• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

Kizlar benimde reglime 8 gün var kac gundur asiri sari ve saffaf akintm var. bu sabah uyaninca camasirimda acik kahverengi akintm olmus hafif kanama gibi 2_3 damla seklinde. Sabahtan beri biseyde yok. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi? ?
Ayy hepimiz ayni dertten yakiniyorz inşallah hamisizdir ya dua edelim birbirimize.

Neden kimse bana cevap vermedi bilgisi olan yokmu arkadaslar :(

Benimde oyle oldu iste regliden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu gün icinde hic bisey gelmiyrdu sadece tuvalette geldi. 2 günüm gecti ama kasiklarim cok agriyor heran regli olacakmisim gibi ne yapsm bilemedm :KK43:
bas kisimlari okumadim . test yaptin mi ? eger varsa reglin de gecti ise silik bile olsa cizgi cikiyor . sabah ilk is test al . :) insallah hamilesindir :) kasik agrisida oluyor . olmazsa da vakti gelmemistir uzulme sakn .
baş

Olmadim ama kasiklarim cok agriyo heran gelecek diye bekliyorum idrar yapma zaten boşver ben iki kere yaptm negatif cikti.umutlarm tükendi. Bakalim insallah olmamda bende kan yaptiririm.
Benimde kasıklarım çok ağrıyo heran olacakmışım gibi ama hiçbirsey yok akıntı bile yok kupkuru. O akıntılar lekeler hepsi bîtti tamamen yarında olmaZSAM PAZartesi sanah kan testi yaptırıcam sende yaptırımca yaz mutlaka merak ediyorum ne olacak bu sonumuz

bas kisimlari okumadim . test yaptin mi ? eger varsa reglin de gecti ise silik bile olsa cizgi cikiyor . sabah ilk is test al . :) insallah hamilesindir :) kasik agrisida oluyor . olmazsa da vakti gelmemistir uzulme sakn .
baş
Reglim gecmedrn once yaptm iki tane test negatif cikti. Korkuyorum yapmaya cok üzülüyorum sonra.

Benimde kasıklarım çok ağrıyo heran olacakmışım gibi ama hiçbirsey yok akıntı bile yok kupkuru. O akıntılar lekeler hepsi bîtti tamamen yarında olmaZSAM PAZartesi sanah kan testi yaptırıcam sende yaptırımca yaz mutlaka merak ediyorum ne olacak bu sonumuz
Benim normal akintiya döndü çalışıyorum ben pazartesi baslicm olmadi saglik ocaginda yaptiririm.inşallah hamileyzdir yaaa.

Benim kasıklarım hala ağrıyor ama ilk defa reglim gecikti yarın sabah test yaptırıcam :(

Ben bugün yine idrar testi yaptm dayanamayp negatiff pufff sıkıldım artk yaaa:KK61:

kızlar benımde 1 aydır cocuk calısmasındayız bır haftadır sarı akıntım gelıyo su gıbı kasıklarımda agrı bel agrısı doktora gıttım ıdrar kan verdım yarın sonucları alıcam ama dunde kanamam oldu daha ustumun gelmesıne 11 varken ılk defa oldu cocuk yapmaya basladım akıntım kasık agrıları bel agrısı sımdıde kanamam geldı adet gıbı ıkıgundur var 11 once hayatta gelmez adetın ustune kalmıs olabılırmıyım sızce yazarsanız sevınırım

kızlar benımde 1 aydır cocuk calısmasındayız bır haftadır sarı akıntım gelıyo su gıbı kasıklarımda agrı bel agrısı doktora gıttım ıdrar kan verdım yarın sonucları alıcam ama dunde kanamam oldu daha ustumun gelmesıne 11 varken ılk defa oldu cocuk yapmaya basladım akıntım kasık agrıları bel agrısı sımdıde kanamam geldı adet gıbı ıkıgundur var 11 once hayatta gelmez adetın ustune kalmıs olabılırmıyım sızce yazarsanız sevınırım

Back