. Canım merhaba gerçi sende yazalı çok olmuş ama ben yine de yazmak isterim. Yeşil çayı yemeklerden yarım saat önce içersen daha faydalı olur. Ayrıca yemekten önce ictigin için tokluk hissi verir ve daha az yemiş olursun. Ben ne zaman yeşil çay icsem sık sık tuvalete çıkıyorum. Bende gerçekten işe yaradığını dusunuyorumMerhabalar, konuyu hortlatıcam ama yeşil çaya başlayacağım günde 3 öğün içeceğim . Kullananlara sormak istediğim bir şey var belki yazanlarda olmuştur ama o kadar sayfanın hepsini okuyamadımöğünlerden önce mi içmeli yoksa sonra mı onu bi bilemedim yorumlarınızı bekliyorum herkese sevgiler :)
. Canım merhaba gerçi sende yazalı çok olmuş ama ben yine de yazmak isterim. Yeşil çayı yemeklerden yarım saat önce içersen daha faydalı olur. Ayrıca yemekten önce ictigin için tokluk hissi verir ve daha az yemiş olursun. Ben ne zaman yeşil çay icsem sık sık tuvalete çıkıyorum. Bende gerçekten işe yaradığını dusunuyorum
Ben caylan 1 haftada 7 kilo verdim asiri guzel sadece ishal cok oluyorsu yane baya bi vakit gecirioyrunuz wc de ama lütfen kilo verenler formul cayini icin ve oyle diyet yapin asiri ise yariorKızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...
Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
kesinlikle zayıflatıyor..Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
Canim nasıl içtin ve ne kadar sürede kaç kilo verdinkesinlikle zayıflatıyor..
Ben böyle 4 kilo verdim. Cildim cok degisti. Sivilcelerim yok oldu birdenAy bikaç gün önce yazmıştım buraya boğazını tutmazsan ne içsen boş diye..bir haftadır hafif diyet eşliğinde günde 2 defa yeşil çay içiyorum bu hafta 2 kilo vermişim ..inşallah devamı da gelir
Bravo size45 gün boyunca düzenli her gün ..ama kesinlikle şeker de yemedim..7 kilo verdim.
Ayrıca ceviz suyunun da faydası çok abartmamakla birlikteMerhaba üzerinden baya yıllar geçmiş. Ben bi haftadır yeşil çay içiyorum sabah akşam aç karnına. Ilık şekilde bir de ceviz suyu içiyorum günde 3 tane de ceviz ve günde 5/7 hurma yiyorum. 2/3 litre su tüketiyorum. Tuvaletim normalde iyidir şimdi daha iyi kilo vermedim hatta almadım şükür ama çok nadir ekmek yedim genelde sabahları hatta iştahımı kesti diyebilirim ama kilo veremedim hala. Kaç günde etkisini gösterir ve kaç gün daha içmem gerekiyor? Bana bilgi verebilir misiniz acaba?
Hayırlı Ramazanlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?