Kızlar siz bu yeşil çayı öğünlerden önce mi, sonra mı içiyosunuz? Ben içine biraz limon sıkıp, çok az da sirke ilave ederek günde 2 fincan yeşil çay tüketiyorum. 1.yi sabah kahvaltımı etmeden yarım saat - 45 dakika evvel, 2.yi ise akşam 11 civarı içiyorum genellikle. Kilo vermeyi hızlandırma, en üst düzeyde etki sağlama açısından ne zaman ve ne şekilde içmek daha iyi olur bir bilginiz var mı bu konuda?
Ben de hiç içemezdim, tadı çok kötü geliyordu. Ama bergamot aromalı yeşil çay denedin mi, tadı normal siyah çaya yakın.. Denemediysen mutlaka dene, pişman olmassın :))ay ben yeşil cay tadını hiç sewmem yabunu tadlandırack bişey yok mudur bacılar :)
Kızlar unuttum sölemeyi ben tüm çayları şekersiz içerim çok daha güzel oluyo..mate çayını da bi arkadaşım tadını çok sevdiği için günde normal siyah çay gibi tüketiyodu ve istemeden 5 kilo verdi ve ben onun sayesinde tanıştım mate ile:))
mete nasıl bişey 5 biryerdenin içinde varmı bende 5biryerde var mete var onun içinde demi nasılbişeybumete
merhabalar benimde bir 5 kilo fazlam var vermek istiyorum geçen gün lip...nun naneli yeşil çayını aldım ama daha denemedim hemen yarun denicem bakalım gitsin artık bu göbek yaaa(
mate çayının tadı çok güzel ben severek içiyorum yeşil çaydan bile daha iyi..bu 5 i bi yerde çayının içinde de var sanırım ama az miktarda..ama mate ve yeşil çayı karıştırarak içerseniz herşeyden daha iyi sonuç verir emin olun ben demliğin içine 1 er tatlı kaşığı koyup üzerine sıcak su döküp kaynatmadan demlenmesini bekliyorum 5 dk sonra da içiyorum..bu ara malum bayram falan derken bende biraz kilo aldım hemen başlasam mate ve yeşil çay mucizeme hiç fena olmucak :) ama sanırım aksamları da 6 dan sonra bişe yemezsek bi de günde en az 2lt su ile daha çabuk veririz kilocuklarımızı di mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?