Bizim burdaki markete gelmiş sarı bi kutu altkısımda bergomot oraomalı diyor omu
evet canım o .ben bide bitki çayı bardağı aldım günde 2 yada 3 fincan bardakta demleyip içiyorum.sanki cildede ii geliyor çünkü ben sigara kullanıyorum ve cildim matlaşmıştı biraz ama şimdi daha parlak geliyor sanki bana.
slm kızlar bundan bı kac ay once dıyetısyene gıttım ve bana demıstıkı bol bol yesıl ca ıc Dogru demıs 1ayda tam 5 kılo vermıstım =))
Sımdı tekrar basladm yesıl caya ama ben salaama poset cay dan ıcıorm caykur bıde dogadan onlardan ıcıorm yanı
bakalm 1ay denıcem bıde az yersem ınsallah verırım
kızlar nasıl demliyosunuz çayı bardağın içine 1 tatlı kaşığı koyup mu ,gün içinde içebileceğiniz kadar mı
bide yemeklerden önce mi yoksa sonra mı ??
ben doğuşun yeşil çayını aldım acaba o nasıl bi bilginiz varmı?
PrensesPeri; [COLOR="#0000CD" .!.:poşet çay demleme kadar etkili olmuyor.ben hep bu çayı içiyorum ve etkisinide görüyorum.tabi diyetle beraber.ilk sayfada arkadaşım örek çörek herşey yiyebiliyorsunuz demiş.zayıflamak isteyen bunu diyetle beraber denesin[/COLOR]
canım bende kullanıyorum bu çayı tabi rejimle beraber azaltım yemeğimi sen nekadar kg verdin nekadar zamanda merak ettim gaza gelmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?