• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

yemeklerden önce olması gerekir sanırım mantıklı düşünüldüğünde vucudun direk kullanabilmesi için ama ben karışık içiyorum aç tok fark etmiyor yeni başladım ben de ballı tarçın çayı ile birlikte :52:

kızlar yeşil çayı kesinlikle tavsiye ediyorum.metabolizmayı hızlandırıyor ve ödem attırıyor bende.tarçın çubuğu koyun içine.tatlı isteğinizi sıfıra indiriyor neredeyse.
diyetdeyseniz kilo vermenizi hızlandırıyor.
tadıda kokusuda hoşuma gidiyor benim.

Benim gibi sallama poşet yeşilçaylarını sevmeyenlere müjde. Çaykurun metal kutu içindeki Bergamut arolaı yeşilçayını için.. kesinlike tavsiye derim..

bende bnu kullanıyorum cnm.tadını da cok sevıyorm..çok alıştım yeşil çaya.içmeyınce eksiklik hıssedıyorm sankı..

içine bol limon sıkın.çayın acı tadı tamamen gidiyor.çok nefis içilesi bir hal alıyor..

Kilo vermek için değil de sağlığa çok çok faydalı olduğu için içine bol limon sıkarak şekersiz içerim her zaman
kendimi çok iyi hissettirir gerçekten..
yemeklerden önce ve sonra içiyorum genelde
günde en fazla 3 bardak içilmeliymiş..

kilo verdirmiyor yeşil çay.sadece vücuttaki ödemi çözmeye yardımcı.yani zayıflatıyor denemez buna...

zaten yeşil çaayın acı tadı olmuyor bence..
demleme süredi var o süresi var,o süreyi aşarsanız acılaşır.

yeşilçayı içince şişkinlik yapıyor bende.
böyle olan varmı,yoksa bendemi anormallik var anlamadım.:1:

Arkadaşlar şubatı 18 den beri diyetisyene gidiyorum.

her ana öğünden sonra günde 3 defa olmak üzere yeşil çay verdi.

Metabolizmayı hızlandırıyormuş.

tam 15 kg verdim şimdi..

Benimde arkadaşım japonyadan getirmişti, toz halinde ve zor bulunuyormuş bende arada da olsa içiyorum ama aksatmamak lazım heralde.. hatta bunların icetea gibi olanalrı varmış japonyada onlar cidden zayıflamada yardımcı oluyormuş..

merhaba,
çok güzel kilo vermişsin.
sakıncası yoksa diyet listeni paylaşabilirmisin?

paylaşırım ama çok uzun zaman alır.Oturup yazmam gerekicek. Perşembe akşamı vakit ayırabilirim. çünki şubat ayından beri listemi 15 defa değiştirdi.
Çok iyi bir diyetisyen.
TV lere de çıkıyor.

Ama kişiye özel olduğunu unutmayın bu listenin. muhtemelen diyet listemi diyet bölümünde yayınlarım.

ama şimdiden söylim. kibrit kutusu peynir filan tarzında bir liste. kibrit kutusu kavramına gıcığı olanı sarmayacaktır..

merhaba arkadaşlar benimde 10 kg fazlam var. buradaki başarıları okuyunca bende yeşilçaya başlamak istiyorum. en kısa zamanda alacağım. ama hangi markayı almalıyım? nasıl kullanmalıyım. poşet çaymı alayım yoksa demleme mi? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. haydi gitsin yağlaarrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Yeşilçayı 3-4 senedir içen birisi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum..
Fit kalmanızı sağlıyor :8: Hazmı kolaylaştırıyor, tartıda farketmezseniz bile kesinlikle vücudunuzda ki değişiklikleri hissediyor olacaksınız :34:

Artık benimkisi alışkanlık oldu normal çay gibi götürüyorum :emir_bebek:

Onsuz olamam:90:

bende 2 aydır kullanıyorum,çok faydası var ama poşette kullandım ama elimdekiler bitsin ,,hatta bitmeden demleme toz olanlardan alıcam:51:

Yeşilçay'a ara vermiştim ve bugünden itibaren yeniden başlamayı düşünüyorum.Bencede çok faydalı...

Yabancı bir kolejde çalışırken Çinli bir hoca memleketinden dönerken bana da getirmişti.Allahın gücüne gitmesin ama limonladım, sosladım, soğuk,ılık içtim gene de banamısın demedi, komple atmıştım çöpe.Şimdi marketten poşet olanlardan aldım.Ohh limonlu çay gibi, çok da lezzetli.Ama sanırım işe yarayanları biraz tadı değişik ve içimi zor olanları :5:

daha önce yazmışımdır belki ama...
kilo verdirmesini bilmiyorum pek, iştah kapatıyo biraz
ama bence bariz faydası cilde, çay içtim cildim güzelleşti kadar basit yani, aşırı bi cilt probleminiz yoksa tabii

Back