemek stoklarım sahur yapmamıştim ama iftarda iyi löp löp, yemistim o mu etkiledi bilmiyorum şimdi ki iftar tikadi beni... elma yemek için rahat 2- 3 saat beklerim
hımm .. bu diyeti yazan bir kaç siteden menüde belirtilenin fazlası olmasın ama eksiği olabilir yazılmıstı .. 6 yerine 3 -4Hahahaama günde 5-6 elma kesin ye önemli olan o elmaları yiyebilmekmis çünkü yağ yakan oymus
Aaa kilolarimiz nerdeyse aynı benimde 63.4hımm .. bu diyeti yazan bir kaç siteden menüde belirtilenin fazlası olmasın ama eksiği olabilir yazılmıstı .. 6 yerine 3 -4
ben63.7
hedef pazar gunune kadar 5 kilo vermek.
40 dk yuruyus yaptım.
Aaa kilolarimiz nerdeyse aynı benimde 63.4bende günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ben Allahtan elmayı seviyorum rahat yiyorum gelişmeleri aktaralim birbirimize canımm
Aynen canım pazar gunune kadar 5 kilo versek çok güzel olur
hedef aynı mı peki
Aynen canım pazar gunune kadar 5 kilo versek çok güzel olur
Şimdi sakaryada iftar vakti 3 tane elmamizi dogradik yeşil cayımızı yaptık yiceztamam o zaman anlastık
fırsat buldukca yorum yaparak motivasyonu yüksek tutalım
Canım önce elma almam gerekCanım biz sahurda normal kahvaltı yaptık ( sebzeli omlet, peynir ve siyah çay ) sahura kadar 3 tane yeşil çayımızı 2-3 litre suyumuzu bitirdik. Ve sahuru yedikten sonra 2 tane elmayı tarçınladık yedik. Şimdi iftarda da kalan 4 elmayı sahura kadar ara ara acıktıkça yiyeceğiz. Şuana kadar bi sıkıntı yok hatta açlık hissi de yokİnşallah hep böyle devam eder
Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım?
Canım yogurdun içine elma doğrayıp üzerine tarçın döküp yiyebilirsin:)1.gunum bugün. Iftar da kahvaltı menüsünü uyguladım .. sadece 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum peynir yerine .. sorun olmaz değil mi..kaç elma yiyebilcem bir kaç saate belli olucak beraber devam edelim
Yogurdu bende düşündüm ama boşuna kalori diye düşünüyorumCanım yogurdun içine elma doğrayıp üzerine tarçın döküp yiyebilirsin:)
3 yağ yakıcı bi aradaa
Canım benim dediğim gibi yapmak daha iyi oluyor sahurda güzel bi kahvaltı iftarda da elmaları yiyoruz biz zorlanmadik hiç bu şekilde. Şimdide çay demledik içiyoruz Ohh miss çok rahatim suan ve inmiş hissediyorum2 elma yedim tikandim ....30 dk ara ile... arkadaşlar ya şu diyeti ramazan ayına uyarlayalim.. etkili diyet sözüm yok...ne zaman ne yapalım. ..