Yeşil Çay Kürü

evet Maranki yi bende dinledim nete girebilsem yazacaktım 10 fincan dedi sırnaşık şey ben bu demleme çayı bulamıyorum kaç gündür sallama işe yarar mı acaba?
19 günde 4 kg süper darısı başımıza ..

O zaman İzotop senden tüyo istiyorum :) mesela hangi çayı içiyosun, markası nedir? yemekten önce mi yoksa sonra mı içmeyi tavsiye ediyosun? Mümkünse en ince ayrıntısına kadar anlatabilirsen çok mutlu olurum. Cevap yazman ümidiyle ...

beni epey gaza getirdiniz valla
içmiştim bu bergamut aromalı yeşil çaydan ne bileyim etkisi oldu mu olmadı unuttum epey olmuştu içeli
ama hemen başlıcam benim kilo vermem durdu belki işe yarar hayırlısı bakalım
ama hafta sonunu beklemem lazımmm

valla bende bu konuyu okuduktan sonra çok pis gaza geldim gittim aldım 5 gün oldu tık yok :) belki ben yanlış yapıyor olabilirim die düşündüm

ben birşey soracağım sana canım ya nasıl yeşil çay içtin bu aktarlarda satılandanmı yoksa bu poşetlerde olanlardanmı doğuşun formun falan varya bana bilgi verirsen sevinirim bende yeşil çay içiyorum ama poşet olarakkaydirigubbakcemile

kizlar burdan okuyunca cok ilginc geldi bana aslinda caydan nefret ederim dun aksam markete kostum ve aldim.ama sadece posetlerde olanlardan vardi.onlarin bi farki var mi acaba?bide ben sekersiz icemiyom:1no2:etkisini azaltir mi lutfen yardim:uhm:

kizlar burdan okuyunca cok ilginc geldi bana aslinda caydan nefret ederim dun aksam markete kostum ve aldim.ama sadece posetlerde olanlardan vardi.onlarin bi farki var mi acaba?bide ben sekersiz icemiyom:1no2:etkisini azaltir mi lutfen yardim:uhm:

Şekersiz içemeyenler içine bal koyabilirmiş.Ben şeker kullanmadığım için o konuda rahatım :)

merhaba yeşil çay kullanmak isteyen arkadaşlara benim bir tavsiyem olucak bunu da bana sürekli alış veriş yaptığım aktarım söylemişti ben de daha önce marketlerde satılan kutu içindekilerden alıyordum ama doğrusu aktarlarda satılan işlenmemiş olan suya girince yaprakları büyüyen koyu yeşil yapraklı yeşil çayı tüketmek gerekiyormuş diğerinin bir faydası yokmudur vardır belki içip de zayıfladığını yazan arkadaşlarda olmuş nitekim ama esası aktarlarda ki bilginiz olsun istedim

ariycam ama ben burda bulabilecegimi hic sanmiyorum:1no2::1no2:

bende arada içiyorum ama bu yazıdan sonra artık hergün tüketmem lazım,benim siyah çaya bi zaafım var bırakamıyorum gitti,aktardan alınan yeşil yayın içine bikaç tanede karanfil atarsanız farklı ama güzel bir tad,tavsiye ederim:)

ben 2 haftadır içiyorum ama poşet çaylardan...yararını gördüm ama poşet olduğu için işlenmiş olmasından korkuyorum ama sonucta poşetin içinde cay var işlenmemiştir heralde...

Ben bu topiği daha evvel okumuştum aslında, bir de tv'ye çıkan her prof. üstüne basa basa yeşil çay yeşil çayyyy diyordu.İlgimi çekiyordu.Benim yeşil çay maceram arkadaşımın anlattığı olay ile başladı.O da bir arkadaşından bahsetti.Nasıl zayıflamış,görünce tanıyamadım diye.Yakasına yapışmış ne yaptın bize de söyle demiş.O da yeşil çaydan bahsetmiş.Ben de gaza geldim.Amaan bunu da içeyim kilom gitmezse sağlığıma faydalı dedim.Bu topiği inceledim.Ve şöyle yaptım;
1.Sabah,öğlen ve akşam yemeklerden 20-30 dk önce ve ILIK olarak.Benim kullandığım çaykurun bergamut aromalısı.Kaynamış ve 5 dk. dinlenmiş olan suya 1 tatlı kaşığı yeşil çay ilave ediyorum.5 dk bekliyor ve süzüyorum.İçemem öyle.İçine limon 10-15 damla damlatıyorum.Öyle içiyorum.
2.Günlük içtiğim su miktarı 2 lt bile değil maalesef.Bunu artırmaya çalışıyorum.
3.Spor yapamıyorum.Vakit sorunum var.Vibro shaper almıştım.Ama karnımda ağrıya neden oldu bıraktım.Daha etkili bir şey buldum göbişim için;
Deniz tuzu ile doygun çözelti hazırlıyorum.Göbeğime ve etrafına sürüyorum.Kurutuyorum.Strech film sarıyorum.2 saat.Acaip farketti.
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum.Romatizma ağrılarım yok oldu demiştim.Ara verdiğim 2 gün yine ızdırap içindeydim.Başlayınca yine kesildi.Romatizmal hastalıklarla mücadele edenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Ve herkeste aynı etkiyi yapmamış ama benim iştahımı kesti yeşil çay.Şimdi daha düzenli dengeli besleniyorum.Boğazımızı tutarız kilo veririz olayına kesinlikle katılmıyorum ben.Bu irade meselesi değil arkadaşlar altında yatan başka nedenler olabilir.Bende öyleydi mesela.Ya midem kazınıyordu resmen.Porsiyonları azaltayım diyordum.Bir yere kadar.Sonra mutfağa bir giriyordum.Hoop.Hele yok mu o nutella.
Bir dr. söylemişti.İnsan nefsi ile mücadele edemez.Etseydi peygamber olurdu diye.Diyete sabır nereye kadar.
19 günde nasıl 4 kilo verdim ben de şok oldum.Hatta terazinin doğruluğundan emin olmak için açılmamış bakliyat paketlerini tartmıştım.Doğruydu:)

bende arada içiyorum fakat hamilelere önerilmiyor sanırım düşük yapma riski oluşuyormuş. bitki çayı deyip bilmeden e kullanmamak lazım bazı bitkilerde 10 gün kullan 10 gün bırak deniyor bunlara çok dikkat etmek gerek arkadaşlar sağlıklı olalım derken sağlıksız kalmamak lazım mazallah

tebrikler ne mutlu sana bu deniz tuzunu nasıl hazırlıyosun canım yazarmısın
bide yeşil çay emzirirken kullanılırmı

bravooo ne guzel basarmissin cnm tebrik ederimŞenizama deniz tuzunu nasil hazirladigini anlamadim cnm ve arti nerden bulabilecegimi ben bilmiyom ki

evet ya bende çok merak ettim göbeğindeki yağı erittimi gerçekten:1shok:
haydi söyle söyle :Saruboceq: eğer öyleyse yarın hemen alacam:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…