Reglin gectiyse yapmani tavsiye edermİdrar testi yapsam çıkar mı sence ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin gectiyse yapmani tavsiye edermİdrar testi yapsam çıkar mı sence ?
Ayy hepimiz ayni dertten yakiniyorz inşallah hamisizdir ya dua edelim birbirimize.Kizlar benimde reglime 8 gün var kac gundur asiri sari ve saffaf akintm var. bu sabah uyaninca camasirimda acik kahverengi akintm olmus hafif kanama gibi 2_3 damla seklinde. Sabahtan beri biseyde yok. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi? ?
Insallah canim Yaa cok zor bir surecAyy hepimiz ayni dertten yakiniyorz inşallah hamisizdir ya dua edelim birbirimize.
Ne kadrlık evlisin ve ne zamandir deniyrsn bebek.icin ?Insallah canim Yaa cok zor bir surec
6 aylık evliym tatlm.6 ay olacak deneyeli. Sen ?Ne kadrlık evlisin ve ne zamandir deniyrsn bebek.icin ?
bas kisimlari okumadim . test yaptin mi ? eger varsa reglin de gecti ise silik bile olsa cizgi cikiyor . sabah ilk is test al . :) insallah hamilesindir :) kasik agrisida oluyor . olmazsa da vakti gelmemistir uzulme sakn .Benimde oyle oldu iste regliden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu gün icinde hic bisey gelmiyrdu sadece tuvalette geldi. 2 günüm gecti ama kasiklarim cok agriyor heran regli olacakmisim gibi ne yapsm bilemedm
Benimde kasıklarım çok ağrıyo heran olacakmışım gibi ama hiçbirsey yok akıntı bile yok kupkuru. O akıntılar lekeler hepsi bîtti tamamen yarında olmaZSAM PAZartesi sanah kan testi yaptırıcam sende yaptırımca yaz mutlaka merak ediyorum ne olacak bu sonumuzOlmadim ama kasiklarim cok agriyo heran gelecek diye bekliyorum idrar yapma zaten boşver ben iki kere yaptm negatif cikti.umutlarm tükendi. Bakalim insallah olmamda bende kan yaptiririm.
Pcos olduğu için bende zaten düzensiz canım benim. Geçip geçmediğini anlayamıyorum. MaalesefReglin gectiyse yapmani tavsiye ederm
Reglim gecmedrn once yaptm iki tane test negatif cikti. Korkuyorum yapmaya cok üzülüyorum sonra.bas kisimlari okumadim . test yaptin mi ? eger varsa reglin de gecti ise silik bile olsa cizgi cikiyor . sabah ilk is test al . :) insallah hamilesindir :) kasik agrisida oluyor . olmazsa da vakti gelmemistir uzulme sakn .
baş
Benim normal akintiya döndü çalışıyorum ben pazartesi baslicm olmadi saglik ocaginda yaptiririm.inşallah hamileyzdir yaaa.Benimde kasıklarım çok ağrıyo heran olacakmışım gibi ama hiçbirsey yok akıntı bile yok kupkuru. O akıntılar lekeler hepsi bîtti tamamen yarında olmaZSAM PAZartesi sanah kan testi yaptırıcam sende yaptırımca yaz mutlaka merak ediyorum ne olacak bu sonumuz
Bende 4 aylik evliyim 4 aydir deniyorz yok olmuyor. Doktora gittim herseyin gayet normal diyor. Beklicz Rabbimin takdirini.6 aylık evliym tatlm.6 ay olacak deneyeli. Sen ?
Benimde kasiklarm berbatt. Ama gelen giden yokk bakalim nasip artkBenim kasıklarım hala ağrıyor ama ilk defa reglim gecikti yarın sabah test yaptırıcam