Yeşil Çay Kürü

canım, karnım dümdüz değil ama o şiş görüntü yok.Bunu daha 5. gün oldu yapıyorum.Bir ay sonra daha belirgin bir değişme olur diye düşünüyorum.

Sevgili izotop çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah bizde de güzel etkiler yapar. benim göbek yok düze sayılır o yönden şanslıyım. yandan ve önden görününce ipinceciğim ama gel gör arkayı dönünce olay orda kopuyor :) malum basenlerden kurtulamıyorum. ben diyetle ve akapunturla 30 kilo verdim :) Allaha çok şükür iyiyim şimdi ama ne desende evde oturmak yaramıyor ve bu basenlerde ırsi sanırım :) tekrar sağol canım öptüm...

kızlar kesinlikle iştah kesiyo.deneyin ve farkı görün.3 gündür 2 fincan içiyorum.göbeğimin şişliğinin azaldığını hissedebiliyoruma.s

Frape;
Ben deniz tuzunu internetten sipariş etmiştim.Bir kasenin içine 2 yemek kaşığı tuz ve bir çay bardağı su koydum karıştırdım.Bu kadar hazırlanışı.
Kızlar;
Hamileyken ve emzirirken yeşil çay kullanımını pek önermiyorlar.Özellikle de hamileyken.
Bitkiler ve bitki yağları çok güçlü etkiye sahipler.Şöyle söyleyeyim ki.Bu ağrılarımın geçmesi için 5 gün boyunca antibiyotik ğne kullanmam gerekiyor.Yeşil çay 2 günde geçiriyor.Varın siz düşünün artık...
sevgiler....

benim bu kabızlık iyice saçma bi hal aldı..günde 3 bardak yeşil çay içiyorum banamısın demiyor...kafamçokkarıştı

ya arkadaşlar.. yeşil çayın biraz kilo verdirdiğini sonra o kilonun altına düşemediğinizi duydum dogru mu bu:S

kızlar kesinlikle iştah kesiyo.deneyin ve farkı görün.3 gündür 2 fincan içiyorum.göbeğimin şişliğinin azaldığını hissedebiliyoruma.s

kafamçokkarıştıbende mi bir enayilik var bende içince tam tersi acıkıyorum öğleden sonra içiyorum yanınada bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum nedense

valla çok iştah kestigini söyleyemeyecegim ama inceltiyor ben bir ara elma sirkesi birde yeşil çay faydasını görmüştüm yinede yeterli dgldi üstelik yediklerimi kısmıştım abur cubur da yok sporda yapıyordum o dönem..tabbi aldıgım ilaçları düşünemedim bende bir de pko çıktı o yüzden hep dikkat etmem gerektigini söyledi doktorum kiloma.. bu yeşil çay hamile iken içilmiyordu dimii ben düşünüyorum bebek ama kullanırken gebe kalırsam zararı olurmu?

ya arkadaşlar.. yeşil çayın biraz kilo verdirdiğini sonra o kilonun altına düşemediğinizi duydum dogru mu bu:S
Doğru mu bu yabenneyaptımki.Bende böyle bir problem var.55'te kaldım.Yeşil çayı asla bırakmam ama yanına destek bir yöntem arıyorum???

Doğru mu bu yabenneyaptımki.Bende böyle bir problem var.55'te kaldım.Yeşil çayı asla bırakmam ama yanına destek bir yöntem arıyorum???

ben de bundn korkuyorum işte.. başlasam mı başlamasam mı yeşil çaya bilemedim.. zaten cok zor kilo veriyorum..ayda 1 ancak..

Ama forumdaki arkadaşlar hep aynı noktada dikkatle durmuşlar.İLK verilen kilo hızlı verilir ve vücut metoda alışırsa ona uyum sağlar diye.Demek ki benim de vücudumu şaşırtmamın zamanı gelmiş.Ben diğer faydalarından dolayı bırakmam zaten yeşil çayı.Form plus içtim bir kaç gün.Bir daha içmem tövbe.Sabahlara kadar tuvaletten çıkamadım.İnanılmaz şişkinlik ve gaz yaptı.Bir de diare,içindeki sinamekiden dolayı.Yok yok bitti plus işi.Başka bir şey denemeliyim ama ne???

hmm demek ben o kadar spora ve diyete karsı bu nedenle veremedim kilo:S vucut şaşırtma nası oluyo ki.. ne yapmam gerek bunun için:S

bence ideal kilodaysanız altına inmek çok zor olur. ilk defa duydum böyle bişey. fikrimce eğer kilonuz fazla ise fazla ve hızlı kilo verirsiniz. ama kilonuz ideal olmuşsa altına zor inersiniz. ondan dolayı kilosu az olanlar kilo vermekte zoırlanır. ben çayla alakası olduğunu düşünmüyorum. ahh keşke 55 olsamda altına inemesem :)))

7beyaz Uzmanlar buna plato evresi diyorlarmış.İlk verilen 5-10 kilo hızlı veriliyormuş fakat sonra baskülün ibresinin milim oynamadığı yaklaşık 3 haftalık bir süreçmiş bu.Bu durumdan kurtulmak için de vücuda sürpriz yapıp başka bir yöntem denemek gerekiyormuş.Çok şükür tombiş değilim ama 5-8 kilo daha vermem lazım.Boy selvi değil malum.

benim de 5-6kilo vermem lazım.. ama veremiyorum cıldırıcam.. nasıl oluyor şaşırtma bana yardım et:'(

benim de 5-6kilo vermem lazım.. ama veremiyorum cıldırıcam.. nasıl oluyor şaşırtma bana yardım et:'(

Kelin ilacı olsa başına sürermişsenağlama
Canım ya, gel bayramdan sonra seninle şu sandoloz sakızı olayına başlayalım.Ben bir de şu tiroid hormonlarımı tahlil ettireyim diyorum.

eğer bu yeşil çay iyiyse çok dua derim size... 10 kılo vermem gerekıyor.. alıp hemen baslayacagım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…