Faydaları
Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiliyor ve damarları güçlendiriyor.
Kanser riskini ve kadınlarda yumurtalık kanserine yakalanma riskini yüzde 60 oranında azaltıyor.
Zihinsel ve bedensel performansı olumlu etkiliyor.
Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlıyor.
ıdrar söktürüyor ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyor.
Antioksidan özelliği ile kanser dahil birçok hastalığa sebep olduğu bilinen serbest radikalleri nötralize ediyor ve erken yaşlanmayı geciktiriyor.
Anti kanserojen.
Soğuk algınlığına karşı da koruyucudur.
Anti enflamatuar hücre yenileyicidir.
ıçerdiği florür nedeniyle diş çürümelerini engelliyor.
Mide ve barsak problemlerini hafifletiyor.
Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekliyor.
Dolaşımı düzenliyor.
Kolestrolü ve yüksek tansiyonu düşürüyor.
Tiroid fonksiyonlarının düzenlenmesinde olumlu etki yapıyor.
Kan dolaşımını ve deri rejenerasyonunu destekliyor.
Kullanım Şekli : Her bardağa 1 gr yeşil çay yaprağı gelecek şekilde demlenir.
UYARI : Çocuklarda, hamilelerde, emziren annelerde, kalp, böbrek ve mide rahatsızlıkları olanlarda önerilmez
Bugün 2 bardak içtim,bazen3-4 bardak bazende 1 bardak içiyorum.Tadınıda seviyorum ben.Metobolizmayı kesinlikle hızlandırıyor ama bu çayı oturarak ve sıcacıkken 3 yudum da içmek daha faydalı sanıırm.Ben bu şekilde içtiğimde daha çok faydasını görüyorum.
Konumu yanlış yere açmışım
Diyetteyim, yorumları okuyarak metabolizmam hızlansın diye tekrar yeşil çay içmeye karar vermiştim ama yine hüsranla sonuçlandı
diğer bitki çaylarını içebiliyorum, kiraz sapının suyunu da ama yeşil çay (özellikle de bi marka isim vermeyeyim) ne zaman içsem midem bulanıyor ve istifra ediyorum
annem de aynı ben gibi oluyor içince benim gibi olanlar var mı acaba ya da olup sebebini bilen, tadı güzel değil ama sırf metabolizmam için içmek istiyorum ....
canım sen nasıl tüketiyorsun yeşil çayı :uhm::uhm::uhm:söylediğin gibi bergomatlyı aldım çok güzelmşş tadıı yemeklerden sonra mı tüketıyorsun? demliğe 1 çay kaçığı kooyup 5 dk demledıkten sonra yemeklerden sonra tüketmeye başladım bugun ilkdefa bunu denedım ve çok memnunum tadııı sandığım kadar kötü değil aksine hoş bir aroması varmışş :teytey:
Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?