Yeşil Çay Kürü

annemde gasTriT waR sakıncaLı oLur o zamn içmesii demi .s

yeşil çay oldukça etkilidir. ben içtiğimde oturduğum yerde terliyorum metabolizmayı hızlandırdığı için büyük ihtimalle bu nedenle geceleri içmeyip sabah ve öğlen içiyorum.

Bugün 2 bardak içtim,bazen3-4 bardak bazende 1 bardak içiyorum.Tadınıda seviyorum ben.Metobolizmayı kesinlikle hızlandırıyor ama bu çayı oturarak ve sıcacıkken 3 yudum da içmek daha faydalı sanıırm.Ben bu şekilde içtiğimde daha çok faydasını görüyorum.

sıcakken yeşil çay içilmezmiş miğde borusuna zarar verirmiş ben öyle okudum bi sitede söylemek istedim

yağlı tatlı vs yedikten sonra bir bardak için.. yağ birikimini engelliyo. kilo alımı elbet oluyodur yada olmuyo ona net bişey diyemem ama göbeklenmeyi kesinlikle engelliyor.

Konumu yanlış yere açmışım
Diyetteyim, yorumları okuyarak metabolizmam hızlansın diye tekrar yeşil çay içmeye karar vermiştim ama yine hüsranla sonuçlandı
diğer bitki çaylarını içebiliyorum, kiraz sapının suyunu da ama yeşil çay (özellikle de bi marka isim vermeyeyim) ne zaman içsem midem bulanıyor ve istifra ediyorum
annem de aynı ben gibi oluyor içince benim gibi olanlar var mı acaba ya da olup sebebini bilen, tadı güzel değil ama sırf metabolizmam için içmek istiyorum ....

canım benim elbetteki tadı güzel değil,ama çok faydalı dediğin gibi,bak sana tavsiyem yeşilçayı demlendikten sonra azcık ılısın ve 1kaç dikişte iç nefes almadan ama dinlenmeden,ve içimin bittiğinde burnunu tıka ve bi müddet öyle kal,sonra bırak ,inanki hiç bişekilde bulantı yapmıyo,ben devamlı öyle yapıyorum,keyiflenerek içtiğim yavaş yavaş hiç olmadı dene ve nasıl oldu haber ver

canım sen nasıl tüketiyorsun yeşil çayı :uhm::uhm::uhm:söylediğin gibi bergomatlyı aldım çok güzelmşş tadıı yemeklerden sonra mı tüketıyorsun? demliğe 1 çay kaçığı kooyup 5 dk demledıkten sonra yemeklerden sonra tüketmeye başladım bugun ilkdefa bunu denedım ve çok memnunum tadııı sandığım kadar kötü değil aksine hoş bir aroması varmışş :teytey:

ben hzırpaket alıyorum yemeklerden sonra içiyorum arkadaşlar nasılkullanıyorlar bilmiyorum

kızlar doğru iştah kesiyor içine bir parçada kabuk tarçın atın tadı daha güzel ve tatlı yemenizide engelliyor

evet kızlar kesinlikle deneyin sadece kilo vermenizede degil bi çok şeye iyi geliyo yanlız akşama dogru içmeyin enerji verdigi için uykusuzlık yapabiliyomuş birde şeker kullanan arkadaslar tarcınla için çok daha güzel oluyo.

Ben de sabah kahvaltısında ve öğleden sonra içiyorum.Çoğunluğun zıttına tadını çok seviyorum ben

bayaa aklıma yattı bende başlıcaam kilo verenler beslenme şekilleri ile birilikte bilgi verirlerse ne kadar zamanda kaç kilo veya cm incelme vs çookkk sevinirim

evet kullanan arkadaşlar ne kadar kaç kilo verdiniz kaç cm inceldiniz bilgi verirsenizzz çok ii olurr

Özellikle bel ve göbek çevresindeki yağlara yarıyor sanırım yeşil çay. Benim bi arkadaşm var okulda, incecik beli, zayıf da bi kız.
Çok abartmaz ama sürekli kurabiye, hamur işleri falan yapıp yer. Onlar ailecek 3-4 senedir yalnızca yeşil çay içiyormuş. Çok etkisini gördüm zamanında, şimdi de kilo almamı engelliyor bence diyor sürekli. Ben de başlıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…