Yeşil Çay Kürü

çileklisi güzel ben içtim
şu andada ginkgolu sunu içiyorum limonla ama buda idare eder

Bol su + yeşil çay hem kiloya hem de cilt güzelliğine iyi geliyor..Benim sivilcelerim neredeyse tamammen geçti. Ama yediklerinize dikkat etmeden zayıflama gibi birşey sözkonusu olamaz....

troidi az calışanlar icin sakıncalı dedi aktar...bu konuda bilgisi olan var mı ?

Yeşil çay için. Hipotiroid yavaş metabolizmayı sağlarken yeşil çay aksine hızlandırır. Kilo vermeye yardımcı olur ve enerji seviyesini artırır.

canım üstteki sağlıkla ilgili bir siteden alıntıdır .inşallah doğrudur bendede var hipotiroidi ve yeşilçay bende içiyorum çünkü.

Ben 2 aydır her gün 1 bardak iciyorum aksamları.İstedigim her seyi yiyorum.Sadece kilo aldırmıyor.Ama az yedigim günlerde kilo verdiriyor.

Ben her gün en az 2 fincan içmeye çalışıyorum. Yediklerinize dikkat ettiğiniz takdirde kilo vermede ve metabolizmayı hızlandırmada etkili bence. Doğadan ın yaseminli yeşil çayını seviyorum ben. Çileklisini de içiyorum arada o da güzel...

Kizlar Fransa"da Lipton Linea denilen bir cay var. Etkisi arttirilmis yesil caymis. 20 gunde, gunde iki bardakla kilo vermeyi sagliyor. Turkiyede de var midir bu caydan?

merhaba
bana da diyetisyen tavsiye etmişti yeşil çayı ama sallama olanları almayın demişti. işlenmiş oluyormuş ben lipton marka aldım 200 gr 6.50 tl berrak yeşil yazıyor üzerinde. tadını sevmedim ama içiyorum ve faydalı gerçekten tavsiye ediyorum

kıslar bende rejim yapmaya çalışıyorummmmm yeşil çay var evde ama sevmiyorum tadını onun için ılık yapıp biden içsem nolur..sıcak içmek şart deil demii:)

çinden bana kırmızı kutu içinde doğal yeşil çay geldi...
ama tadı burdakilere hiç benzemiyor. iğğrenç (allahım affet)
nasıl tadlandırcam ben bunu ?

yeşil çay hazmı kolaylaştıran bir ürün olduğu için zayıflamayı düşünenler tarafından çok tercih ediliyor. bende bi ara yeşil çay we benzeri fdoğal form çayları kullanıyordum ama sonradan duydum ki bi süre sonra bünyeniz buna alıştığı için içmediğiniz zaman sıkıntı çekiyormuşsunuz yani bu tarz hazmı kolaylaştıran içecekler daha sonra bağırsak tembelliğine neden olup (içmediğinizde) metabolizmanızın daha yvaşlamasına neden oluyormuş.. o yüzden bu tarz içecekleri daha çok metabolizması yavaş olan kişeilerin tercih etmeleri doğru olur diye düşünüyorum abartmamakta fayda var günde htta 2 günde 1 bardak içmek daha doğru olur sanki... biliyorsunuz zaten her şeyin fazlası zarar... sevgiler...

slmlar bayanlar bende dün başladım çaya ve ayrıca bana doktorum glifor verdi zayıflamam için ben tüp denicem o yüzden doktorum 5 kilo versen yeter dedi 1 ayda vermek istiyorum bide ekmeği baya bi azalttım inşllh veririm yaaa

Merhaba ben iki aydır günde 3-4 bardak içiyorum. Paketi ilk kez açıp içtiğim çaylarda sanki balık kokusu gibi bir koku oluyordu. Bu kokuyu artık duymuyorum. Ben yeşil çayı tadını sevdiğim için içiyorum. Normal çayı da şekersiz içtiğim için bu çayın tadı bana ağır gelmedi. Gariptir ki bağımlılık yapıyor sanki içmeden duramıyorum. Artık misafir veya eşim için demlediklerim hariç evimde siyah çay demlenmiyor.

bolucum glifor nedir?bahsettiğin doktor diyetisyen mi bizimle paylaşırsan sevinirim

bolucum glifor nedir?bahsettiğin doktor diyetisyen mi bizimle paylaşırsan sevinirim

cnm ben pcosluyum yani bir kadın hastalığı doğuştan gelen ve tüp bebek denicem allah nasip ederse doktorum 5 kilo vermemin iyi olacağını söledi ve pcosluların kilo vermesi biraz zor olduğu içinde bu hapı verdi doktorum ama glifor bir şeker hapıdır kesinlikle doktora sormadan kimse kullanmasınn yani diyetisyen değil doğum doktoru verdi

yalnız yükse kafein içerdiğinden akşam 8 den sonraki alımlar uykusuzluğa sebebiyet vermekte diye biliyorum ,kaldı ki bende de aynı etkiyi yapıyor :)))

Buaralar boşladım yeşilçayı, içtiğim zaman nedense daha dinç hissediyorum. Psikolojik midir nedir :) Ben Doğadan'ın yaseminlisini içiyorum genelde fakat poşet çay da pek önerilmiyor. Poşet dışında önerebileceğiniz var mı ?

Yeşil çay içmekten içimde yeşil çay ağacı çıkıcak artık Sabah,öğlen,akşam üzeri ve gece mutlaka içerim.Siyah çayıda bıraktım gibi bir şey bazen kahvaltıda annemin ısrarıyla içiyorum yarım bardak tabi.Bariz şu şu kadar zayıfladım diyemem ama ilk içmeye başladığımdan beri kendimi eskisinden daha rahat hissediyorum.

Ben de yeşil çaya alıştığımdan beri siyah içmiyorum, içemiyorum eskisi gibi. Üstelik kahve tiryakisi biri olarak nedense onu bile aramıyorum eskisi gibi... Arada krizim tutuyor o ayrı :) Gören herkes zayıflamışsın diyor, bu iyiye işaret!

Bu arada yok mu bana önerisi olan???

Yeşilçayı sıklıkla tüketmesemde birsüre içtiğimde kendimde değişiklik hissediyorum kilo veriyormuyum bakmıyorum ama göbek bölgesi küçülüyor sıkılaşıyor sanki.

yeşil çayı yemeklerden önce mi sonra mı içiyorsunuz? ben uzun zamandır içiyorum ama çok bi değişiklik yok yemeklerden sonra içiyorum sanırım önce içmem gerekecek iştah kesmesi için bide ben poşet çay değilde kurutulmuşunu aldım onu direk demliyor muyuz sonra kaynamış suyun içine mi bırakıyoruz bi bilgisini olan yazarsa sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…