• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

slm arkadaşlar bende başladım yeşil çaya ama sallama poşet içerisinde olmayanlardan.normal siyah çay gibi taneli olanlardan.2 yada 3 gündür içiyorum
sindirim sistemim kolaylaştırdı ve wc ye daha rahat çıkıyorum çok şükür kiii bende kabızlık had safhada.idrara çıkarıyor sürekli.zayıflamada yardımcı olurmu
bana bilmem ama kendimi daha ii hissediyorum şişlik yok en azından 3 gündür.

Bizim burdaki markete gelmiş sarı bi kutu altkısımda bergomot oraomalı diyor omu

evet canım o .ben bide bitki çayı bardağı aldım günde 2 yada 3 fincan bardakta demleyip içiyorum.sanki cildede ii geliyor çünkü ben sigara kullanıyorum ve cildim matlaşmıştı biraz ama şimdi daha parlak geliyor sanki bana.

evet canım o .ben bide bitki çayı bardağı aldım günde 2 yada 3 fincan bardakta demleyip içiyorum.sanki cildede ii geliyor çünkü ben sigara kullanıyorum ve cildim matlaşmıştı biraz ama şimdi daha parlak geliyor sanki bana.

sağol canım sende nezamandır kullanıyorsun etkisini gördünmü

slm kızlar bundan bı kac ay once dıyetısyene gıttım ve bana demıstıkı bol bol yesıl ca ıc Dogru demıs 1ayda tam 5 kılo vermıstım =))
Sımdı tekrar basladm yesıl caya ama ben salaama poset cay dan ıcıorm caykur bıde dogadan onlardan ıcıorm yanı
bakalm 1ay denıcem bıde az yersem ınsallah verırım

arkadaşlar ben yeşil çayı çok severek içiyorum.
1 çay kaşığı yeşil çayı 2 tane karanfili 1 fincan sıcak suda demleyerek için bence çok lezzetli oluyor.

slm kızlar bundan bı kac ay once dıyetısyene gıttım ve bana demıstıkı bol bol yesıl ca ıc Dogru demıs 1ayda tam 5 kılo vermıstım =))
Sımdı tekrar basladm yesıl caya ama ben salaama poset cay dan ıcıorm caykur bıde dogadan onlardan ıcıorm yanı
bakalm 1ay denıcem bıde az yersem ınsallah verırım

bende sallama içiyorumbakalım alayım markete gelmiş 1 aydır arıyom bu çayı bizim burdaki markete gelmiş beşi biryerde aldım onu unutuyorum bazende zor geliyor yapması

kızlar nasıl demliyosunuz çayı bardağın içine 1 tatlı kaşığı koyup mu ,gün içinde içebileceğiniz kadar mı
bide yemeklerden önce mi yoksa sonra mı ??

bende yeni başladım aç karnına olması daha iyi sanırım.kaynamış suyu biraz bekletip yapacağın miktara göre içine bir yada iki çay kaşığı koy ve 2-3 dk demle çok fazla demlememek gerekiyor.kalan fazla çayı buz kalıbına koyup dob-nduruyorum ve buz küplerini cildime sürüyorum inan acayip işe yarıyor:62:

bende bugün içmeye başladım dün aldım bu kutu yeşil çayı bende süzüpte içiyorum 2 çay kaşığı koyuyorum soğuduğu zaman iğrenç oluyor ılıkken daha güzel tadı

kızlar nasıl demliyosunuz çayı bardağın içine 1 tatlı kaşığı koyup mu ,gün içinde içebileceğiniz kadar mı
bide yemeklerden önce mi yoksa sonra mı ??

büyük 300 ml bardaga (normal su bardagından az büyük)1 tatlı kaşıgı koyup 5 dk sonra süzüyorum.tüm gün içeceğimi değilde bardak bardak demliyorum.

ben doğuşun yeşil çayını aldım acaba o nasıl bi bilginiz varmı?

poşet çay demleme kadar etkili olmuyor.ben hep bu çayı içiyorum ve etkisinide görüyorum.tabi diyetle beraber.ilk sayfada arkadaşım örek çörek herşey yiyebiliyorsunuz demiş.zayıflamak isteyen bunu diyetle beraber denesin :34:

PrensesPeri; [COLOR="#0000CD" .!.:
poşet çay demleme kadar etkili olmuyor.ben hep bu çayı içiyorum ve etkisinide görüyorum.tabi diyetle beraber.ilk sayfada arkadaşım örek çörek herşey yiyebiliyorsunuz demiş.zayıflamak isteyen bunu diyetle beraber denesin :34:[/COLOR]

canım bende kullanıyorum bu çayı tabi rejimle beraber azaltım yemeğimi sen nekadar kg verdin nekadar zamanda merak ettim gaza gelmek için

canım bende kullanıyorum bu çayı tabi rejimle beraber azaltım yemeğimi sen nekadar kg verdin nekadar zamanda merak ettim gaza gelmek için

canım ben 2008 de düğünüm için 6 ayda 10 kg verdim.şok diyet falan yapmadım.sabah akşam işe gidip gelirken yürüdüm o kadar.şimdi alıdm.yine diyetteyim.hergün sabah akşa koca bardak içiyorm :34:

Back