Canim sonuç yazan yerdeki rakamlari yaz.kan testınde hcg yok yazmıyo nasıl kan testı yapmıs bu adam bılmem hgb hct var h olarak bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sonuç yazan yerdeki rakamlari yaz.kan testınde hcg yok yazmıyo nasıl kan testı yapmıs bu adam bılmem hgb hct var h olarak bunlar
Vallaha hcb var beta falan yazmiyo ama normalde yazar hamilelik olduğunu beta HCG anlaşılıyor çünkü anlamadım canım
Canim en altta sonuç yazmasi gerekiyr senin kagidinda göremiyorumresım gonderdım sonucun bakarmısın cnmEki Görüntüle 1398023
Haber ver mutlaka merak ettm canm.bende anlamadım jnm sımdı saglık ocagına gıdıcem gostercem baksın bunda hamılelık test yapılmamıssa yenıkten yaptırcam
Canim Gittin mi saglik.ocagina?bende anlamadım jnm sımdı saglık ocagına gıdıcem gostercem baksın bunda hamılelık test yapılmamıssa yenıkten yaptırcam
Sonuca bakmadi mi tekrar kan testi icin cagrdi seni sanirm.yarın bellı olucak sabah gıdıcem 9da cnm dua edın