Yeşil Çay Kürü

eğer bu yeşil çay iyiyse çok dua derim size... 10 kılo vermem gerekıyor.. alıp hemen baslayacagım... :)

İnşallah sende işe yarar arkadaşım, ben 4 kilo verdim durdum.Benim iştahımı kesti.Bu kadar da olmak istemiyorum aslında sebze meyve yemem lazım ama canım istemiyor.Doğrusu da bu değil.Sanırım vücudum az kaloriye alıştı.Bol su içmeyi ihmal etme.Yanında bir de spor yapabilsen süper olur diyeceğim ama ben yapamadım.Yüzsüzlük yapmayayım şimdi.

Kelin ilacı olsa başına sürermişsenağlama
Canım ya, gel bayramdan sonra seninle şu sandoloz sakızı olayına başlayalım.Ben bir de şu tiroid hormonlarımı tahlil ettireyim diyorum.

tamam tatlım. ben memlekete dönünce hemen aldırdım babama yeşil çay, sandaloz sakızı falan.. hatta bugun başladım.. az önce çiğnedim birini.yeşil çayım da kaynıyo ocakta. hatta lahana corbası diyetine baslıyorum bugun annemle.. onun da kilolar aldı basını gitti.. ben hastalanmıstım bi ara gnde 25 tablet ilaç+ serumlar kullanıyodum... ondan sonra artık kilo verememeye başladım:/ bakalım nolucak.. tiroidlerine falan baktır sende bi.. umarım bişiy cıkmaz :çok üzgünüm:

kızlar yıllardır kabızlık sorunu çeken biri olarak devam yeşilçay oldu resmen:1shok::lepi:
2 haftadır kullanıyorum.vücuttaki ödemide atıyor.bağırsaklarıda çalıştırıyor.
kesinlikle tavsiye ederim.ama sallama yeşilçaylar değil.çaykurun kutu şeklinde olan yeşilçayını kullanınyerimseniben

hmm:S-tatlicadiarzu- ben babama aktardan aldırmıştım.. bol bol çişimi getirdi sadece baska da bişi olmadı. gerci henüz 2 gün oldu:S

kızlar sabah aç karnına içildimi çok iyi oluyo daha çok inceliyorsunuz ve çok yemek yediğinizde arkasından limon sıkıp içerseniz hele bide içine biberiye de katarsanız ne varsa hepsini eritiyo

yani şimdi aktardan falan yeşil çay alcaz,bardağa koycaz sıcak suyla demlicez içcez,sonra da zayıflıcaz mı bu kadar mı yani?günde kaç posta içmemiz gerek?hemen başlıyım ben o zaman

Arkadaşlar;
Yeşil çayı antioksidan ve zayıflama etkisinden dolayı içerken farkettik ki ,aynı zamanda göğüsleri de bihayli dolgunlaştırıyor.Başka farkaden var mı?Göüsleri küçük yada dolgunluğunu kaybetmiş olanlar bi deneyin bakalım.Günde demleme usulü enaz 800-1000mlt (3-4 kupa) birde limon ekleyerek.Ortalama 2 haftadan sonra belirginleşiyor.(Bana çok teşekkür edeceksiniz)

oha büyümesin göğüslerim:Szaten 85 numara:S

arkadaslar bu sandoloz sakızının resmını koyabılırmısınız nasıl bısey bılmıyorum burda varsa almak ıstıyorum

arkadaşlar yeşil çayın kilo verdirdiğini duydum bende diyete vede spora başlıcam vede yeşil çaya başlıcam bakalım verecekmiyim şimdilik çayla başlıyorum devamında spor ve rejim hadi hepberaber burada paylaşalım tecrübelerimizi:lepi:

yeşil çayla ilgili kimsenin deneyimi yokmu bazıları zararlı diyor ama ben inanmıyorum sonuçta bu bir bitki

ben zamanında iciodum vede guzel zayıflamıstım ama sadece yesil cay deil spor ve diyet ve yesil cay. selulitleride yok edio mideyi dinlenirio yagları eritio tavsiye ederim kesinlikle

ben bir yeşil çay delisiyim.. ne zaman içmesem karın bölgemde şişkinlik oluşur.. alışkanlık yapar..
sağlık açısından en faydalı çay olarak bilinir.. zayıflama aracı olarak görmedim, düzenli içildiğinde metabolizmayı dengeli çalıştırmaya yarıyor..

bende yeşil çay bağımlısıyım içmediğim zaman bir eksiklik hissediyorum.zayflattığını bilmiyorum ama diğer çaylardan çok faydalı.bu arada bende bu siteye yeni katıldım heinize merhaba

yesil cay gercekten ise yariyo bende zamaninda denedim ama tek yesil cayla olmaz yaninda sagliklida beslencen

yesil cayin faydalari:

Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde :
Kanser riskini azaltır
Tümörü küçültür
Antioksidandır
Kolestrolü düşürür
Tansiyonu ayarlar
Kan şekerini ayarlar
Bakterileri öldürürür
Grip virüsünü öldürür
Ağız kokusunu önler

Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :
Stresi azaltır
Gribi önleyicidir

Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :
Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır
İdrar söktürücüdür

Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :
Kan damarlarını güçlendirir

Yeşil çay içindeki polisakkaridler sayesinde :
Kan şekerini düşürür

Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde :
Diş çürümesini engeller

Yeşil çay içindeki E vitamini sayesinde :
Antioksidan olarak rol oynar
Yaşlanmayı geciktirir

Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adlı kimyasal madde sayesinde :
Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor
Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.
Alzheimer'i önleyici
Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor

Yeşil Çay:
Anti enflamatuar, hücre yenileyicidir.
Arterioskleroz riskini azaltır
Damar sertliğinden koruyor. Kılcal damarları büzerek ödem oluşmasını önlüyor.
Deriyi besler
Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiler ve, hastalıklarını azaltır
Kemik erimesini engelliyor
Kilo verdirir
Mide ve barsak problemlerini hafifletir
Migreni geçiriyor
Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlar
Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekler
İstenmeyen yağların %30'unu absorbe eder

Unutmayın!!!
• Sabah aç ve akşam yatmadan önce birer bardak yeşil çay önerilir.
• Yeşil çayınıza şeker koymayınız,
• Tatlandırıcı olarak süzme bal koyabilirsiniz.
• Etkili olabilmesi için aç karnına, sıcak ve yudum yudum içilmelidir.
• Bizden demesi: siz siz olun yeşil çayı için!!!a.s

ÇAYKUR

bu bilgileri internete buldum umarim isine yarar

ben de her gün içiyorum öğlen ve akşamları..bazen öğlenleri içemesem de akşamları hep düzenli içiyorum alışkanlık oluyo insan içmeyince eksiklik hissediyo ve yedikleri de hazmettiriyo süper ya yeşil çaykaydirigubbakcemile2 annemle babamı da alıştırdım hihoyyyt

bnde yaklasık bi haftadan beri düzenli yesil cay içiorum.we gercekten faydasını gördüm özellikle vücuttaki ödemi şişliği atıo we hazmı kolaylaştırmada bire bir.ben akşamları 1 kupa limonlu yesil çaydan artık asla wazgecmemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…