- 29 Ocak 2010
- 240
- 32
- 118
canım ben bıyologum test sonuclarına baktım bhcg yazmıyor kan degerlerınse normal.yarın bellı olucak sabah gıdıcem 9da cnm dua edın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bıyologum test sonuclarına baktım bhcg yazmıyor kan degerlerınse normal.yarın bellı olucak sabah gıdıcem 9da cnm dua edın
Benimde ayin 25inde oldu kanama ama bekledim gecsin diye çıkmayın ca üzülüyorum bugün yaptrdm yarın belli olck nasipte varsa gelir :)salak doktor normal kan degerlerıme bakmıs jnm gebelık ıcın hcg ıstememıs saglık ocagı soyledı
Yazarım insallah dua edinhadıya hayırlısı yarın yaz merak ettım bakalım
Inşallah canimm.edıcem jnm sende bana et bende verıcem kan
seninle ayno durmdayiz benim ikigun gecti sabah yaptim negatifBenimde ayin 25inde oldu kanama ama bekledim gecsin diye çıkmayın ca üzülüyorum bugün yaptrdm yarın belli olck nasipte varsa gelir :)
Ben idrar testlerinden sıkıldım artk valla hep negatiff inşallah yarin iyi sonuc cikarrr dua edinnnn..seninle ayno durmdayiz benim ikigun gecti sabah yaptim negatif
Ne güzel söylemişsiniz . Adet oldum maaalesef Dediğiniz gibi zamanı gelmemiş daha. Mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bundada bir hikmet. Hamile olanların darısı başımıza canım artık.Reglim gecmedrn once yaptm iki tane test negatif cikti. Korkuyorum yapmaya cok üzülüyorum sonra.
Valla ben hic yaşamadım. Benim yaşadığım sey sadece lekelenme agrisiz kokusuz az ve kisa suruyr. Üstüne gorme dedikleri seyde sanirim yerlesme kanamasi lekelenme olan yani baya adet gibiyse üstüne görme degildr diye biliyorum ama icin rahat etmiyrsa yinede bi kan testi yaptr.cnm.Arkadaşlar lütfen bilgilerinize ihtiyacim var ...