Yeşil Çay Kürü

Kızlar siz bu yeşil çayı öğünlerden önce mi, sonra mı içiyosunuz? Ben içine biraz limon sıkıp, çok az da sirke ilave ederek günde 2 fincan yeşil çay tüketiyorum. 1.yi sabah kahvaltımı etmeden yarım saat - 45 dakika evvel, 2.yi ise akşam 11 civarı içiyorum genellikle. Kilo vermeyi hızlandırma, en üst düzeyde etki sağlama açısından ne zaman ve ne şekilde içmek daha iyi olur bir bilginiz var mı bu konuda?

bazı arkadaşlar yemeklerden önce diyor bazılarıyemekler denyarım saat sonra miğdegenişlemesin diye ben yemeklerden sonra bazen önce içiyorum bazen açlık hissettiğimdegünde 3 bardak içiorum

bende yeşil çaya başladım 1 haftadır şişliği alıyor iyi geldi aktardan açık almıştım günde 2 bardak tok içiyorum

ay ben yeşil cay tadını hiç sewmem ya bunu tadlandırack bişey yok mudur bacılar :)
Ben de hiç içemezdim, tadı çok kötü geliyordu. Ama bergamot aromalı yeşil çay denedin mi, tadı normal siyah çaya yakın.. Denemediysen mutlaka dene, pişman olmassın :))

(bu arada aysimasev, kocaeli-izmit konusu başka yere taşınmış ama orada da kimse cevap yazmamıştı. Ben kocaeli'den ümidi kestim, türkiye'ye açılıyorum. Yokmu benimle arkadaş olacak kimse yaaa )

açık yeşil çayı içemeyenler içine yarım limon sıkıp içsin
bergamut aromalı bana çok ağır geldi içemedim ben açık içiyorum limonla gayet güzel gidiyor

arkadaşlardan biri poşet çay doğal olmuyor onu kullanmayın gibi bir şey yazmış ama geçen gün ntvde ender saraçı dinledim poşet çaylar eskisi gibi değil bilindik markalara güvenebilirsiniz poşeti muz ağcının liflerinden yapılıyor ve iple tutturulduğu için doğallığını kaybetmiyor hatta elinizden geliyorsa poşet çay kullanın diyor.yeşil çayı sevmeyenler için doğadanın gingkolu yeşil çayını tavsiye edebilirim kokusu da çok güzel.ayrıca sadece yeşil çay istediğiniz kiloyu yakalamaya yardım etmez şahsen doğruluğuna inanmıyorum.vücuttan toksin atmaya yarar detoks etkisi yapar bi zaman sonra kilonuzu sabitler ne alırsınız ne verirsiniz.yani öyle böreğini kekini ye sonra yeşil çay iç.olmaz yani.

bir de sabah aç karnına bir bardak sıcak suyun içine bir limon sıkıp için.onun da çok faydası oluyor zayıflamaya.günde 3 kuru kayısıyı mutlaka tüketin sindirimi müthiş hızlandırıyor.

ben yeşil çayı sabah yemekten sonraa,,bide akşam içiyorum tok..aralardada biberiye bide 7 otlu çay içiyorumm,,biberiyenin faydalarına bakabilirsiniz,acayip derecede kilo vermede oda işe yarıyomuş öğrendiğim an onada başladım..ha bide elma sirkeli ılık su içiyorum aylardır,,onuda araştırın derim kk'da var bi topiği,,isterseniz yorumlara bakın acayip dercede menunum tavsiye ederim...

ben normalde çayı şekersiz içerim hatta çok da çay içerim ama yeşil çayı bi iki kere arkadaşım çaydanlıkta demledi içemedim ya şekersiz tadını hiç beğenmedim

ben suan içmiyorum ama düğünümden 10 gün önce 55 kiloydum inanmayacaksınız günde 4 bardak sabah aç karnına ve özellikle yemeklerden sonra içtim( ama 1 er tatlı kaşığı da mate çayı ekleyerek )düğünün ertesi günü 48 kiloydum ama o hafta aksam yemekleri yemedim yani sadece karpuz falan yedim ama kahvaltı benim için çok önemlidir hep yaptım ha bi de düğün günü nerdeyse hiçbişe yemedim ve çok hareket ettiğimden sanırım gelinliğim harika oldu üzerime arkası bağcıklı olduğu için de sorun yaşamadım :) sonra tabi tatilde hemen 52 oldum ama olsun düğün fotoğraflarım tam istediğim gibi.. şimdi ne zaman kilo alsam hemen mate ve yeşil çay karışımı içiyorum muhteşem ikili benim için kesinlikle tavsiye ediyorum..

Kızlar unuttum sölemeyi ben tüm çayları şekersiz içerim çok daha güzel oluyo..mate çayını da bi arkadaşım tadını çok sevdiği için günde normal siyah çay gibi tüketiyodu ve istemeden 5 kilo verdi ve ben onun sayesinde tanıştım mate ile:))

mete nasıl bişey 5 biryerdenin içinde varmı bende 5biryerde var mete var onun içinde demi nasılbişeybumete

merhabalar benimde bir 5 kilo fazlam var vermek istiyorum geçen gün lip...nun naneli yeşil çayını aldım ama daha denemedim hemen yarun denicem bakalım gitsin artık bu göbek yaaa(

mete nasıl bişey 5 biryerdenin içinde varmı bende 5biryerde var mete var onun içinde demi nasılbişeybumete

mate çayının tadı çok güzel ben severek içiyorum yeşil çaydan bile daha iyi..bu 5 i bi yerde çayının içinde de var sanırım ama az miktarda..ama mate ve yeşil çayı karıştırarak içerseniz herşeyden daha iyi sonuç verir emin olun ben demliğin içine 1 er tatlı kaşığı koyup üzerine sıcak su döküp kaynatmadan demlenmesini bekliyorum 5 dk sonra da içiyorum..bu ara malum bayram falan derken bende biraz kilo aldım hemen başlasam mate ve yeşil çay mucizeme hiç fena olmucak :) ama sanırım aksamları da 6 dan sonra bişe yemezsek bi de günde en az 2lt su ile daha çabuk veririz kilocuklarımızı di mi :))

merhabalar benimde bir 5 kilo fazlam var vermek istiyorum geçen gün lip...nun naneli yeşil çayını aldım ama daha denemedim hemen yarun denicem bakalım gitsin artık bu göbek yaaa(

canım güvendiğin bi aktardan açık al yeşil çayı da diğerlerini de..ben sadece okulda poşet olanını içiyorum mecburen..bi de gece yatmadan önce bol su içersem sabaha göbeğim küçücük kalıo ama defalarca tuvalete kalkıyorum ve bu seferde uyku kalitem düşüyo..uzmanlar en az 8 saat gece uykusu kilo vermede çok önemli diyo yani :))

beşi biryerdenin içinde var ama hangisi bilemiyorum yeşil çay,biberiye funda, kekik,mete nasıl bişey kekiye benzeyen şeymi acaba açık ta var bende poşet olan 5biryerde de var

iyi akşamlar kızlarr :) yeni katıldım aranıza.. bu bitkisel çayların göbek yağlarını eriten bi karısımı falan var mı basım dertte bu bölgeyle

kızlar siz bu yeşil çayı sallama poşet halinde olanlardan mı içiyorsunuz? aktarlardan flan satılıyor mu acaba sallama dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…