Yeşil Çay Kürü

aktarden aln arkadaşlar yeşil çay hemen zayıflatmaz zaten böyle mucizevi bir madde dünyada yok olsa şimdiye kadar bulunurdu en güzel örneği yeşil çayın şekeri ve kolestrolü düşürmesi uzun vade de zayıflatıyor faydası çok

ben yaklaşık 3 seneden fazladır düzenli içiyorum zayıflamak için değil sağlıklı olduğu ve çay tiryakisi olduğum için akşamları abartısız 6-7 bardak içerim ama diyete başlamayıncaya kadar kilo verdirmedi zaten tek birşeyden de medet ummak yanlış midedekileri çok güzel sindiriyo limon sıkılıp içildiği zaman

Yeşilçayın ginkgolusunu tavsiye ederim çok hoş ve değişik bir tadı var ben günde 2 fincan içiyorum....

Yeşilçayın ginkgolusunu tavsiye ederim çok hoş ve değişik bir tadı var ben günde 2 fincan içiyorum....

Dediğiniz çeşidi anlayamadım yeşilçayın nanelisi limonlusu yaseminlisi bergamot aromalısını kullandım ama söylediğiniz çeşit nedir gülkurusu mu tam olarak anlayamadım Tekrar yazarsanız sevinirim a.s.:dance:hihoyyyt

ben de faydalı olduğunu duyduğum için yeşil çay aldım içmeye başladıktan 2 gün sonra yüzümde sivilce çıkmaya başladı bıraktım aradn 2 hafta sonra tekrar içmeye başladım ve yine sivilce çıkmaya başladı

Kızlar benim diyet doktorum ara ögünlerimde yesil cay verdi limonlu 5 ara ögünüm var faydası oluyor gercekten bire bir uyarsam ama zırt bırt tuvalete gitmekten fenalık geldi desem yeridir birde ana ögünlerden sonra rezene cayım var tavsiye ederim sindirime cok yardımcı oluyo yatarkende ıhlamur papatya veya melisa cayı diyet yapanlar bilirler sinirler gergin oluyo bu yatmadan önceki caylar sinirlere iyi geliyor...

slm arkadasım dıyet doktorunun verdıgı lıste varsa bıraz yazabılırmısın

Zayıflamak için basit öneriler

Kilo vermek için her yolu denediniz ama yine de sonuç aynı mı? İşte uygulamanız gereken kurallar...

Eğer diyet yapıyor ve beslenmenizi salata, ızgara ve diyet ürünlerle sınırlıyor, ekmeği kıstığınız halde bir türlü kilo veremiyorsanız yanlış yoldasınız! Aşağıdaki basit önerilerle hayat tarzınızda değişiklikler yaparak zayıflayabilirsiniz:

• Ayakta durarak veya yürüyerek daha fazla zaman geçirin.

• Ev veya bahçe işlerine daha çok zaman ayırın.

• Bir şey getirip götürmek için çocuklarınızı yollamayın.

• Telefonla konuşurken ayakta durun.

• Merdivenleri birkaç kalori yakma fırsatı olarak görün ve kullanın.

• Her gün yarım saat daha az televizyon izlemeye çalışın. TV izlerken ütü yapın.

• Kısa mesafelerde araba kullanmayın. Markete gittiğinizde en uzak köşeye park edin.

• Her gün düzenli yürüyüş yapın. Hafta sonları park yürüyüşleri ve bisiklet gezileri yapın, yüzün.

• Fırsat buldukça dans edin.

• İzlemekten zevk aldığınız bir spora başlayın.

• Ev işi yaparken hareketli müzikler dinleyin.

• Öğün atlamayın. Sabah kalktığınızda görebileceğiniz bir yere "kahvaltı et" yazılı bir kağıt asın. Kahvaltıyı akşamdan hazırlayın. Kahvaltı yapmadığınızda hissettiklerinizi bir kağıda yazın.

• Tatlı yemek istediğinde bir bardak su için veya 100’e kadar sayın. Tatlı yemeye başlarsanız 15 kez derin nefes alın.

• Canınız yemek istediğinde kendinizi ince hayal edin.
• Yemeğe başlamadan önce 50’ye kadar sayın.

• Her lokmadan sonra çatalı elinizden bırakın ve bir yudum su için.

• Yemek süresini uzatın. Çünkü tokluk duygusu en erken 10, ortalama 20 dakikada oluşur.

• Kızartmalardan uzak durun.

• Ekmeğe tereyağı sürmeyin.

• Sosları yemeğinizden ayrı olarak isteyin.

• Yağsız sebzeleri tercih edin.

• Kremalı soslu yiyecekleri seçmeyin.

• Bol su için.

• Tatlı yerine, sık yemediğiniz bir meyveyi deneyin.

• Bir öğünde fazla yerseniz, bir sonraki öğünü sadece peynir ve salata ya da yoğurt ve salata ile geçiştirin.

