Yeşil Çay Kürü

bazı arkadaşlar bunu sürekli içtiklerini ve alışkanlık haline getirdiklerini söylemişler peki sizin kilo durumunuz nasıl koruyabiliyormusunuz yada alışkanlık yaptığı için kilo veremiyomusunuz bu konuda bilgi verebilirmisiniz

ben yemekten kesince kilo verdim, işe yarayan kısmı var..üstelik sağlığımızı yitirmeden zayıflatır.. ama dediğimiz gibi sırf yeşilçayla diyet diye bişey sözkonusu olamaz sadece yardımcı olur.. a.s

Yeşil çay ile 4 kilo verdim 1 ay bile olmadan.Ancak yediklerime de dikkat ederek.Artık alışkanlık haline getirdim.Günde en az 3 fincan içiyorum.

ben çaykurun bergamotlusunu aldım teneke kutuda onu içiyorum hatta çay yaparken 1 yemek kaşığıda çayla karıştırdım içtim.

selam
bende uzun zamandır yeşil çay içiyorum günde 2 bardak sabah ve öğleden sonra işe yaradımı bilmiyorum kiloda vermedim açıkçası ama siyah çaydan çok daha sağlıklı ve sıvı almuş olmak için içiyorum doğadan ginko aromalı tavsiye ediyorum birazda limon sıkarsanız şekersiz iyi bir tat elde ediyoruz.

arkadaşlar diğer sayfaları okumadım ama bende geçen yıl içtim yeşil çay, düzenli olarak 2 ay içtim, evet ben de kilo verdim iki ayda yaklaşık 3-4 kilo. yalnız şöyle bir durum var, karnım ağrımaya başlamıştı daha doğrusu tuvalete çıkamamaya başladım, kabızlık ve dahilinde ne kadar zorlasam da yapamıyordum. doktora gittim ve bağırsaklarım içtiğim yeşil çaydan dolayı kendini kolaya alıştırmış ve kendi kendine çalışamaz olmuş... lafı uzatmayayım, yeşil çayı kes dedi doktor ve meyve ye dedi tabiki.. ilaç tedavisi yapmayalm başta böyle dene dedi. ve ben de bunu yaptım ama bıraktıktan sonra o verdiğim kiloları (yememe gerçekten dikkat ederim her zaman) paşa paşa geri aldım. bilmiyorum tabiki içmeyin diyemem ama doktorun da bana tavsiyesi günde en fazla 1 fincandı, ben paylaşmak istedim..

ben bir kutu içmiştim çaykurunkinden şimdi de yeni başladım
bilmiyormu ama zaten kabızlık var bende bakalım etkisi ne olcak
ne zor iş bu kilo vermek yaaa

arkadaşım geçmiş olsun mademki tuvalet mevzusu açıldı, bendede tam tersi oldu.. kabızlık sorunu yoktu olmadıda fakat içmediğim zamanlarda tuvalete çıkmadığım oluyor ben bununla birlikte bağırsakları iyi çalıştırdığına yoruyorum.. yeşilçayın faydalı olduğunu anladım.. demekki her bünyeye göre değişiyor..

bende normalde kabızlık vardır ama yeşil çay içince bu ortadan kalkıyor ve zayıflatıyor gibime geliyor..

canım benim, işte benim demeye çalıştığım şey bu, bir süre sonra bağırsak tembelleşiyo ve çayı içmeden tuvalete çıkamıyosunuz, sorun burda, bende bu sebeple rahatsızlandım zaten, yani benim tavsiyem günde en fazla 1 fincan, zayiflamak için funda yaprağını da deneyebilirsiniz arkadaşlaro da çok faydalı, ama içinde biberiye karışımı olan çaylardan tavsiye etmiyorum, çünkü biberiye birden zayıflatıyo doğru ama bıraktığınızda inanılmaz iştah açar ve kilolar fazlasıyla geri döner.. yani önce biraz araştırın, tabi ki de sağlıklı ürünler kullanmak en güseli a.s.

evet flamekiss araştırmak gerek böylece fundanın aslında zararlı olduğunu öğrenmiş olursun..

----------------------------------------------------

7-8 senedir hergün yeşilçay içerim en az 2 bardak en fazla 4 bardak çok çok seviyorum
unutmayalım kii yeşil çay çinlilerinde de sağlıklı ve uzun yaşama ayrıca zayıf kalma formülüdür

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum bileniniz varsa ltfn yanıtlayın.antidepresan kullanıyorum ben acaba yeşil çayın bir zararı olabilirmi.antidepresan kullanıp yeşil çay içen varmı aranızda

slm kizlar butun yorumalri okudum bende pazartesinden itibaren baslicam bakalim ise yaricakmi tabi spor ve bogazimi tutarak okudugum yorumladan sunu anladim kizlar bu cay tualate duzgun cikanlari kabiz kabiz onlarida duzeltio galiba :))))
kizlar her cumatresi buraya kilomuzu yazalimi bakalim ise yaramismi yaramamismi benim kilom 92 pazartesi baslicam cumartesi kilumu yazarim buraya

hani yazmamışsınnn

ben de sürekli yeşil çay içiyorum bazen günde üç büyük fincan ama tuvalet sorunum hiç olmadı.. şu bi gerçek milyonlarca zayıfalama ilacı tozu kapsülü bilmemnesi var bu en güvenli olanı kesinlikle zayıfalmak bi yana cildi bile güzelleştiriyo gerçekten ama bağırsak tembelliği olanlar 1 fincandan fazla tüketip de sonra bana sen dedinde içtik demesinkaydirigubbakcemile3 ben kendi bünyeme göre konuşuyorum..

ben az önce içtim bir kupa..bundan sonra her gün düzenli olarak içeceğim.gelişmeleri de yazarım arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

anne sütünede iyi geliyormuki bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

artırır diye okudum ben bi sitede canımcım.
ama kafein içerdiğinden dolayı sabah saatlerinde içmeni tavsiye ederim nacizane..
en azındna ben öle yapıcam:1closedeyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…