aaa yesıl cayın bole bı ozellıgı oldugunu bılmıyodum cok saolun cici kızlar.bn kılolu dıyılım ole ama belım kalın we gobegım cıktı erıtır umarım cunku tembelım spor yapmak zor gelıyo.hım ozel olarak yag yakan bı cay bılıyosanız lutfen yazın şimdiden mersi
funda yapragı çayı cnm..
yağ yakıomuş..
ben aldım benimde bel göbek kısmı sorunlu :))
yrn başlıyoru sende dene istersen
funda yapragı çayı cnm..
yağ yakıomuş..
ben aldım benimde bel göbek kısmı sorunlu :))
yrn başlıyoru sende dene istersen
bende biberiyeyi öneririmtecrübeylen sabittirşakkıdı
funda yağ yakar evet ama uzun dönemde kronik kabızlığa yol açar-tatlicadiarzu-
cnm tv de bi prof sölemişti sanırım..
funda yapragı kadar yag yakan bişey yok die..
ben o yüzden denice
bendede kabızlık sorunu vardı..
kuru kayısı yedmm cnm
ii geldii şimdi düzeldi :))
tavsiye ederm
sinameki zaten en bilinen ottur kabızlık için.
feci de etkilidir.
ama berbat bi ağrı yapar karında wcye gitmeden önce.
ve sık kullanımında bağırsak tembelliğine yok açar..
siz yine de alıştırmayın derim ben..
bende yeni üye oldum sırf şu zayıflama sevdasında ne yapabilirim diye araştırırken bu siteyi buldum. bende mate çayı+funda yaprağı+biberiye+kekik çayı yapıyorum birini sabah aç karnına günde 3 kez içiyorum. vakit buldukça hareket çalışıyorum.a.s.çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum ya bir elma yada 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir zeytin yiyorum. öğle yemekleri iş yerinde yapıldığı için en varsa azar azar yiyorum. yemekten yarım saat önce meyve yemeği pek sevmediğim için bir kase yoğurt yiyorum, 20 dk içinde tokluk hissi vermeye başlıo ve yemeklere saldırmamı engelliyo:)Eskiden büyük düz tabak kullanırken artık pasta tabağına alıyorum yemeklerimi dolayısıyla fazla kaçırma şansınız olmuo tabi tabaktan taşırmazsanız:) Akşam yemeklerinde 1 dilim kepek ekmeği, sebze yemeği ve 1 kase çorba içiyorum. yatana kadar hiç birşey yemiyorum. Birde özellikle yediğiniz miktar yeterliyse doymasanız bile yemeğe devam etmeyin sabırlı olursanız 20 dk içinde doyduğunuzu hissediceksiniz. bu uzmanlarında söylediği birşey beyin 20 dk sonra yediklerinizi algılamaya başlıyor. bu yüzdende yavaş yavaş yemek daha az yiyerek doymanızı sağlıyacktır. Benim bu 2. haftam malesefki bu hafta regl olduğum için tartıda pek fazla fark göremiyorum 400-500 gr falan anca. Yine uzmanlar regl dönemimde vücut ödem yaptığı için şişkinlikten dolayı verdiğimiz kiloyu farkedemiyeceğimizi söylüyor. daha sonrasında vücut kendine geldiğinde kilo verdiğimizi görebilirmişiz. Görebilirmişiz diyorum çünkü henüz reglim bitmedi ama ben diyete devam ediyorum. Tartıda fazla bir fark göremiyorum ama inceldiğimi hissediyorum. Bakalım hafta sonuna nasıl bir değişim olucak.Gelişmeleri tekrar yazarım. Sağlıklı diyetler...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?