• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

şu 3-4 günde bir wcye cıkma sorunuma iyi gelsin de başka ihsan istemez..

ben bunda aldım bugün,içmeye de başladım.
hadi hayırlısı..

81844_buyuk_zoom.jpg

artırır diye okudum ben bi sitede canımcım.
ama kafein içerdiğinden dolayı sabah saatlerinde içmeni tavsiye ederim nacizane..:utangac:
en azındna ben öle yapıcam:1closedeyes:

ayy canım ya inşallahh:Saruboceq:h evde vardı şu poşette olanlardan bir kupa içtim :kahve:şimdide ishal olmuş gibi karnım ağrıyor neye hikmetse:1shok:

ben fransadayim turk marketine bi bakyim bulabilirsem ordan alirim
bulamazsam buraninda var lipton marka yesil cay yaziyoya aceba o olurmuki

ben fransadayim turk marketine bi bakyim bulabilirsem ordan alirim
bulamazsam buraninda var lipton marka yesil cay yaziyoya aceba o olurmuki

önemli olan yeşil çay olması canım bunun da sahtesi yoktur heraldekaydirigubbakcemile3
ben aktardan aldıgımı içiyorum mesela.

burdada liptonun yesil cayi var ayni boyle teneke kutuda ,caykura benziyo
gerci ayni hepside yesil cay yarin alim bende sonucta yesil cay yarali

kızlar demlemeyı bulamdım dogadan yesıl cay aldım 1 haftadır ıçıyorum bu saah okadar mıdemı bulandırdıkı yuruyus yaparken kustum ögg iğrençti bendede kabızlık yaptı sımdı dogadan form cayı aldımkı sınemakı paraguay vb maddeler var en azından bagırsaklarımı duzene koyar ben gunde 60 dk yuruyoru 6 km edıyor 1 hafta oldu 63.8 dım bugun tam 62.7 oldum

3 ayda 15 vrmıs lınkı ekledım bunuyapıyorum gercektende doyuyorum k bu hafta sonu abarttım cumartesı ıkı tane ew gezmsı pasta borek hafta sonu da esımle yemek yedık doner kunefe falan bu hafta abartmayacagım bakalm ne kadar verecegım yesıl cayla bunuda deneyın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/190373-3-ayda-15-kilo.html
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
saat 09:00 kahvaltı
1 dilim peynir (veya 1 yumurta)
3 adet zeytin
domates salatalık
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

saat 11:00 ara

1 porsiyon meyva

saat 13:00 öğle

2 bardak su

100 gr kadar et-balık-tavuk
1 bardak ayran-yoğurt-cacık
1 dilim kepekli ekmek
sınırsız salata (havuçsuz)

saat 16:00 ara

2 adet galeta veya 5 adet diyet bisküvi

saat 19:00 akşam

2 bardak su

6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 bardak ayran-yoğurt-cacık
1 dilim kepekli ekmek
sınırsız salata (havuçsuz)

saat 21:00 ara

1 bardak yarım yağlı süt

günde en az 10 bardak su içilecek
1 kilo sebze yemeği 4 yemek kaşığı yağ ile pişirilecek
(saatler benim çalışma düzenime göre ayarlandı siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz
ama saatlere mutlaka uymak gerekiyor öğün atlamak azaltmak kesinlikle yasak

4 bardağı 70 kalori yakıyomuş bunun.

böyle seyler yazmayın gözünüzü seveyim.
boğazınızdan kısın,spor yapın en güzeli en sağlıklısı..

4 bardak yeşil çay ne demek biliyor musunuz siz?
en fazla 2 bardak tüketilmeli bence günde...

arkadaslar bende gunde 2 bardak ıcıorum 2 bardaktan fazlası zararlıymıs.. ben yesıl cayı aktardan aldım
kadın bana ıcıne bırazda rezene koymamı soledı..rezene cayın tadını hafıfletıor hemde guzel bır tat verıor zayıflama etkısınıde artırdııgını soledı sadece bır tavsıye :içelim: :CüvCüv:

Bende yeşil çay içiyorum. Aktardan tohum gibi şeklinden olandan aldım. Suya atınca yaprakları açılıyor. Tadı çok iyi değil ama alışıyosun zamanla. Bana kilo verdirmedi ama kilo almama engel oldu:) Bir ara bırakmıştım içmeyi 1 aya yakın bi süre. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başladım ama zaten 2-3 kilo fazlam vardı 2-3 kilo daha alınca 6 kilo kadar fazlam var. Nasıl vercem bakalım..

Back