10 altın kural

1- Yemek yaparken ölçülerinizi küçültün. Daha az miktarda yemek yapın.

2- Alışverişe gitmeden önce bir liste hazırlayıp listeye sadık kalın.

3- Kendi siparişiniz olmayan yemekten yemeyin.

4- Yemeğinizi bitirir bitirmez sofradan kalkın.

5- Artan yemekleri içi görünmeyen kaplarda saklayın.

6- Yemeğinize konsantre olun, yemek yerken televizyon seyretmeyin, kitap gazete okumayın.

7- Şişmanlatıcı gıdaları kesinlikle evde bulundurmayın.

8- Tatlıya başlamadan önce biraz bekleyin ve hâlâ gerçekten aç olup olmadığınıza karar verin.

9- Her öğünde bol miktarda su için. (Günde en az 1.5 litre)

10- Bir şeyler atıştırmak istediğinizde sizi oyalayacak uğraşılar bul

yeşil çay yağ yakımına yardımcı olur ama böyle 3 günde 1 kilo verdirecek kadar değil.
en önemlisi 3 öğünü atlamadan ve ara öğünlerle sık sık az beslenmek ve sağlıklı yiyecekler tüketmek

yürüyüş-yüzme-ip atlama-koiu kilo vermek isteyenler için idealdir

2 haftada 2,5 kg gitmiş.hihoyyytSadece günde 3 fincan yeşil çay ile.Tam istediğim gibi.Ne çok hızlı ne çok yavaş.Spor yapamadım.Ancak daha önce de belirtmiştim yeşil çay iştahımı belirgin bir şekilde kapattığı için abur cubura saldırmadan bilinçli beslendim.Tatlı krizlerim olmadı.Açlık krizlerim de.Normalde gece 12'e doğru midem kazınmaya başlardı, hiiç aramadım.Ara öğünlerde elma v.s tükettim.Kaçamak yapıp cipsimi de yedim.Sonuç budur.Bakalım 1 ay sonunda ne olacak?Yeşil çay gerçekten bir mucize.Şimdi günlük fincan sayısını 5'e çıkaramayı hedefledim.Hepimize kolay gelsin.

günde 5 fincanın faydadan çok zararı olmasın. genelde tadı iyi olduğu halde günde 2-3 fincan içmişler
bende alayım bari siyah çay içmektense bi işe yarasın içtiğim çay..

ıp atlama yazmıssınız gunde ne kadar atlamak gerekır bır bılgınız varmı

selam bayanlar ben yeniyim ilk yazım bu konuya olucak :) bende 2 gündür içiyorum, günde 2 fincen içiyorum.ne kadar doğal olsada herşeyin fazlası zarar. ilk 3-5 yudumu içmemle birlikte karnım burkuluyor resmen sanki yediklerimi sindirdiğimi farkediyor gibiyim. hadi bakalım hayırlısı ...

Yok arkadaşlar,Prof.Maranki yeşil çay için "Asrın mucizesidir.Mümkünse günde 10 fincan için."dedi.Kulaklarımla duydum.Ama bir çok kaynakta 5 fincanın makul olduğu yazıyor, araştırdım.Valla ben pek memnunum durumdan bugün 55 i de gördüm ya,helal olsun bana.Ki bitki çayları ile aram gerçekten iyi değil.Yani bu çaya başlayalı 19.gün falandır.Giden neredeyse 4 kg.Ancak şöyle bir durum var.Yeşil çayın en önemli özelliği diüretik olması.Ve rahatsızlığımdan dolayı vücudumda ödem sorunu var.4kg. büyük bir çoğunluğunun bundan gittiğini sanıyorum.İnceliyorum giderek ve çok mutluyum.

peki izotop sen günde kaç fincan içiyosun? senin adına çok sevindim inş. bizde de aynı etkiyi gösterir.

Ben günde 3 fincan içiyorum hala.2 gün ara verdim.Yarın tekrar 3 ile başlayıp arttıracağım fincan sayısını.Göbişim için de deniz tuzunu suda eritiyorum.Göbek , bel çevresine sürüyorum.Kuruduktan sonra strech film ile sarıyorum.2 saat sonra çıkarıyorum.Vibro shape kullanıyordum fakat karnımda ağrıya neden oldu.Ara verdim.Tekrar deneyeceğim.Tekrar aynı durumla karşılaşırsam bir daha kullanmayacağım.

Valaa ben kaç bardak içiyoru bilmiyorum ama hiç bir yan etkisi olmadı siyah çayın oluyomu ki bunun olsun siyah çayın işlenmemişi zaten

bende şu kutudakilerden aldım bugün sallama olmayanlardan yani..yarın başlayacağım günde 3 bardak...netekim kabızlık hat safhada...
zaten ben şişman olupta kabızlık çekmeyeni görmedim yani..inşallah çare olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…