benim bu kabızlık iyice saçma bi hal aldı..günde 3 bardak yeşil çay içiyorum banamısın demiyor...kafamçokkarıştı
kızlar kesinlikle iştah kesiyo.deneyin ve farkı görün.3 gündür 2 fincan içiyorum.göbeğimin şişliğinin azaldığını hissedebiliyoruma.s
Doğru mu bu yabenneyaptımki.Bende böyle bir problem var.55'te kaldım.Yeşil çayı asla bırakmam ama yanına destek bir yöntem arıyorum???ya arkadaşlar.. yeşil çayın biraz kilo verdirdiğini sonra o kilonun altına düşemediğinizi duydum dogru mu bu:S
Doğru mu bu yabenneyaptımki.Bende böyle bir problem var.55'te kaldım.Yeşil çayı asla bırakmam ama yanına destek bir yöntem arıyorum???
Ama forumdaki arkadaşlar hep aynı noktada dikkatle durmuşlar.İLK verilen kilo hızlı verilir ve vücut metoda alışırsa ona uyum sağlar diye.Demek ki benim de vücudumu şaşırtmamın zamanı gelmiş.Ben diğer faydalarından dolayı bırakmam zaten yeşil çayı.Form plus içtim bir kaç gün.Bir daha içmem tövbe.Sabahlara kadar tuvaletten çıkamadım.İnanılmaz şişkinlik ve gaz yaptı.Bir de diare,içindeki sinamekiden dolayı.Yok yok bitti plus işi.Başka bir şey denemeliyim ama ne???
Uzmanlar buna plato evresi diyorlarmış.İlk verilen 5-10 kilo hızlı veriliyormuş fakat sonra baskülün ibresinin milim oynamadığı yaklaşık 3 haftalık bir süreçmiş bu.Bu durumdan kurtulmak için de vücuda sürpriz yapıp başka bir yöntem denemek gerekiyormuş.Çok şükür tombiş değilim ama 5-8 kilo daha vermem lazım.Boy selvi değil malum.bence ideal kilodaysanız altına inmek çok zor olur. ilk defa duydum böyle bişey. fikrimce eğer kilonuz fazla ise fazla ve hızlı kilo verirsiniz. ama kilonuz ideal olmuşsa altına zor inersiniz. ondan dolayı kilosu az olanlar kilo vermekte zoırlanır. ben çayla alakası olduğunu düşünmüyorum. ahh keşke 55 olsamda altına inemesem :)))
7beyaz
Uzmanlar buna plato evresi diyorlarmış.İlk verilen 5-10 kilo hızlı veriliyormuş fakat sonra baskülün ibresinin milim oynamadığı yaklaşık 3 haftalık bir süreçmiş bu.Bu durumdan kurtulmak için de vücuda sürpriz yapıp başka bir yöntem denemek gerekiyormuş.Çok şükür tombiş değilim ama 5-8 kilo daha vermem lazım.Boy selvi değil malum.
benim de 5-6kilo vermem lazım.. ama veremiyorum cıldırıcam.. nasıl oluyor şaşırtma bana yardım et:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?