Poşet çaylar birçok işlemden geçiyor.. Yanii ne kadar doğal yani kısa işlemden geçmiş o kadar iyi..ya arkadaşım neden poşet çay almayalım anlamadım ben bunu? özelime yazarsan sevinicem ok
kızlar benim feci şekilde iştahımı kesiyor.deneyin mükemmel bişey
canım sen nasıl tüketiyorsun yeşil çayı :uhm::uhm::uhm:söylediğin gibi bergomatlyı aldım çok güzelmşş tadıı yemeklerden sonra mı tüketıyorsun? demliğe 1 çay kaçığı kooyup 5 dk demledıkten sonra yemeklerden sonra tüketmeye başladım bugun ilkdefa bunu denedım ve çok memnunum tadııı sandığım kadar kötü değil aksine hoş bir aroması varmışş :teytey:
ya kızlar bişi sölicem yeşil çayı yengem devamlı kullanıo tuvalete çıkmak için bana demişti fazla kullanma sadece ihtiyacın oldugunda kullan kabız oldugun durumlarda yoksa alışkanlık yapıyo bu sefer çay içmeden tuvalete çıkamazsın die :sm_confused: bence fazla alıştırmayın yinede siz bilirsinizCADIARZU
birde sindirim sorunu yaşıyorum bağırsaklarım çalışmıyor acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? bitki çayı tüketiyorum form çayları falan elma sirkesi içiyorum ama nafile sanırım bunlar bende alışkanlık yaptığı için mi
arkadaşlar,ben yeşil çayı inanın zorla içiyorum.tadı çok kötü geliyor bana.acaba benim içtiğim çayın markasıyla mı ilgili?doğadan marka sade yeşilçay içiyorum.sayfanın başında başka bir marka önermiş arkadaşlar ama boş yere almayayım hepsinin tadı aynıysa.önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?